LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BUNA DIMINEATA!

Noi am fost ieri la tara cu stefan...s-a obosit foarte tare pt ca a alergat dupa toti cateii, mitzele si gainile bunicilor...a dormit doar pe masina, cite o ora la dus si una la intors.

plus ca, daca tot l-am prins pe tati acasa dupa-masa, i-am trimis la frizerie...asa ca de ieri avem una bucata baietel tuns!

apoi seara ama avut musafiri, a primit o jucarie noua...multe evenimente pentru el...a cazut ca eroul la ora 20.30...abia a mincat ceva si a bagat somnic pina la ora 8 dimineata.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Dana,va fi ok,vor fi bune rezultatele

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Dana, mult succres la analize, sa iasa bine!

Honey, bine ca a trecut cu bine Aj peste operatie! offf, prin ce trecut saracutzul!

Ema, la noi mai sta mama cu stefan, joia si vinerea, cite 4 ore, cit sint eu la scoala. plus ca daca mai am de mers pe undeva si nu pot lua copilul, o chem si vine. de recompensa nu a fost vorba deloc pina acum...i-am facut doar niste cadouri mai consistente de craciun...
soacra...pauza...cred ca ii dau dreptate lui Ven, parca e handicapata...nici fiu-sau nu are incredere sa-l lase pe stefan cu ea si i-a si spus-o...normal ca a facut circul de rigoare, dar ea considera ca e sub demnitatea ei sa vina sa o invat care e programul lui stefan si ce trebuie facut cu el...iar eu fara "training" nu o sa o las sa stea singura cu copilul...asta e!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, am vazut ca multe dintre voi lasati copii peste we cu bunicii...ii lasati la ei sau vin bunicii la voi? vor sa doarma bebeii in alta parte decit in patul lor?
ca la noi, stefan nu vrea sa doarma nici in patul nostru...doar la el in camera poate sa faca nani...

si nu le strica bunicii programul sau apucaturile? ai mei il rasfata mult pe stefan cit e la ei, ii fac toate poftele si mi-e sa nu se "strice" copilul...

tare as vrea sa avem si noi macar o seara libera, numai pt noi doi, sa iesim undeva sa dansam sau sa mergem la munte...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

"buna dimineata sa trezit si rata
sa trezit si ursu si a inceput concursu"

ce fac burticile?clopotei?zuzele?

am citit umpic desi sunt cu graba in spate de cand am facut ochiisi nu ca as avea ceva extra azi de facut dar zici ca imi sufla cineva in ceafa,sunt si umpic stresata caci azi merge o buna prietena cu fata la analize ,e de 1 an si 2 luni ,si stiu bine ce inseamna analize la varsta lor asa ca pana nu vb cu ea nu ma pot linisti

Dana bafta la analize burtica

Lalaita si pe Bitilina scumpa

ca vb de lasat copii,eu nu am unde sa o las peste weekend la mama,ca ar lua-o si o saptamana dar v-am spus ea sta cu fratele meu si au un ap de 4 camere ,nepoata la 5 ani are un alt gen de program si nu se imbuca treaba nici cum ,dar mama de Sambata dim pana Duminica seara e la noi asa ca tot e bine si sunt si eu mai linistita daca o stiu pe Sasa aici langa mine ,nu poti alinia 2 copii asa diferiti ca varsta ,iar la socrela jos nu intra in discutie

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata!

cafea si de la mine!

danonique, esti inca aici! ce ma bucur! da-le-ncolo de analize! si daca e glicemia mare, tant pis, esti la final! iupiiiiiiiiiiii!

shose, ha ha ha! 7 sau dus, mai trebuie 16. nu-ti fie teama, cu 23 de kile in minus voi fi numai buna:))) de alergat dupa cei doi dodolotsi, pipe si sacha:) bruno e deja silfid. ar zice lumea ca-l infometez:))))

lala20, felicitari pt mashina si tin pumnii pentru permis:) cand ma gandesc ca sunt la volan de un an.... oalalala:))- poze inca n-am vazut dar astept praline la cafea, deci ramane pe mai tarziu.

