LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Fetelor, am vazut ca multe dintre voi lasati copii peste we cu bunicii...ii lasati la ei sau vin bunicii la voi? vor sa doarma bebeii in alta parte decit in patul lor? ca la noi, stefan nu vrea sa doarma nici in patul nostru...doar la el in camera poate sa faca nani... si nu le strica bunicii programul sau apucaturile? ai mei il rasfata mult pe stefan cit e la ei, ii fac toate poftele si mi-e sa nu se "strice" copilul... tare as vrea sa avem si noi macar o seara libera, numai pt noi doi, sa iesim undeva sa dansam sau sa mergem la munte... Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
anca draga...raspunsul meu este da...eu am inceput de cateva luni sa-l las pe Eric la ai mei(stau la 35 km de noi)...ii place mult acolo, e obisnuit de mic cu ei...deci n-are nici o problema...nici cu patul nu sunt probleme, pentru faptul ca nu e la el acasa...n-are treaba..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ginnette spune:
"Neata" la pranz,
M-am delectat cu tunsulicii : Bianca si Stefan
; ca s-o 'parafrazez' pe LalaD (care btw, n-am 'vazut-o') de-acum sunt copilasi; gata cu fetzele de bebelusi.
Ali-stoisor, am citit ca Sara n-a mai vomitata; dar pt 'lumanari' nu-i pui ceva mai 'tare' in nas? (ma gandesc ca apa de mare, ser, ophtamesone nu prea mai are efect).
Vali-honey, am retrait momentele din spital, cand am citi postul tau; Doamne ajuta sa fie bine!
Am vorbnit cu LauriciD; este bine (si pitici sunt bine) dar are multa treaba si nu prea mai reuseste sa intre.
Nah, iar suna tel 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:
Andreea, ce bine ca vrea edi sa doarma si in alte conditii decit cele "standard". al meu nu vrea nici cu mine sa doarma de amiazi...
asa, pt citeva ore, il mai las cu mama, cu sora lui Ovi, insa numai la noi acasa...
trebuie sa facem si noi pasul...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Fetelor, am vazut ca multe dintre voi lasati copii peste we cu bunicii...ii lasati la ei sau vin bunicii la voi? vor sa doarma bebeii in alta parte decit in patul lor? ca la noi, stefan nu vrea sa doarma nici in patul nostru...doar la el in camera poate sa faca nani... si nu le strica bunicii programul sau apucaturile? ai mei il rasfata mult pe stefan cit e la ei, ii fac toate poftele si mi-e sa nu se "strice" copilul... tare as vrea sa avem si noi macar o seara libera, numai pt noi doi, sa iesim undeva sa dansam sau sa mergem la munte... Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Anca eu dupa ce l-am intarcat l-am dus la bunici chiar si cateva saptamani, dar cu tarcul. Nu a dormit niciodata decat in patutul lui de acasa, sau in tarc la bunici si in vacante.
Cat despre program, bunicii ii respecta intocmai programul de acasa, nu-l razgaie, ii gatesc la fel ca mine. Aici vb despre mama, ca la soacra-mea nu l-am lasat niciodata.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
stoisor spune:
Roxana dar ce anume mai tare?eu i pun vibrocil acuma,oricum azi nu am bagat BB in functiune pt ca nu a mai avut ,sper sa se termine calvaru asta ca nu mai suport eu BB apai ea...nici nu o mai tusit de ieri de pe la amiaza nu am mai auzit-o
acum sa va zic ceva,astept si slapu,va spuneam odata ca i bag o jum de triunghi de branza topita in pireu si manaca ca apucata.....acum am gatat papica ei si i-am pus iara
poate isi aminteste gustu si papa ca odata POATE ......stiu ca nu i ok dar sper sa isi revina si nu vad cum daca ea nu papa,nu stiu cat de mare rau poate face o jumate de triunghi ,daca i-am pus almete,b de vaci sau alta tarasenie nu o vrut neam,sper sa vrea azi
acum o dau disparuta pe RAMONAAAAAAAAAAAAAAAAA
OARE O AUZIT??
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
anca.b spune:
Roli, asa o sa incerc si eu...sa-i duc patutzul pliant si sa vedem ce se intimpla...trebuie doar sa-l conving pe ovi ca se poate...am sa-i arat si mesajele voastre, poate am mai mult succes...
Ali, ai dreptate...Ramonab, unde esti? sinteti bine?
Roxana,
. si multumim si de vestile de la LauraD.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Adryana_4u spune:
Fetelor, iar vin cu o intrebare, ca la cat sunt de dusa, daca nu va spuneti si voi parerea cred c-o iau razna....
Am ajuns iar la doc cu Bia, ca de pe 2 feb (cand a facut un an) tot in raceli o tine...ultima data a fost cu tuse, febra, in fine, i-am dat homeopate dupa cum mi-a zis doc si i-a trecut asa in mare, insa a ramas cu o tuse nasoala, si cu gatul foarte incarcat, ca haraia de secretii....am fost iar la doc si de data asta mi-a scris ca e bronsiolita si i-a dat VENTOLIN (care am citit ca-i de astm?????) si IMUNOREZISTAN JUNIOR, ca prea face raceala peste raceala...
Treaba e ca i-am dat seara prima runda din ambele, si a inceput sa faca, ca trenul, era foarte agitata, ca niciodata, parca ii dadusem coca-cola : sarea, se dadea cu capul, se invartea, dadea din maini...a trebuit sa stau cu ea in pat, ca imi era frica sa nu se loveasca, facea intr-una sus-jos....a tinut-o cam jumate de ora...a mai patit cineva? eu chiar m-am speriat, am zis ca daca si maine face la fel, "back to the doc"....
DECI?
Ce parere aveti?
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Shose spune:
Anca ce mortal e Stefanutz tunsulici. Sa`l
pupe Shose pe el de grasunel.
Mai fetelor ce ati avut cu bbii de i`ati tuns?
Io nu vreau sa i tai nici bretonul, i`l prind cu clama.
Mi se pare ca parul lung e tot farmecul ei acum.
Lala mica, v`am vazut, v-ati facut mari si frumoase rau.
Sa auzim numai de binje de la voi si sa stapanitzi sanatosi si cuminti masina.
Miri
si daca zici tu ca 23 sunt necesare, ce pot sa mai zic. Cred ca o vrei sa te faci fotomodel taman acum.
Io fac mancare Pipetului si ea e atat de cuminte incat doarme de la 11
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
danonique spune:
Veste mare:A AJUNS COMANDA DE LA HUMANITAS!Dupa aproape doua luni de asteptare in sfarsit sunt in posesia cartilor!De acum pot naste linistita ca voi avea ce sa citesc intre doua alaptari si doua ture de colici.
AMR 5 ZILE 
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
iulia82 spune:
Neatza!
Honey
Gata!a trecut.Pupam AJ-ul mic sa uite repede intamplarea.Multa sanatate.
Fetelor,tare frumos povestiti voi despre mamele voastre care va ajuta.Oare is eu dusa??Ai mei,la inceput,tot timpul se ofereau sa vina sa ma ajute la curatenie,sa imi gateasca,sa stea cu fata,dar mereu i-am refuzat.Mie nu-mi place sa-mi faca altcineva curat sau mancare la mine in casa,chiar daca-i vb de parinti.Am noroc si cu sotul,care ma ajuta f mult.Noi doi ne impartim activitatile;daca eu spal baia,el aspira,apoi eu fac mancare,el spala pe jos,si tot asa...Iar daca trebuie sa ies in oras sa fac plati,iau fata cu mine,iar cumparaturile le facem seara dupa 6 cand vine sotul de la munca,la fel ,cu copilul dupa noi.Si daca ar fi sa merg in vreo excursie pt nimic in lume n-as lasa copilul acasa;nu pot sa ma simt bine fara ea.
Cu socrii n-am nicio treaba,sunt ok,ar vrea ei sa se implice,dar ca si in cazul parintilor i-am refuzat.
Oricum eu sunt mandra ca-mi cresc copilul si am grija de casa fara ajutor din exterior.(sper sa nu supar pe nimeni,dar eu asa simt)
Anca dupa modelul Benji?
...gata,acuma a intrat si Stefan in randul barbatilor.
Lala 20 ce dulce e Bia,cu cheliuta...si frumoasa masina,s-o stapaniti sanatosi si bafta la examene.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 1
POZE IRIS 2
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)