Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 17
diana_n spune:
Banc:
Baby's First Doctor Visit
A woman and a baby were in the doctor's examining room, waiting for the doctor to come in for the baby's first exam.
The doctor arrived, and examined the baby, checked his weight, and being a little concerned, asked if the baby was breast-fed or bottle-fed.
'Breast-fed,' she replied.
'Well, strip down to your waist,' the doctor ordered.
She did. He pinched her nipples, pressed, kneaded, and rubbed both breasts for a while in a very professional and detailed examination.
Motioning to her to get dressed, the doctor said,
'No wonder this baby is underweight. You don't have any milk.'
I know,' she said,'I'm his Grandma, but I'm glad I came.'
diana_n spune:
Andreea felicitari pentru baieti ! Sa creasca mari, sanatosi si cu noroc !
Marinela data trecuta eram in luna a 8-a si a trebuit sa explic de ce nu ma pot apleca si am cerut ajutorul unui vanzator. S-a minunat omul ca-s insarcinata si a sarit sa ma ajute. O singura data, in luna a 9-a m-a intrebat un batranel daca-i baiat sau fata.
Atunci nu eram in clubul mamelor, acum parca as fi avut pretentia ca macar ele sa faca diferenta
Ma amuza situatia, nu tin mortis sa stie toata po****tia NJ, dar ca idee, e ceva in neregula, prea multe femei nu arata cum ar trebui pe aici.
Un coleg de-al sotului povestea de o fosta colega de-a lui, tinerica. Toata lumea o intreba in cate luni e, in ultimii 2 ani ea raspundea ca in 7 luni ![]()
Diana
18 saptamani si Peter (3 oct 2005)
cge spune:
Andreea, felicitari ptr ghiocei si refacere usoara !!
Fratiori de Maria, bine ati venit, sa fiti sanatosi, cuminti, si sa aduceti numai bucurii parintilor !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Tonnia spune:
Andreea, felicitari!!!
Mary, ce mai e pe acolo? Ai dormit bine?
Cu rolele n-am mai facut nimic, sunt aruncate pe undeva.
oaana spune:
Suntem foarte bine,mancam de la mami,si suntem foarte cumintei.Date complete:Petru 3,450 si 52 cm,ora17.15,apgar 9 si Nicolae,3,300,52cm,ora 17.30"Mesaj de la Andreea
mary ilie spune:
Buna dimineata!
Mai dar ce flacai mari are Andreea, dupa burtica, zau ca nu parea.Ma bucur mult ca totul e bine!Bine ati venit PETRU si NICOLAE

TONNIA am dormit, azi noapte n-am simtit nimic.Nici n-au mai fost cutremure peste 5 grade.Azi in Italia e inmormantare nationala, sunt 287 de morti pana acum.
mary ilie spune:
Operatiunea mersul pe role
Ieri am facut iar cateva ture, intai prin casa pe covoare, apoi am iesit si in curte.Reuseste sa se deplaseze singurel pe mici distante, insa se plictiseste, le tine maxim 20 de minute, apoi gata.Nici nu vreau sa insist eu sa mai stea cu ele, daca el nu vrea.
E clar ca nu e motivat sa exerseze pe ele, el ar vrea sa mearga cu viteze din prima, ii tot explic ca daca exerseaza va invata incet-incet, dar...e greu.
Nici nu am unde sa-i arat alti copii care merg pe role,ca sa vada ca se poate, in weekend o sa mergem in parc sa cautam copii -adulti care merg pe role, dar nu prea am vazut, mai toti sunt cu bicicleta.
Singura solutie e sa-mi cumpar si eu, si sa ma iau cu fi-miu la intrecere![]()
godzila spune:
Bravo bebei Andreei sa fiti cuminti si papciosi.
Diana m-a distrat bancul...biata \nu bunica. Cam grasi americanii, nu?
Astazi o trimit pe Iulia in tabara de echitatie. E prima oara cand o las singura pt 6 zile...o sa-mi fie dor de ea si sunt un pic tematoare dar sunt convinsa ca o sa ii placa. Iar eu voi pleca in vacanta cu sotul sa mai respiram si noi. Ala micu ramane pe capul lui maica-mea![]()
mary ilie spune:
VERA cu cine pleaca Iulia in tabara?
6 zile fara mami si tati, waw!
Esti curajoasa, eu sigur n-as fi reusit sa-l las in tabara, eu imi fac problele si pentru o excursie de cateva ore cu gradinita
Asa-s eu, mai exagerata
Vacanta placuta in doi!
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary ilie VERA cu cine pleaca Iulia in tabara? 6 zile fara mami si tati, waw! Esti curajoasa, eu sigur n-as fi reusit sa-l las in tabara, eu imi fac problele si pentru o excursie de cateva ore cu gradinita ![]() Vacanta placuta in doi! ![]() Mary si Andrei(29.09.2005)http://b3.lilypie.com/sgLap2.png |
Pai e singura...e, nu chiar, cu persoane de incredere care sunt animatori acolo...in rest vre-o 3 copii de varsta apropiata si altii mai mari de cl I-IV-a. E o tabara care se desfasoara la Sancrai la Sf G-ghe. Abia astept sa vad care e feeling-ul ei. Si maica-mea imi zice ca nu ar fi avut curajul...dar eu nu am vrut sa ratez ocazia asta...oricum ea nu a avut nici o treaba la plecare. Cand s-a urcat in masina deja nu mai existam...degeaba zgariam eu parbrizul

Andrei(29.09.2005)