fetelor... sa va zic si eu cu ajutorul? simplu: ne descurcam. prin urmare, daca copiii raman uneori seara singuri sa doarma si noi facem in viteza cumparaturi - nu foarte intelept dar chiar nu avem alta solutie - ... deci, avem aici o bunica, isterica. adica n-am icnredere in ea nici de doi lei. rezista cu copiii 5 minute (cu bruno), sau 7(cu sacha) depinde cat de mult se miorlaie ea pe langa ei. nu se poate concentra pe nik... ma rog. prefer s-o vad rar! cat de rar. socru... nu exista. buni din ro... e varza. vine aici dar mi-e atat de greu s-o suport... si sunt pe undeva inconstient suparata pe ea pt ca ani de zile am auzit: cine-si face copii sa si-i creasca. cu ea (daca ar fi sanatoasa si nu as fi mereu in alerta ca face vreo criza) i-as lasa pe mici fara nici o pb. dar cu ea sunt multe de povestit.

intreba stoisor parca, daca bunicii nu ii strica. de fapt bunicii sunt indispensabili in viata unui copil. copiii care nu pot sa se bucure de ei sunt niste nefericiti (inclusiv ai mei) pt ca "batranii" reprezinta o veriga importanta in evolutie. ca unii bunici vor sa-si ia revansa pentru timpul cand au fost parinti si nu s-au bucurat de paternitate... asta e altceva. dar daca nu va convine una sau alta, evitati vizitele luuuuuuuungi. inutil sa va bagati in stres. oricum copilul simte cum va poate mani****. concret...dupa ce-a plecat maica-mea in vara... mi-au trebuit 2 luni sa-l dezvat pe bruno sa nu fie ca un hamesit sa ceara tot ce vede de mancare, sa manance in continuu si sa refuze mesele clare din zi...

ema, cum au zis fetele, trage linia,si spune-i la ce te astepti. unor oameni trebuie sa le spui "romaneste" nus a lasi sa inteleaga sis a interpreteze, caci tocmai astia au o fantezie prolifica iar concluzia si prin urmare comportamentul la care recurg ne lasa cu gura cascata...

jelimoni, l-am vazut pe robski:) ce fata de filozof are pe olita:)))) dar si asa, mi se pare un mare ganditor! parca ar cunoaste toate secretele pamantului!

honey... a trecut! greu, cu inima mica, dar a trecut... mi-am amintit cand mi l-au luat pe bruno la tratament si-au uitat sa mai vina cu el... si cand a venit ginecologuls a ma intrebe ce face, am inceput sa tip la el ca mi l-au luat si nu mi l-au mai adus. am un ginecolog absolut superb, a dat telefon imediat si l-au adus. la neonatologie se aglomerase foarte tare si l-au pus "deoparte", urland saracu ca un disperat, cu suzi cu glucoza in bot, pana au avut vreme sa-si dea seama ca nu-i mai trebuia tratament....
pupam AJ si mami curajoasa!

asa, va las.tti e la sedinta de gimnastica sherborne, la scoala la bruno. n-am vrut sa ma duc eu tocma pen'ca el e mai salbatic asa si ar fi cazul sa socializeze. copiii astia au doi parinti. asa ca... daca l-ati fi vazut ce emotii pe el!

Mergi la inceput

pozici cu noua freza...si reactiile..

http://family.webshots.com/photo/2671619460103614316sTCaPp

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mama mama ce baiat mareeeeeeeeee,e schimbat ,e baietel gata si ce fain i in poza cu mainile in cap ,mortal

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

pozici cu noua freza...si reactiile..

http://family.webshots.com/photo/2671619460103614316sTCaPp

POZE NOI
Povestea Nasterii

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Anca,ce bine ii sta tuns lui Stefan... imi place.Eu o las pe Sonia in sat,daca as ramane si eu ar fi tot una ,de schimbat obiceiurile nu se pune problema,Sonia e pe pozitii,nici de ar vrea mama nu ar avea cu cine,noi avem un pat asemanator acolo asa ca nu avem probleme

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Ali, ...am ris cu lacrimi cind am facut poza aia...abia am reusit sa surprind un instantaneu...se prindea cu miinile de cap si "vocifera" pe limba lui...criminal a fost!

Raluca, . si eu i-as duce un patut plinat la mama...trebuie sa facem si pasul asta odata, dar nicicum nu ne facem curaj...cind am eu, n-are Ovi si invers...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput