Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 11
oaana spune:
Buna tuturor.
Andreea
astept mesajul acela emotionant.![]()
Miflore,ma bucur ca astazi esti mai bine.

Ioanaaaaaaaa
nanadana spune:

Anya20 
Vera 
Bianca pe Antoine la tinut cam o saptamina bubitele,febra a facut doar o zi, acum este in super(forma)
, pt el mi_au dat o crema(de la avene)care i_au cicatrizat foarte bine bubitele
locca
ai niste copii frumosiiiiiiiiiii
si dulciiiiiiii
o placere sa te uiti la ei
miflore ma bucur ca te simti mai bine
,cit despre maini la spate incerc, cit mai mult, dar cel mai tare in cap ma manca 
jadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
andreea ce veste, ne dai, au venit bebei!? 
BiuMil spune:
Dana, imi poti spune cum se numeste crema, te rog? Cicalfate? pentru mancarimi i-ai dai ceva?
nanadana spune:
Bianca-pt bubitele care nu sint inca uscate mi_a dat un "lotion "care se cheama "cicalfate", iar pt bubele care sint uscate o crema "cicalfate" sint de la avene,dar inainte de toate astea ii faceam baie seara cap+corp cu o solutie antiseptica "septivan",iar pt mancarimi mi_a dat ceva sa-i dau 3ori/zi "polaramine",acelasi tratament am luat si eu ![]()
BiuMil spune:
Merci Dana, asta gasisem si eu. Am vazut ca este in farmacii, pentru mine e tarziu,ca deja incep sa se usuce, dar la Milan voi fi pregatita... ii faceai baie sau dus?
nanadana spune:
Bianca_ce sa iti spun decit curaj,poate nu face Milan,eu am facut-o exact dupa 2 saptamini ce i_a iesit eruptia lui antoine,ii facem si baie si dus
noapte buna fetele si o seara placuta 
andreea
marinela79 spune:
Buna sa va fie inima fetelor....
Va citesc si eu cu drag, dar am o perioada infernala la servici, nu ma misc 7 ore din birou.Groaznic. Am ajuns sa corectez 300 de decizii intr-o luna, e foarte mult.Asta inseamna ca toata lumea profita de sistem si se accidenteaza la job.In fine....
Nanadana, Biumil, eu am avut varicela la 9 ani si mi s-a parut groaznica, oreionul la 20 si am zis ca mor, cu cat inaintezi in varsta bolile astea sunt mai greu de suportat.
Anya, ce bucurie sa te citesc.
Miflore, un lucru e cert, ai nevoie de odihna, ca si mine de altfel, si de vitamine. Oboseala asta nu e buna deloc, si cand pe langa ea mai intervin si altele e infernal.eu am avut o perioada asa cu oboseala maxima si ajungeam la crize din alea urate de calciu, cu cazut pe jos pe und enici nu te astepti, tahicardie si altele, asta in perioada sesiunilor, in general.Acum, cand ma simt obosita iau calciu cu D2 din proprie initiativa ca la mine calciul e la limita de jos.
Andreea, ce semnatura frumoasa si ce ma bucur pt tine ca ai ajuns cu bine aici.nastere usoara si copialsi sanatosi si papaciosi...mai ai doar un pic.
Locca, superbi micutii tai si bucati rupte din tati,amandoi.Iar MAtei m-a topit cu mutritele lui.
Kristinutza l-am vazut si pe RAdu, tare simpatic mai este.
Noi suntem bine, eu putin tacita, sau poate e doar alergie la praf din mocheta d ela servici, dar e foarte enervant ca mucesc si stranut la greu. Ne bucuram si noi de soare cand si cum, azi ploua, dar sambat am avut o zi superba, am fost la o Cabane ŕ sucre.In aceasta perioada a anului aici se produce siropul de artar si oamenii fac din asta o adevarata sarbatoare.Se aduna la astfel de cabane, care mai degraba sunt niste restaurante, si stopesc tot felul d emancaruri traditionale cu sirop de artar, pe ritmuri de acordeon ragusit si dind dintr-un picior pe un ritm irlandez.E foarte fain, noi am fost cu niste prieteni care sunt nascuti aici, si ne-au explicat mai multe.Ba mai mult, am fost undeva la o cabana mai rustica, unde nu a ajuns inca....modernitatea.Iaris a fost foarte incantat de celebrele "tires"-asta e sirop de artar turnat in fasii sau pete pe zapada si apoi rulat pe bete de lemn si bagat in gura cu totul, altfel risti sa se intinda siropul respectiv. O iau razna cu explicatiile, dar ne-a placut asa mult ...avem si cateva poze, pe care o sa le pun pe site, poate in seara asta, daca imi gasesc timp.
Iaris e la fel de ghidus cum il stiti.Acum intr-o zi, venind de l agradi fara crize, i-am dat voie sa se uite la un dsen la dvd. Si-a pus filmul si nu isi gasea telecomanda.Si numai c eil aud"Ce prostie de tati!!!!Unde a pus comanda?".
Va pup, ma duc la el, ca pictam cu degetele si e nevoie de mami...
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
mary ilie spune:
Ciao 
KRISTINUTZA l-am vazut si eu pe Radul mamei, ce frumooos e, are o mutrita asa dulceee.
TONNIA cum mai e cu rolele? eu pana la urma le-am comandat pe astea
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2327316
.Mi se par cam inalte, abia astept sa le primim si sa le probam.Voi cum ati inceput pe role?ai ceva instructiuni pentru copii incepatori?
MIFLORICICO ma bucur ca ti-ai revenit.Fa o cura de vitamine sa mai prinzi puteri!
ANYA, waw, ce karatist ai!!!E chiar grozav Matei!Bravo!
Vroiam sa te intreb , stiind ca tu ai baietii la inot, unde sa ma interesez si eu sa-l inscriu pe Andrei din vara, am gasit pe net niste cursuri la Lia Manoliu la bazin, oare e alt bazin mai aproape? Noi stam in zona Mall Vitan.
Nu v-am spus, noi revenim in Bucuresti din iunie.
Andrei e mare fan balaceala, la noi se face baie zilnic in cada si abia il scot de acolo, ca el vrea sa inoate si sa inoate.
NANADANA, cum te mai simti?Uffff...imi pare rau pentru varicela.
RUXANDRA ii dorim mult succes lui Matei la gradi, sper sa fie bine si sa-i placa.Am vazut si eu fratiorii, sunt frumosi , frumosi amandoi, mi se pare ca seamana foarte mult amandoi.Si eu mi-a imaginam pe Clara bebe mic, ce mult a crescut, e superba!
BIANCA tu ce mai zici?MILAN ce face?
ALINA si noi te
ma bucur ca ne-am mai scris.
MARINELA