Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna
Nu va faceti griji pentru noi, ca aici doar ne zgaltaie asa, putin, doar cat sa ne sperie si sa dormim "bine"noaptea, in rest totul e ok.
MIFLORICICO , multumesc mult!Chiar esti Zana Zanelor
NANADANA ma bucur ca sunteti bine.
ANDREEA nastere usoara!

Pentru ca Pastele catolic este weekendul asta, azi am primit de la gradinita o surpriza pentru Paste, diverse chestii lucrate de copil, un puisor facut din hartie, o carticica cu paginile colorate de el, un alt puisor facut din ceramica si pictat, foarte dragutze.
Au anuntat si doua excursii, una la un parc de distractii,apoi o pizza in oras si la un film ,iar alta la o ferma-agroturism cu animale, unde vor face si picnic si le vor explica cum se face branza, mierea, etc.
Aaaa...uitesem, azi am primit rolele, inca nu le-a vazut, sper sa-i placa. Mai am de cumparat si echipamentul de protectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nanadana ma bucur ca sunteti mai bine.

Mary e fain e la gradi a voastra

Oare ce face Andrea? O fi nascut. Oana parca tu ziceai ca ne poti tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara fetele.Am ajuns tarziu acasa caci am fost la un curs,insa am onorea sa va anunt ca au sosit ghioceii Andreeei,3300 gr si 3450 gr,scor apgar 9."Sunt cea mai fericita mamica!'Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Andreea -bun venit ghioceilor, sa le dea d-zeu tot ce este mai bun pe lume ,maricei maricei sint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Waw, Andreea, super-baieti, maricei nu gluma.Sa creasca mari si sa va bucure sufletele.Am privit printesa in poze, e superba.O adevarata domnisoara care stie sa pozeze in fata aparatului. Mi-e draga de nu mai pot.
Vera, am vazut si pozele voastre cu marea captura si cu "pescuitoreasa".Iar cel mic, are niste ochi...mama, ce-a fi pe la usa voastra peste cativa ani cu asa copii.
Mary, eu am stat in stres zilele astea.Fratele meu sta in Perugia.M-am linistit luni seara cand am vorbit cu el, dar d edoua zile iara nu mi-a mai dat nici o veste.El era foarte relaxat ca el nu a simtit nimic.
Nanadana, ma bucur ca ati scapat de bubite si ca sunteti bine.Multumim de aprecieri.Iaris este un amestec reusit intre mine si tati.eu zic ca seamana mai mult cu tati, dar multa lume ma contrazice.Nu-i bai, sanatos sa fie.
Miflore, ce fain de voi, casuta, pamant, munca in gradina, si la toamna recolta.Simpatica Ana, habar nu au ei bietii cum e cu munca asta.Si Iaris ma intreaba daca m-am distrat bine la lucru.Si cand il pun s aisi adune jucariile imi spune ca e obosit, ca merge la baie, ca mai tarziu ca acum e ocupat, se fofileaza cel mai adesea, iar daca face ceva, adica isi arunca vreo doua jucarii intr-o cutie, se plange toata ziua ca ce mult a lucrat.Dar al meu e din cealalta categorie, careia ii place sa stea cu burta in sus si s anu faca nimic.Culmea ca tat'su e foarte harnic.
Diana, mai pune si tu ceva pe langa burta, niste burete, ceva, orice, ca se vede clar ca vrei sa stie toata lumea ca tu o sa mai ai un bebe.
noi suntem bine, ne mai ninge, ne mai ploua, visam si noi la primavara, cand va veni, numai baba-ul stie, ca eu m-am cam saturat.
Bine ca suntem sanatosi, mai rabdam noi cumva.
Va pup.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Andreea, felicitari! Ce flacai mari ai ... sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Asteptam poze
Va pup tare

Dana, bine ca ati scapat.

Matei este bine la gradinita, deja am executat si primii muci, pasati apoi cu marinimie si catre C. Acasa insa e razboi, cea mica a inceput sa se deplaseze si o face numai si numai catre jucariile interzise ei. Nici macar nu pot sa ma supar pe M, el saracul a dat din jucariile lui, dar unele chiar nu vrea sa i le imprumute si il inteleg, sunt ale lui pana la urma. Iar ea bineinteles ca numai la alea vrea asa ca se lasa cu tras de par, impins si alte mici magarii. Si muuuuulte urlete, din partea amandurora.

Mergi la inceput

FELICITARI ANDREEA!!!!!
Maricei, maricei ,ghioceiise vede ca le-a fost tare bine in "apartament".Sa fie sanatosi si mancaciosi!

Mai, cum facem cu rolele, ca eu m-am descurajat din prima zi.Aseara le-a probat prin casa, pe covor si pe mocheta, sta bine in picioare pe ele, se si deplaseaza asa cu pasi mici, daca il tin eu de manute, m-a si calcat de cateva ori cu rotile pe degete,am incercat sa mearga singurel pe langa pat, insa se duc picioarele in toate directiile si se rastoarna. S-a plictisit repede, in 20 de minute le-a dat jos ca "nu merg bine".O sa mai continuam zilele astea, sper sa vrea. Dar sincer, nu stiu cum si cand se va produce minunea, sa-l vad ca va merge bine pe ele.
TONNIA voi cum evoluati cu rolele?

De maine Andrei e in vacanta, o saptamana, pentru ca aici e Pastele duminica, asa ca o sa avem destul timp pentru role.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Andreeea felicitari! Wow ce maricei sunt...nu-mi vine sa cred ca au stat amandoi in burtica ta...ca mic mi s-a parut apartamentul...vrem poze! mama eroina.

Marinela

Locca, invata-l sa le puna in locuri neaccesibile pt C...udeva sus...sa se joace cu ele in pat daca C e pe jos..etc. Il intzeleg ca nu vrea sa imparta totul...la noi a functionat asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Felicitari Andreea ! wow ce baieti mari, le-a fost bine la mami in burtica de au crescut sa mari, sa fie sanatosi si mancaciosi !

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Impresionanta solidaritatea italienilor, chiar ma impresioneaza oamenii astia, se strang bani, mancare, de toate, si se vede ca toti o fac cu tot sufletul.Au propus chiar sa se doneze toata suma stransa la LOTO, care ca si la noi, nu s-a mai castigat de cateva saptamani si s-a strans o suma frumusica.Toate echipele de fotbal vor dona banii stransi din bilete la meciurile jucate in perioada asta, multi oameni obisnuiti care se ofera sa primeasca in case familii ramase fara adapost,si multe, multe altele.Le-au anulat toate facturile, datoriile la banci le va achita statul, cele pentru masinile distruse, rata la casa, etc.
Cutremurele inca continua, si creste teama tuturor, pentru ca si cutremurul asta de 6 grade a fost precedat de mici cutremure, iar acum se vorbeste ca cutremurele care se tot repeta e posibil din nou sa preceada un cutremur mult mai puternic.Oricum e ciudat ca nu se mai opresc de atatea zile....
Azi noapte la 3 s-a simtit din nou un cutremur pana in Napoli, a fost 5,2 noi nu l-am simtit de data asta, asa ca am dormit linistiti, dar am o fricaaaa ....

Mergi la inceput