Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 10
Tonnia spune:
Anya, e grozav Matei!!!! Bravoooo!!!!
Nanadana, offf, sa-ti treaca repede si orice ar fi...nu te scarpina!
Nu ma lauda cu rolele ca nu s-a intamplat nimic deocamdata.
Miflore, habar nu am ce sa spun de role. Eu ma gandeam ca daca ii iau din astea model mai de adulti sunt mai sigure, mi-e frica de glezne, dar vad ca sunt prea grele. Dar la plastic nu m-am interesat care or fi mai bune. Si...oare conteaza? Important pana la urma e sa prinda drag.
Adica...care alte motive?
Kristinutza, m-am uitat la poze, e atat de scump Radu! E stangaci cumva?
Dinu e stangaci, nu stiu daca se mai schimba ca asa a fost de la inceput, fara echivoc. Si intuiesc probleme legate de scris/desenat si altele. Cand ia creta/creion si incearca sa deseneze isi sterge tot cu mana, nu stiu cum sa explic. daca incearca sa faca o litera din aia facuta din puncte, nu poate in sensul indicat de sageata ca nu vede din cauza mainii stangi.
locca spune:
Helau si din turda :) fara varicela inca.
Bianca, sper sa nu faci bube prea multe. Poate scapa Milan.
Eu maine il duc la gradi pe M, sunt nebuna? Stiu ca e epidemie, mi-e teama sa nu faca si Clara, dar am zis gata, nu se mai poate acasa. Ieri l-am executat cu varilrixul, mai mult in speranta ca o sa scape C. La gradi unde il duc nu au avut nici un caz deocamdata.
Nanadana, naspa cu varicela, tine-te tare, nu te scarpina.
Eu parca stiam ca boala asta nu-ti da imunitate pe viata, parca facuse si Ina briuseleza si tot asa mai avusese in copilarie. Nici vaccinul nu garanteaza imunitate.
Anya, felicitari lui Matei!
Diseara sper sa prind un pic mai mult timp sa ma delectez cu pozele lui Raducu.
Vera, va jucati de-a nasterea? 
Mihaela, zici ceva de gratare? Poate te trezesti cu noi pe tine la vara.
Chiar asa, noi cand ne mai vedem? Dupa ce trece varicela Biancai, o terasa? Haideti!
Am pus si eu niste poze proaspete aici, daca vreti sa mai vedeti un baiat si-o fata.
BiuMil spune:
Dana, deci si tu suferi. La Antoine cum a fost?
...eu ce sa mai zic, sunt plinaaa de bube. Am si in urechi, intre degete, peste tot...si ma manacaaaaa. Deja spatele are relief selenar...asta este. Ma gandesc ca poate Milan sa faca o forma mai usoara...ca nu stiu cum il opresc de la scarpinat. La mine Claritine nu are nici un efect...Calamina merge 5 minute...acum sunt data cu iod
...
Da, dupa ce imi cad crustele si dupa ce am stat 2 sapt in casa...sunt prima la intalnire
, unde o fi...si la subsol...
oaana spune:
Bianca,sanatate multa.
Anya felicitari pentru Matei viteaz.
Locca,ai doua frumuseti.
Mai voiam sa zic ceva da nu stiu ce.Eu le fac la copii aerosoli,am imprumutat un aparat si am intrebat medic de substante.Acu sa vedem rezultate.
Pt varicela,se gaseste de pus nu stiu ce in apa de baie,dar nu mai tin minte cum se numea.Eu am avut la 24 de ani si am avut curajul sa ma scarpin numai pe cap,deci acum am transee![]()
Andreea inca nu a nascut,a avut asta nopate contractii la 10 minute,insa a fost alarma falsa.Maine merge la medic.Oricum va tin eu la curent daca apar noutati.
Anya20 spune:
buna!
nu am mai intrat pe la voi de o vesnicie...acum am citit ultimele noutati...
andreea, felicitari pentru cei doi puiuti! eu nici nu stiam de sarcina si uite ca tu deja nasti. sa fie intr-un ceas bun si sa ne dai de veste!
anya, felicitari pentru matei!!
ruxi, ce copii frumosi ai! chiar ma gandeam intr-o zi la voi...si uite ca la fix am "picat" si am vazut si poze. sunt SUPERBI!
...ca si copilasii tai, vera...mereu ma minunez, cat sunt de diferiti si de frumosi.
bianca, imi pare rau ca ai facut varicela, mai ales ca la adulti se manifesta mult mai rau. este f contagioasa, asa ca asteapta-te sa faca si milan in cateva zile. poate are noroc si scapa cu cateva vezicule. eu chiar as vrea sa faca fetele boala, sa scape odata de ea, ca e un stres in plus.
kristinutza, radu e un scump! ce mai faceti? nu mai stiu nimic de voi, dar sper ca sunteti ok.
miflore, nanadana, tonnia, mary...si restul fetelor 
...despre noi nu mare lucru. eu lucrez, alerg toata ziua, ma omor cu garzile, dar imi place
. fetele sunt sanatoase, anya merge la gradinita si e foarte multumita. si eu la fel. arina creste, vorbeste din ce in ce mai multe, e topita dupa mine...ce sa mai , sunt dulci si le iubesc de nu mai pot, ceea ce deja va imaginati
va pup
godzila spune:
Wow, lume noua Alina...da ceva poze prospete ai? Ca mi-e dor sa o vad pe Anya si pe surioara ei...
Ruxandra super copilasii tai!!! Cum se intzeleg? Se "bat" pe mama?![]()
Bianca suna groznic suferintza...copiii fac oricum forme mai usoare...in Anglia cand cineva face varicela se creaza instant un party cu copii, sa faca boala de mici![]()
BiuMil spune:
merci pentru incurajari si urari! nu ma mai plang...ca imi scade moralul...si asa ma luase depresia dupa 2 zile de bolit cu febra...acum gata, ma fac bine![]()
andreeeea spune:
Ooo, ce frumos, lume noua! Bine ai revenit, Alina! 
Ma cam ia cu ameteli cand va citesc vorbind de varicela. Brrr! poate ca nu va veni la noi prea curand... Sa treaca repede si la copii si la parinti! 
Ce poze superbe am vazut!...
Tot ma minunez ca piticodromii sunt cei mai cei! 
Maria nu mai vrea sa mearga la gradinita. S-a invatat cu statul acasa (din motive de sanatate) si acum, pt a ramane acasa, invoca "obrazniciile" copiilor pt care doamna tipa, ii pedepseste si ea cica se sperie (desi acasa e foarte bucurosa sa o imite). Cand vine e foarte vesela si incantata de ce a invatat, dar dimineata apeleaza la lacrimi si alte teripuri sentimentale. Nu prea e momentul acum de schimbat gradinita (desi nici eu nu sunt deloc incantata de vocabularul doamenelor - "jucat" acasa de Maria) si ne tot gandim la ce solutie sa adoptam...
Despre contractiile mele nocturne v-a povestit Oana
(nu vor sa fie dureroase
). M-am cam dat in barci cu cate ceva de facut prin casa si am cam exagerat si apoi nu intelegeam daca e travaliu real sau fals. Dar tot va tin la curent.
Editez sa-mi schimb semnatura. Ei?
Andreea,
39+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
miflore spune:
Buna dimineatza fete dragi!
Azi ma simt mult mai bine fata de ziua de ieri de cacao.![]()
Anya, bine-ai revenit!
Vrem sa-ti vedem mandretile de fete!
Tu ce mai faci, mai povesteste-ne una-alta!
Nanadana, Bianca, surori de suferinta, sanatate multa si sa scapati repede de bube!Si fara cicatrici! Asa ca... mainile la spate!

Ruxi, ne-asteapta gratarelul.
Sa scrii neaparat cum a fost cu Matei la gradi. Frumosi copii ai, ce-a mai crescut Clara!
Anya, felicitari karatistului! Te-ai scos, poti sa iesi noaptea cu el la brat.![]()
Andreeea, stau la panda. Ce semnatura frumoasa ai!

Va pup, cineva trebuie sa mai si lucreze. Unul pe fata, unul pe dos...![]()