Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
ANYA, multumesc mult pentru raspuns!
Mai, eu nici nu mi-am pus problema ca nu il vor primi, sper sa nu fie cazul.Lia Manoliu e cam departe , dar asta e, incercam.Cat se plateste acolo?
La Marriot nu ma tine buzunarul, clar.
DIANA ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de greturi.Mai povesteste de PETER.
VERA pozele nu se vad, filmuletele sunt tare dragutze, se vede ca Iulia il iubeste mult pe fratior, sunt foarte frumosi amandoi!
RUXANDRA cred ca Matei se comporta absolut normal, cred ca si luni o sa se lase cu plansete, dar nu te ingrijora, important e sa se simta bine acolo.
CRISTINA sunt super rolele.Sa ne mai tii la curent cum merge cu invatatul mersului pe role.
BIANCA, NANADANA ce se mai aude cu varicela?
ANDREEA????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Bebelusii se lasa asteptati si se pare ca vor sa vina exact la termen, sa dovedeasca lumii gemenii chiar au personalitate . Marti implinim 40 de saptamani. Eu sunt chiar curioasa ce ganduri au...

Despre rotile, avem si noi primite, dar nu prea stiu cum ar trebui sa invete, ca nici nu se putea tine pe picioare cu ele anul trecut. Si n-avem aparatori, deocamdata. Voi aveti idee despre tehnica primilor pasi pe role? sau copii risca si invata?

Nu reusesc sa intru zilnic pt ca se lucreaza la reteaua electrica toata ziua si pica si netul odata. Iar seara e Maria acasa si nu prea reusesc...

Multumesc de galerie si va tin la curent!

Andreea, 39+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Andreea, poate nasti chiar marti, punctualitatea in persoana!
Cam cate kg au bebeii acum?
Ruxi, Matei se descurca f. bine la gradi!!!
Azi plecam la Vulcana, am vorbit cu vecinii si ne-au sapat o bucata din curte unde o sa punem ceapa, dovlecei, ardei gras, rosii, cateva, evident, pentru exercitiu. Adica o s-o las pe Ana sa puna semintele sau rasadurile, sa le ude, sa le manance. Sunt sigura c-o sa-i placa actiunea!
Aveti idee, daca nu stropim cu nimic - ca asta e ideea, sa manance copilul natural - iese ceva sau ramanem doar cu experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Mihaela, e super actiunea voastra! si noi am plantat pe balcon diverse si ne-am amuzat!

din experienta mea limitata, chiar daca nu stropesti o sa ai productie...cu multa apa si ingrasamant natural, cat despre daunatori/boli, doar daca ai atac puternic se distruge planta, daca nu, scapi cu productie mai mica...in principiu pt orice daunator exista o metoda de combatere naturala!

asa ca lasa indoielile si spor la lucru, oricum si in caz ca nu iese nimic, fata tot invata ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Wow, andreea, incredibil, eu nici nu stiam ca se pot naste gemeni la termen, eram sigura ca toti se nasc inainte! Tin pumnii!

Miflore, ce idee buna ai avut cu plantatul! Succes!

De kid mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Noi am fost la patinaj cu Victor in fiecare sambata din septembrie pana in martie, asa ca Anca a studiat patinajul intens de pe margine timp de 6 luni.

El a invatat sa patineze, dar nu ii place, v-am zis ca nici role nu vrea.
Anca in schimb, se incalta singura cu ele, si merge impingand un scaun, v-am mai zis.
Multumim de aprecieri.

Anca cade si se ridica singura, si nu zice nimic, i-am zis ca 'e fun sa cazi'
Asa ca, Andreea, cred ca tot prin cazaturi invata.

Aici primele 2 lectii de patinaj au fost cum sa cazi, le explicau cum sa se tranteasca pe jos.

Mihaela, si noi am plantat lalele si narcise asta toamna cu copii, si suntem incantati ca au supravietuit iernii si acum cresc.
Anca cu Victor le vorbesc in fiecare zi si inromana si in frranceza, a citit Victor pe internet ca daca le incurajeaza, cresc mai repede.

A, si mai avem si leustean pus in jardiniera pe care Anca il striga 'Planta'.

Sa va zic o faza haioasa, aseara eram in parc si mai erau o mamica romanca cu o fetita.
Si vorbea in franceza cu celelalte mamici, numai ca o mustruluia in romana.
La care Anca ii striga:"Toi aussi, tu parles en roumain".
Si mai erau copii rusi care vorbeau ruseste pe care i-a intrebat de ce vorbesc in.. engleza...

Mary, pai, intoarcere usoara in Ro.
Cand va intoarceti ?

Diana, ma bucur ca ne-ai mai scris.

Ruxandra, il inteleg pe Matei ca merita sa mergi la gradi, daca te asteapta prajituri acasa.

O zi buna si weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

eu sunt mai bine, merci...am vazut intr-adevar multe filme si sunt la curent cu toate subiectele forumului. Mi-au cazut vreo 2 coji, nu ma mai mananca...ce mai,ce a fost mai rau a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Stiu, cunosc, imi asum...sunt o nesimtita...Am citit capitolul asta dar inca nu sunt la zi cu activitatile totale ale Piticodromului...nu stiu ce-am avut asa lipsa de chef de net si de orice...

Dar promit ca ma revansez! Va pup pe toti si pe toate, Andreeea nastere usoara si bebelusi sanatosi, doamne, doamne ce frumos...m-as baga si eu la bebe 3 daca as sti ca imi ies baieti gemeni

Noi suntem bine, Alex cu ale ei, vorbeste si ea mai mult, f stricat si f porcos (nu ca ar sti cuvinte interzise, dar p-alea pe care le stie le pronunta atat de caraghios). Exemplu? La Soparla zica Shop...la si la Vulpe zice F...te (nu stiu de unde si pana unde), apoi e bineinteles f.tule adica fluture si ex pot continua...ce mai ma face de ras

Maria e cel mai cuminte bebelus ever, nu plange decat in 3 cazuri: kk la fund, foame sau somn, in rest doarme se joaca si se amuza tot timpul.

Va pup si promit sa revin cu detalii si sa ma pun la punct cu activitatile piticotzilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Bianca, Nanadana bafta sa nu va ramana urme si bafta lui Milan !
Americanii considera ca bolile din copilarie te protejeaza pana pe la 30 ani. Pentru green card a trebuit sa le fac din nou toate vaccinurile copilariei (toata lista aceea lunga). Nici n-au trecut 2 ani si la o analiza de sange recenta mi-au spus ca sa am grija, ca n-am imunitate la rubella ( o fi varicela?) si varsat de vant. What !?!?!
Peter are un vocabular relativ limitat fata de copiii de varsta lui, dar evident face progrese. Adica din mutulica odata il aud : "that toy is broken, what is gonna happen?" cand eu habar n-aveam ca stie "toy", "broken" si "happen".
In sfarsit inventeaza si el povesti , preferata e cu tigrul care fura afine, capsuni, banane, pe mama, tata, Peter si pe baby . Azi m-a pus s-o sun pe o colega de scoala ca sa vina si ea la gym, dupa gym hai sa mergem la Jillian, in parc trebuie sa vina neaparat si Hugo, etc. Are doar 600 de cuvinte, dar le invarte si scoate maximum din ele
Kid fa lista cu cuvintele astea, ca-s amuzante. Preferata mea (din lista lui Peter) e "toanta" adica telecomanda

Off topic, dar mi s-a parut interesant :
La gym am intrat in vorba cu un tatic cu fetita de 4 ani, in 2 min. ma intreaba din ce tara Est Europeana sunt (ce m-a localizat !), ii zic, raspunde, Aa, Nadia Comaneci. Ii multumesc frumos ca stie de ea (intre noi, daca ma intalnesc cu un bulgar, de ex., habar n-am de vreun bulgar celebru) si imi raspunde ca stie, e in aviatie si era membru in echipajul avionului care a adus-o pe Nadia in USA cand a fugit din tara. N-a schimbat nici o vorba cu ea pentru ca primisera ordine sa nu vorbeasca cu ea (?!)
Din una in alta imi zice ca nu stie daca intrarea Romaniei in U.E. e un lucru asa de bun, zicea ca regulamentele aeriene sunt foarte stricte si contraproductive, se intreba daca nu cumva si in celelalte domenii e la fel. N-am stiut ce sa-i raspund, in mod clar stia mai multe de U.E. decat mine. Asa o fi, n-o fi...

Diana 17 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Andreea 40 saptamani cu gemeni? bravo!! la urmatorul consult intreb medicul daca asa ceva se intampla aici si-ti zic

Diana 17 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput