Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

tonnia, cred ca mai astept cu rolele - i-a luat taica-su un arc lui Radu si e fi-miu e f dezanagit ca nu-l poate manevra (credea probabil ca e f usor si a tras concluzia ca e stricat).

mifloricica, fara probleme cu sotul, te rog! cu calciul poate, dar cu sotul nu!

anya, felicitari lui Matei!!! imi tot amintesc de familia ta si de cum mi-ati parut voi impreuna si separat - tu, sot, bunici... bravo!

urari de bine si variceloshilor!

godzilla, vorbim pe pm despre domeniul comun de lucru daca vrei. lucrez de nu se poate si mi-am dat seamna cu uimire ca a trebuit sa astept pana aproape de 30 de ani ca sa-mi gasesc locul ideal pt mine - f greu, dar f frumos.

tonnia, de ce intrebi de stangacie? adevarul e ca tot l-am urmarit pe Radu - la dat cu piciorul in minge sau calcat sigur pune stangul inainte, dar la desenat-scris-colorat e clar ca s-a axat pe dreapta in ultimul timp. la inceput majoritatea copiilor sunt amidextri. nu l-am fortat in niciun fel pe fi-miu si tind sa cred ca se transforma in dreptaci, desi nu inteleg sa se intample vreun fenomen invers la picioare...

locca, ohoho, ce poze frumoase!

anya20, bine mai vii pe la noi! suntem bine, singura "umbra" este legata de cresterea lui Radu care e prea micut pt varsta lui. investigam si speram sa-l ajutam sau macar sa ne reconvingem ca asa-i "normal" pt el.

bianca, rezista!!!!

godzila, nu-ti vad pozele! le-ai facut publice? ca sunt sigura ca vreau sa le vad!

mey, eu stiu de gemeni care se nasc la termen! am chiar doua exemple apropiate, iar gemenii au fiecare peste 3 kg! cand ma gandesc ca fi-miu s-a nascut la 2.750... nu pot decat sa ma aplec in fata mamicilor de gemeni care se nasc asa marisori!

ooo, kid, era sa te abordez pe messenger, ca n-ai mai dat de mult pe forum!

multumesc mult de tot ca m-ati laudat pt pozele lui Radu, nu ma asteptam sa intrati pe ele! incerc sa fac album si cu Radu peste 3 ani, dar si pozele mai vechi mi-au trezit f multe amintiri...

Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

iata si "apartamentul" pozat azi...

Andreea, 39+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce poze frumoase Andreea!!

Succes si nastere usoara cu bebelushi sanatosi si mancaciosi!!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Uite iar nu am scris de mult, dar nu ma bag dupa canapea, ca vad ca-s altii mai absenti ca mine, nu dau nume .
De fapt nu v-am mai scris de cand era Victor bolnav, perioada aceea ne-a cam scos din circuitul social.
Important e ca s-a facut bine si analizele i-au iesit bine per ansamblu. Cateva sunt peste norma, dar Dr a zis ca nu are rost sa le refacem pt ca el e f bine acum. Daca insa mai face vreodata (sper sa nu!) ceva similar, va trebui investigat mai in amanunt. E un fel de drob de sare povestea asta, dar am ales sa-l ignor ca oricum altceva nu se poate face.
Va multumesc tuturor pt urarile de sanatate de atunci si scuze ca nu v-am raspuns nominal.

Anya20, Kid, ma bucur sa citesc vesti despre voi si fetele voastre frumoase.

Andreea, felicitari pt 40 de saptamani. Te-am admirat in poze, ptiu sa nu te deochi, ce burtica frumoasa esti. Mi-a placut faza cu "apartamentul" , e confort sporit ca baietii nu se grabesc sa se mute.

Nanadana, Bianca, insanatosire grabnica, e nesuferita varicela la adulti, dar ati scapat de ce a fost mai greu.

Noi la varicela am dat Fenistil picaturi la copiii, contra mancarimilor si a fost ok, nici unul nu s-a scarpinat deloc. Si bubele le-am tamponat de doua ori pe zi cu Cytelium, lotiune care usuca, de la Aderma.

Diana, nu m-am gandit niciodata sa numar cate cuvinte stiu copiii, tu de unde stii ca Peter stie in jur de 600? Si ce inseamna asta pt varsta lui, e mult, e putin?
Oricum, din ce povestesti el vorbeste bine, are imaginatie, chiar nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.

Kristinutza, ce bine ca esti pasionata de ceea ce faci, e mare lucru sa te duci cu placere la serviiciu. Dar povestesti asa frumos ca m-ai facut curioasa, unde/ce lucrezi?
Ma duc sa caut in urma unde ai pus pozele ca am sarit si nu l-am mai vazut de mult pe Radu.

Mihaela, vreme frumoasa la Vulcana si succes la gradinarit.

Anya, felicitari pt Matei si bafta la nationale!

Ruxandra, v-am admirat pozele, ce scumpi sunt copii, Clara a crescut si e dulcica foc, iar Matei face mutrite smechere in poze.

Pupaturi intense la tot piticodromul, weekend placut,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anto na bucur ca a trecut, sper sa nu mai vina niciodata boala misterioasa.
Nu mi-a da prin cap sa numar cuvintele lui Jillian, prietena lui Peter. Fetita asta povesteste in luna si-n stele, imi face complimente ca-i place colierul meu si inventeaza povesti despre baby brother : " A fost odata o fetita cuminte care avea un fratior. Acest fratior a plecat si nu s-a mai intors niciodata. The end" Maica-sa era innebunita, saraca.
Dar cand Peter zicea cateva cuvinte pe zi... de mult timp ii numar cuvintele ca sa vad ca face progrese. Din pacate e usor sa-i numar cuvintele acumulate intr-o luna. Cel mai putin a fost 1 cuvant (ae, adica alo), cel mai mult 85 de cuvinte.
Dar ma gandesc ca orice om are un anumit nr. de cuvinte in vocabular, Peter o sa ajunga si el acolo, dar mai incetisor, care-i graba ?
In schimb compenseaza pe alte planuri din plin. Cel mai mult ma impresioneaza cand gaseste problema dintr-o situatie. Din 2 metri de sine, trenuri, accesorii, gaseste sina care-i cu problema. Are conectori mama-mama in loc de mama-tata. Anul trecut eram 3 adulti in jurul unei jucarii si incercam sa ne dam seama care-i treaba cu ea, Peter a intins mana si ne-a aratat , bineinteles fara nici un cuvant.
Extrapoleaza genul asta de gandire la orice aspect de viata.
Ce face Jillian in aceeasi situatie? Cere ajutorul, se enerveaza, tipa, arunca jucaria, nu se linisteste dupa ce ai reparat si la sfarsit iti zice cat de tare a suparat-o faptul ca nu stia ce sa faca si o s-o puna deoparte alaturi de celelalte jucarii care o supara
La 3.5 ani, 600 cuvinte e limita de jos, 1500 cuvinte e limita de sus. De fapt in sus nu-i limita

Diana 17 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Andreea.Eu am vazut apartamentul in realitate.
Anto,ma bucur ca e totul bine.
Diana,varicela si varsatul de vant e acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

La noi e nebunie, azi dimineata la 4 a fost cutremur, la noi s-a simtit, dar nu a fost puternic.
Insa sunt cateva orasele devastate,la Aquila la vreo 95 de km de Roma, cutremurul a fost de aproape 6 grade.
Te ingrozesti de ce se vede la stiri, sunt oameni prinsi sub daramaturi, pana acum au anuntat 100 de morti.Si toata lumea e speriata, pentru ca se anunta replici...
Trista situatie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am fost ieri la Tancabesti la peste...distractie mare...pt tati si copii ca mami imi tremura inima sa nu cada in apa...Vlad nu are nici un simt al pericolului iar cand ii spun sa stea, mai repede o ia la picior...asa ca sa vezi alergare pe pontoane. Sa va mai povestesc cum lingea toate cele...cum manca nisip...nu asa finut ci cu lopetica. Cel mai distractiv a fost ca Iulia a prins primul peste din cariera de pescar.

Mihaela, ceva, ceva tot iese dar depinde de multe (vreme, umiditate, daunatori, etc). Multi oameni pun pe camp si nu dau pe acolo decat la cules

Andreea am vazut apartamentul...oricum mie nu-mi vine sa cred ca incap 2 acolo.

Cristina e f important sa sti sa cazi. Fain ca au inceput cu asta. Faza reala cu un tip care a inceput sa invete sa se dea cu parapanta...a reusit sa decoleze intr-un final si in aer tipa: Ba, cum sa ma dau jooooooos?

Diana am invatat si eu, cu fi-miu ca toti copiii sunt unici...ma uit la asta micu ca nu scoate 2 vb., dar are privire inteligenta, inginer il face mama...e atat de priceput la surubarit...mult mai avansat decat sora-sa vorbareata... Da, au dreptate fetele, iar cealalta e rubeola.

Kristinutza m-ai facut curioasa rau...te invidiez ca ai reusit sa iti gasesti pasiunea la locul de m-ca. Neaparat sa imi dai PM. Uite aici poze.

Anto eu sunt picata de pe luna...probabil nu citeam in per. aceea. Ce a patit Victor? Orice ar fi sper sa fie bine.

Off, Mary am auzit de asta...am ambele surori acolo, dar sunt mai in N si din cate am auzit epicentrul a fost in centrul Italiei. Sper ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am vazut si eu imagini din Italia, groaznic! Si replici multe...

Andreea, cred ca burta ta are o camera secreta ca nu e mai mare ca altele!

Kid, deci lene mare! Bine ca sunteti bine!

Diana, dar conteaza si cat vocabular pasiv au, nu? Adica, el stie cu mult mai multe dar poate n-are chef sa le utilizeze inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Andreea, 39+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput