LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Honey,unpt A.j.,sper sa uite repede

Noi suntem ok,asteptam timpul frumos sa ne mutam la tara la mama mea,fetelor daca aveti unde sa lasati clopoteii la tara(ma refer parinti)nu ezitati sa o faceti,noi pana in sept cand am revenit acasa nu am avut nici un fel de problema,cum am venit acasa cum au aparut viroze,raceli,etc

Despre mame si soacre,hmm...,sincer nu stiu cum voi putea sa ii multumesc mamei pt tot ce face pt noi,ea este singura,ma are numai pe mine, inca lucreaza,dar ma ajuta enorm.So-acra desi mai tanara cu vreo 10 ani,nici macar nu ne-a anuntat ca vine in tara, sotul o suna in Italia,iar ea ne suna din sat,intr-un fel imi pare bine ca nu ma deranjeaza cu prezenta fizica,dar psihic m-a tocat la greu,acum pur si simplu o ignor,pt mine nu exista si parca e mai bine
Si pt ca luna aceasta se implineste un an de la marea incercare pe care am trecut-o dupa nastere,mi-am adus aminte ca so-acra a plecat din tara,imediat dupa botez,fara sa stiu,m-a anuntat nasa de cununie fara macar sa o intrebe pe mama daca se descurca si sa stea langa mine in spital si cu bb de 6 sapt si servici,sau macar sa intrebe de fiul ei ce face cu un bb asa mic care a fost alaptat exclusiv si trecut brusc de la o masa la alta pe formula...vai si amar,sper daca voi avea un baiat sa imi fie invatatura de minte si sa fiu mama nu soacra

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara buna,zuze dragi.
Jmoni...
Nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi,intru si incep sa vizualizez pozele cu clopoteii dragalasi si cand sa scriu un mesaj se intampla cate ceva care ma distrage,in plus am si o dispozitie mai naspa...
Bia doar ce a scapat de prima ei raceala...doar mucusori si stranutat,fara febra doar un inceput de rosu in gat
Am terminat si eu cu examenele...o singura restanta,yupiii
Acum ma pregatesc de examenul auto,am sala pe 30 si traseul pe 31...
Si yupiii ne-am luat si masina in sfarsit...
Intru acum sa caut ei eu sa pun ceva poze cu Bia si cu masinuta evident...si revin sa raspund si eu la subiectul ajutor de la mama si de la soacre...
Aj de Honey...ma bucur ca e bine...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor si ca mi`ati lipsit. N`am apucat sa cbag niciun ochi azi pe aici. Dar m`am gandit la voi.
Acum am citit cam in graba si vrea sa zic Doamne ajuta! ca a scapat mamica Gratzielei cu bine de operatie!

Honey, mi`au dat lacrimile cand am citit prin cate ati trecut azi. pt AJ si sanatate multa de acum va doresc.

Ema offf...ce subiect sensibil ai atins.
Imi e si rusine sa spun cat ajutor am eu.
Si tot ma plang.... asta numai ca m`au invatat prost.
Dimineata de cateva zile vine o prietena tare veche si de suflet a noastra, sa ne mai ajute cu bb. O am in vedere ca babysitter pt perioada cand voi incepe lucrul. Momentan se imprieteneste cu Iulia. Si merge treaba!
Nu e ca un job, nu vine zilnic, dar aproape.
Mama munceste pina la ora 14. De la 14, dupa munca, vine direct la noi in majoritatea zilelor si sta la noi pana pe la 18. Cand pleaca, cu greu se desparte de Iulia, daca ii cer, ramane saraca si peste noapte. Se intampla extrem de rar pentru ca stiu ca are si tata nevoie de ea acasa.
Pe la 17 vine si tata la noi, isi preia integral nepoata ultima ora cat stau la noi. Joaca, carticele, ture de apartament si daca e nevoie stie sa`i dea sa si pape.
Problema e, ca daca nu profit sa fac o iesire in cele 4 ore cand am ajutor de la mama, ma sclavageste de ma omoara

Daca am cosul plin cu rufe doar o auzi: `hai mama, baga si tu rufele la spalat`, daca ma vede ca stau ma pune sa mai pregatesc cate ceva de papa pt seara, sa mai fac curat prin sifonier...si altele.
Ea e plina de energie si mereu ii spun sa ma lase `in ritmul meu` ca ma oboseste ingrozitor.
Ma mai verifica cum fac mancarea pt Iulia, ce i`am mai calcat ce nu i`am mai calcat, cum o imbrac de gros...etc...
De gatit ii gatesc 5/7 zile eu, iar in weekend ii stabilesc eu meniul si il executa mama.
Dar ii multumesc anyway, fara ea as fi in pom.
De vinerea o preia in intregime pana duminica dupa-amiaza.
Trec la ele doar in vizita.
Se iubesc amandoua ceva de speriat. Si se si inteleg bine.
De cumparaturi ma trezesc si cu soacra si cu tata cu ele gata facute. Fara sa cer. Pur si simplu mai iau ei ce considera ca ne`ar trebui.
Soacra e mai ocupata si vine doar in vizita, neinvatata fiind cu tabieturile bblusei nu as putea sa ma bazez pe un ajutor permanent.
Ma `umple` de sfaturi, ca si mama, dar ma limitez la `da`, `da o sa incerc`, `sa mai citesc si eu daca e bine` si atat. Nu prea o contrazic.
De rasplatit financiar nu ii rasplatesc pentru ca pana in prezent nu au nevoie. Daca ar fi nevoie cred ca modelul Ellenutei e cel mai bun.
Pe mama o `recompensez` cu ceva prajituri cu ciocolata si papa bun cand vine de la munca.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Doamne Ceska, ati tuns Benjicu`. Sa mor de inima cand am vazut pozele. Trebuie sa recunosc ca e baietel in toata regula, si nu ii sta rau deloc.... Dar o sa ne fie dor de ciufuletul lui frumos.

Vazut pozicile Lalei in parc. Sa te tzii! Frumos parc aveti Lala. Si minunat baietel

Am inteles de la voi ca Miri a slabit 7kg.
Bravo Miri!!! Sper ca nu mai vrei sa dai multe jos.
Cate ai in plan? Nu vrea sa faci exces sa nu iti afecteze cumva sanatatea.
Pipe e grasa, Sacha e gras, io ma ingrash daca e nevoie, tu de ce vrei sa slabesti asa rau??? Cum o sa ne mai stea noua impreuna?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Shose te invidiez(in sensul bun)...EU nu am nici un ajutor...Trebuie sa recunosc ca si eu sunt extraprotectoare si am impresia ca nimeni nu face ca mine
Mama ma ajutat la prima baita,creda ea ca am nevie de ajutor...si cand am avut nevoie sa stea cu bia,sa merg la un examen...doar atat...desi am rugat-o sa stea cu ea sa merg si eu la munca...a preferat sa se angajeze ea...desi tata castiga mai mult ecat suficient...nocoment...nu mi-a picat bine.Acum sta la Bucuresti si vine la 2 saptamani sa ne vada...incarcata cu de toate.
Soacramea,asta da subiect...as scrie un roman...desi sta in oras la 20 de minute de mers pe jos de noi...vine o data pe luna sa ne vada si sa-i dea Biancai "alocatia lunara" de 100 RON...si pentru mine cu reviste sau sfaturi ca a vazut ea nu stiu ce emisiune si sa fac neaparat cum zice acolo(sa nu spun ce fata a facut cand a vazut ca o aspiram pe Bia cu BB,sa las copilul sa nu-l mai chinui si pentru fisu cu 4-5 milioane.De la 1 martie e la pensie si s-a oferit sa stea cu Bia sa ma duc la munca...ma suna zilnic si ma intreaba daca nu mi-am gasit de munca ca vine ea sa stea cu Bia...da ce crede ca fimea sta cu ea asa din secunda 2,mai ales ca bia nu sta fara mine...in plus am fost de cateva ori pe la ea si nu mi-a placut deloc cum s-a ocupat de bia(nu respecta nici cele mai elementare reguli de igiena,socramiu isi scalda mainile nespalate in vin sau tuica si incearca sa-i dea lu fimea sa guste,ar fi multe exemple...si mai si striga in gura mare ca are experienta la copii ca de a crescut-o pe nepoatamea acum 12 ani

Mergi la inceput

cateva poze si 2 filmulete la semnatura...am si eu putin timp de forum...si nu-i nimeni?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna dimineata
fetelor haideti la o ,

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Honey, ma bucur ca AJ este bine acum.Multa sanatate!

Roli, lumea ta seamana foarte bine cu lumea mea ....si mie imi vine sa plec uneori de acasa

Bunicii nostri sunt in provincie, deci nu avem nici un ajutor.....uneori e bine, dar uneori mi-as dori sa aiba cine sa stea cu copiii macar o ora.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Lala, am vazut-o pe Biencuta cocheta cu cercei si filmulet cu DJ Bianca e scumpa foc! si masina e f frumoasa, s-o folosesti sanatoasa! sa te plimbi numai in locuri frumoase si fara peripetii!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!RALUCA multumim ptr cafea.Eu azi voi bea doar un pahar cu apa ptr ca trebuie sa dau sange ptr analize.Am din nou emotii cu glicemia dar sper sa fie in regula.Am cam mancat dulciuri in ultimele saptamani desi nu prea aveam voie.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput