Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Godzila ce curajoasa esti, eu am fost in tabara prima data la 6 ani si m-am intors fara chiloti si prosoape da intreaga si mandra de mine ca m-am descurcat singura!

Kristinutza felicitari pentru promovare

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Bravo Nuka ! Am o banuiala ca Andrei striga prin somn "Nu!!"
Kristinutza felicitari pentru promovare

Diana 18 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Bine v-am regasit!
Va multumim mult pentru urari!
Noi suntem bine cu totii, ne adaptam treptat la noul program si savuram avalansa de sentimente care ne inunda sufletele! Simt ca acusi imi explodeaza inima de atata fericire! E imposibil de descris in cuvinte bucuria pe care o simtim...
Nasterea a fost una reusita din punct de vedere medical (ca intensitatea durerilor doar eu am simtit-o ) cu un travaliu adevarat de doar 2 ore si la fel de intens ca la Maria, deci faptul ca au fost doi nu a ingreunat situatia...
Bebelusii sunt asa cum mi-am imaginat, adica foarte cumintei, mananca si dorm si ne privesc curiosi, si plang doar cand le e foame (si le cam e, motiv pt care e necesar sa si suplimentam cate putin cu formula. Faptul ca nu e prima nastere ma ajuta enorm, stresul si oboseala nu prea isi fac loc in viata mea (pt ca nu vreau sa ma las prada lor) si totul e cat se poate de bine. Sunt convinsa ca o sa ne adaptam repede si ca va fi destul de usor cu trei copii.
Maria e fascinata de rolul ei de surioara mai mare, e incantata cand ii vede zambind, se alarmeaza cand plang si ma pune sa-i hranesc de la prima miscare a unui fratior "ca ii este foame, de asta se misc" .
Revin, ca pleca la datorie...

Andreea, mami fericita de MARIA (5 oct 2005), PETRU si NICOLAE (8.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
ANDREEA ma bucur ca e totul bine, am citit cu mare drag postarea ta. Te admir pentru optimismul tau, esti grozava, ce mai!
Asteptam poze de "ghiocei" si surioara!
SOFIA ma bucur ca ai revenit!Eu te mai citeam pe blog, am vazut si poze cu Nuka frumoasa si dulce foc.
Kristinutza felicitari pentru promovare!
MARINELA e grozav Iaris!Multi pentru el!

Eu revin dupa vacanta piticului, are atata energie, ca am nevoie de odihna.

Dezamagire totala cu rolele, refuza sa le puna in picioare, deci clar ceva nu e in regula.Ori nu se simte comod in ele, ori e descurajat de cum evolueaza mersul, desi nu cred sa aibe motive, ca n-am avut nici cazaturi cine stie ce, nici alte incidente.I-am luat si echipament de protectie, e super incantat mai ales de manusile alea, dar vrea sa le poarte pe... bicicleta
Asa ca le punem deoparte, momentan.
Poate incercam din nou in vara prin Herastrau, ca am auzit ca e plin de pitici pe role.Aici prin parcuri nu sunt deloc, nu le plac rolele napolitanilor

Legat de cutremure, e taare ciudata situatia, sa fie sute de cutremure care nu se mai opresc.In ultimele zile erau de intensitate mai mica, sub 3 grade, luni noapte iar a fost unul de 4,9 si ieri noapte unul de 4,1 si inca continua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Bianca, bravo, ce-a fost mai rau a trecut! Milan ce mai face?

kid, iti simteam lipsa! Dar poti sa mai incerci bb3 linistita. Si daca nu ies gemeni... poate ies gemene .

Mey, eu v-am mai spus ca stiu ce cineva f de curand care a nascut gemeni (fata si baiat) la termen, iar ambii copii aveau peste 3 kg. Iar eu am facut un singur copil, la 42 de saptamani, la 2,750 kg.

Antoanela, lucrez in resurse umane, la o multinationala. Dau detalii cate vrei, dar pe pm.

Radu sunt convisa ca a trecut de 1500 cuvinte. Chiar vorbeste orice. Si-mi place ca are simtul umorului.

mifloricica, bine ca mi-am amintit! vreau si eu pe pm cu termopanistii, pliiz.

uauuu, andreeea, felicitari! vaiii, ce ma bucur, zici ca-s ai mei ghioceii... ce marisoooori!!!

o, iulia, amazoana o faci! bravo, te felicit! si eu l-as fi trimis pe Radu in tabara.

vai, Sofia, ce bine ca ne scrii! mey, se simte aer primavaratic, vad ca reapare lumea .

Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Andrea, felicitari!!!cata fericire trebuie sa fie acolo la voi!!!mary, faina faza cu rolele; sarah vrea bicicleta dar eu sunt convinsa ca daca ii iau n-o s-o mai vrea si, exact cum spui si tu, o sa se indragosteasca de echipamentul de protectie cu care o sa mergem inclusiv la cumparaturi. Mi-e suficient ca plecam mereu cu o gramada de bebelusi (papusi) dupa noi si ca in cosul de cumparaturi nu mai e loc pt. ... cumparaturi. Nu v-am mai spus dar Ines nu pleaca niciodata cu un singur bebelus dupa ea cum face Sarah, ci in permanenta cu 2, probabil pt. ca ea nu se reprezinta niciodata singura pe ea insasi ci doar impreuna cu sora-sa.sofia, ma bucur sa te "vad"Sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi voua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Paste fericit tuturor cu soare si cadouri!

La noi la servici e nebunie....asa cum se practica de Paste si Craciun.
Azi plecam la Vulcana!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Noi vom avea musafiri apoi mergem cu totii la o biserica ortodoxa, deabia astept sa vad ce surprins va fi Peter de inconjurul bisericii cu lumanarea in mana. In mod clar ma va intreba unde-i tortul La el tortul-lumanarile-cadourile vin impreuna.

Diana 19 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput