Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

La noi toate bune, se pare ca a venit primavara in sfarsit, e soare, cald, frumos si canta toate pasarelele.
Andrei merge cu placere la gradi, azi dimineata tusea, sper sa nu incepem din nou cu mucii
A inceput si Andrei sa turuie non stop, si ma intreaba "de ce"de o mie de ori pe zi.Dar e scump tare si-mi face placere sa-l ascult.Prostioare face atat de multe ca nici nu stiu ce sa povestesc...
ANDREEA care e situatia? Facem deja galerie?

Pupam piticodromul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya20,

Mary, arata foarte bine rolele, sper sa-i placa!
Intoarcere cat mai placuta in Romania!
Andrei vorbeste in italiana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Tonnia multumesc!
Si eu sper sa-i placa rolele, mie imi placeau mai mult cele rosii tot de la Fisher Price dar am gasit niste comentarii lasate de mamici care le-au folosit, si spuneau ca-s mai mici la numar decat scriu ei acolo, au avut mai multe surpriza sa nu le incapa copiilor piciorul cu tot cu adidas.Asa ca le-am preferat pe astea de la 4 ani, daca esuam acum cu incercarile, macar stiu ca le putem folosi si peste cateva luni.
Da, Andrei vorbeste aproape numai italiana, stie si romaneste, normal, dar prefera italiana, majoritatea cuvintelor fiind mai usor de pronuntat.
Am ramas surprinsa sambata in parc, cand se juca cu 2 fetite care vorbeau engleza, si am descoperit ca intelege engleza,le raspundea cu un"yes" cu accent american si-i tragea cu "come on" "you go first"sau "go away" etc.Si mi-am amintit ca are la gradi 2 sau 3 colegi americani, probabil de acolo a prins ceva ca altfel nu avea de unde.La tv e totul dublat in italiana si noi vorbim romaneste in casa.

Mergi la inceput

Da, ma gandeam cum sa faci cand va intoarceti sa-i intretii limba italiana. Poate sa-i gasesti o gradinita in italiana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si pe aici a venit primavara, azi se anunta o zi superba.

Citindu-va cu rolele, i-am luat si noi Ancutei luni seara role care se ajusteaza.
Dati o cautare pe google dupa "Ultra Wheels Boys and Girls Adjustable Quad Skates" daca vreti sa le vedeti.

De cand cu spectacolele Disney On Ice, e innebunita dupa
printese si patinaj.
Si face exercitii in sala familiala de la subsol cu rolele in picioare si impingand un scaun.
E haioasa rau.

Andreea, ce faci ? In ce fomatie sunteti ?

Bianca, sanatate si rabdare in continuare.
Cate filme ai vazut ?

Victor nu a vrut role, dar dupa ce a vazut-o pe sora-sa,
a zis ca sa ii luam si lui.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mai, multumesc frumos de aprecieri, sunteti tare dragute

Alina, mami de A-uri, ce bucurie, si eu m-am gandit la tine saptamana trecuta, ce-oi mai face cu garzile etc.
Kristinutzo, sa stii ca n-am reusit sa deschid pozele voastre dar cred ca e de la mine, abia se taraie netul asta.

Andreea, ce faci? Tinem aici galerie. Sa ai o nastere usoara!

Mary, deci veniti de tot? Reacomodare usoara!

Mari. Mihaela, aveti grija cu ametelile alea. Stiu si eu cum e, chiar azi am experimentat si mai eram si cu C in brate, am simtit cum se invarte totul cu mine, plus o caldura, foarte nasol, m-am asezat repede la loc pe fotoliu.

Eu nu-i iau role lui Matei. Dupa ce nu a vrut deloc sa intre pe gheata asta iarna cu patinele nu-mi mai bat capul cu role. N-are decat sa dea din picioare la motoret si la bicicleta toata vara.

Sa zic ca a fost ok cu gradinita. Ieri l-am lasat in niste mega plansete, dar s-a potolit in 5 minute si cica a fost cooperant, a desenat, le-a facut capul mare alora. Cand m-am dus la pranz sa-l iau mi-a reprosat ca am intarziat (el credea ca o sa-l iau inainte de masa). Azi dimineata mi-a facut filmul chinezesc acasa, a acceptat sa mearga dupa ce i-am promis ca ma poate suna cand ii e dor de mine de pe telefonul educatoarei si dupa ce i-am promis si prajituri la pranz , asta e, l-am lasat in lacrimi dar subtire fata de ieri. M-a sunat dupa jumatate de ora, mi-a zis ca se joaca si m-a intrebat ce fac. Cand l-am luat era foarte vesel, m-a verificat imediat la prajituri. Sa vedem maine. Si mai ales luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Wow ce fain Mary italianca…va intoarceti de tot? Sper sa ii placa rolele…eu inca nu am curaj sa ii iau…

Mary ce groaznic cu crizele astea de calciu…eu slava d-lui nu am avut dar o prietena de-a mea, cand iti era lumea mai draga pica pe jos…offf…asa ca un fel de spasme…de nu se mai putea misca. Ai grija nu te mai surmena. Iaris e un simpatic

Andreea

Ruxandra bravo! Adaptare usoara la gradi! Ce ti-e si cu copiii astia mari negociatori.

Am adaugat cateva poze recente

Si niste filmuletze cu baita si in balansoar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

Am reinceput sa citesc forumul, nu ma mai oboseste sa citesc . Sa nu credeti ca ma obosea ce citeam, ci procesul de citire ma ametea.
Recunosc ca sunt legata mult mai puternic de subiectul acesta decat cel de gravide, stiu ca e normal, acolo sunt 120 de gravide pe care nu le cunosc prea bine. Ca si la noi pe vremuri, acum se vorbeste de analize, eu din nou sunt pe dinafara pentru ca dupa ce mi-au luat 7 fiole cu sange, mi-au spus ca totul e OK. OK la ce ? A... sunt prea multe ca sa vi le spunem, important e ca sunteti OK. Astept sa treaca perioada asta ca sa am si cu ce ma baga in seama la acel subiect
Am trecut de perioada de greturi teribile (iuhuuuu !), acum sunt in perioada de somnolenta.
Peter da semne ca nu mai are nevoie de somnul de la amiaza, dar eu am nevoie, asa ca din pacate pentru el, in timpul saptamanii doarme la amiaza, in week-end nu, il ia sotul in parc si eu dorm.
Andreea tin pumnii si astept poze
Ruxandra si eu ma asteptam la un baby Clara si cand colo... fata mare si frumoasa
Vera am admirat si eu copiii in poze

Diana 17 saptamani si Peter

Mergi la inceput

Locca, m-am uitat si eu la poze, ai niste copii foarte foarte frumosi!

Diana, pupa-l pe Peter!

Cge, ce frumuseti de role!!! Nici nu stiam de astea, imi plac mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Marry, la Lia Manoliu sunt cursuri tot timpul anului. Cand e rece- in interior, cand da caldura, afara. Teoretic astia nu primesc copii decat de la varsta de 5 ani, dar mie mi l-au primit pe Matei de la 3 (la cat de dezvoltat este nu cred ca si-au pus problema ca ar fi daor de 3). De tine ar fi aproape Marriot-ul unde mai poti loa antrenor personal pt copii, dar te rupe la bani.

Andreea,

Mergi la inceput