LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 12
iulia82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Veste mare:A AJUNS COMANDA DE LA HUMANITAS!Dupa aproape doua luni de asteptare in sfarsit sunt in posesia cartilor!De acum pot naste linistita ca voi avea ce sa citesc intre doua alaptari si doua ture de colici. AMR 5 ZILE ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Dana,pt asta sa sti ca voi bea un pahar de vin deseara

Tot vroiam sa te intreb,de ce trebuie sa vb cu anestezistul?(ca parca ziceai ceva de asta..)
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 1
POZE IRIS 2
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
ginnette spune:
Ali
, ma gandeam ca ti-a dat pediatra ceva mai tare; eu am rezolvat-o pe Adela cu colargol pus non-stop (bine, apoi am aflat ca trebuie sa-i punde max. 3 ori pe zi si sa fac pauza 2 zile )
Cat despre branza topita ... te-nteleg c-ai recurs la 'solutii extreme' dak nu papa printzesa.
Iulia, multe dintre noi am apelat ca bunici exclusiv doar pt cresterea copilului (ce putin, in cazul meu, pt asta am apelat; motivul a fost ca m-am intors la munca). In nici un caz n-o pun pe mama la 'smotru'- n-o lasam sa faca nici cand eram singuri.
Acum, totul tine de organizarea fiecareia si de cata putere/dispozitie are sa la faca pe toate.
Sa n-o iei personal
.
Dana, bine c-au ajuns; nu de alta, dar banuiesc ca trebuia sa urmezi o intreaga aventura sa recuperezi banii.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
danonique spune:
| citat din mesajul lui iulia82 Dana,pt asta sa sti ca voi bea un pahar de vin deseara ![]() ![]() ![]() ![]() Tot vroiam sa te intreb,de ce trebuie sa vb cu anestezistul?(ca parca ziceai ceva de asta..) LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! POZE IRIS 1 POZE IRIS 2 Iulia si IRIS MARIA (19.12.2007) |
Cu anestezistul trebuie sa vorbesc ptr ca asa e procedura.Trebuie sa semnez niste hartii cum ca sunt de acord sa mi se faca anestezia atat la nastere naturala cat si la cezariana(daca situatia o va impune).Trebuie sa se asigure ca totul e ok cu coloana mea vertebrala si sa imi explice in detaliu cum va decurge punerea anesteziei desi stiu deja de la nasterile precedente.Mai tare ma sperie faptul ca tot azi trebuie sa imi fac si oribila prelevare din vagin.E tare neplacut!Nu stiu ce mi-a fost in cap cand am facut programarile ptr ca acum trebuie sa fac greva foamei pana la ora 3.Abia dupa ce m-am programat la analize mi-am dat seama ca dr scrisese pe trimitere ca trebuie sa le fac pe stomacul gol.Nu am mai schimbat programarile ptr ca ar fi insemnat sa mai fac inca doua drumuri in plus in alte zile si asa le rezolv pe toate intr-o singura zi si intr-un timp destul de scurt.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert
gabrittza spune:
Adriana nu stiu ce sa zic.urmareste si reactia de azi dupa ce ii administrezi medicatia sa fii sigura ca este un efect al medicamentelor.le-ai dat pe amandoua odata?ma gandesc sa i le dai separat cu un interval mai mare intre ele sa iti dai seama care din ele o agita.in cazul in care ele sunt de vina.
asteptam sa ne spui cum a decurs azi.
| citat din mesajul lui Adryana_4u Fetelor, iar vin cu o intrebare, ca la cat sunt de dusa, daca nu va spuneti si voi parerea cred c-o iau razna.... Am ajuns iar la doc cu Bia, ca de pe 2 feb (cand a facut un an) tot in raceli o tine...ultima data a fost cu tuse, febra, in fine, i-am dat homeopate dupa cum mi-a zis doc si i-a trecut asa in mare, insa a ramas cu o tuse nasoala, si cu gatul foarte incarcat, ca haraia de secretii....am fost iar la doc si de data asta mi-a scris ca e bronsiolita si i-a dat VENTOLIN (care am citit ca-i de astm?????) si IMUNOREZISTAN JUNIOR, ca prea face raceala peste raceala... Treaba e ca i-am dat seara prima runda din ambele, si a inceput sa faca, ca trenul, era foarte agitata, ca niciodata, parca ii dadusem coca-cola : sarea, se dadea cu capul, se invartea, dadea din maini...a trebuit sa stau cu ea in pat, ca imi era frica sa nu se loveasca, facea intr-una sus-jos....a tinut-o cam jumate de ora...a mai patit cineva? eu chiar m-am speriat, am zis ca daca si maine face la fel, "back to the doc".... DECI? Ce parere aveti? Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
Gabby

10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
danonique spune:
ROXANA si eu m-am bucurat ca au ajuns cartile ptr ca nu stiu cum s-ar fi facut rambursarea.Oricum le-am scris un email de multumire si le-am spus ca nu voi mai comanda niciodata la ei.Probabil ca nu ii afecteaza cele spuse de mine dar daca asa se poarta cu toti clientii cu siguranta vor avea de pierdut.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
NataliaS spune:
Salutare zuzele mele!
Fuga fuguta...intru si eu sa va salut!
Am citit in viteza si recunosc
, printre picaturi capitolul asta siii:
Honey - pup fata si pe Aj mititel si curajos! ufff Slava Domnului ca ati scapat repede si bine! Prietena mea din tate spunea ca si fetita ei mai mare a avut tubulete si i-a fost mult mai bine cu ele...sper sa va fie si voua bine si sa nu mai aiba atatea infectii puisorul
Lala - vazut ddeschiderea cutiei Pandorei...hihihi sa vezi de acum urlete si tipete cand treceti pe langa parc...remember Bogdan. Stefania tipa HINTA HINTA cand vede parcul![]()
Miri - felicitari si la mai multe...you sexy mamma...in devenire hot sexy mamma![]()
Am si eu in target 5-6 kg de dat jos si vreau sa le intreb pe "veterane" care au incercat, daca realmente se diminueaza Stratul
cu electrostimulare, vacuum masaj, anticelulitic +Pilates? si grija la mancare...eu infometare nu pot si nici nu vreau, dar grija pot avea, adica s nu fac combinatii "mortale"
Ideea e ca vreau sa dau jos mai mult din anumite zone - burta, interiorul coapselor, brate, umeri, spate...Hmmm ...groaznic....urasc planurile de genul asta...![]()
Despre ajutor....traiasca TANTI! mama e departe din pacate, iar socra e departe Slava Domnului
....si cu asta am spus tot![]()
Despre noi : Fetele racite amandoua, dar trece! Stef a mancat bine la pranz vreo 2 zile si ciugulit in rest...am decis sa nu-mi mai fac pb...e clar chestie de masele.
Pentru fetele cu pb cu parazitii intestinali am descoperit un produs din plante indiene care cica functioneaza exceptional NIKWORM - doza unica, adica 2 doze intr-o singura zi si repetat pentru siguranta dupa 7 zile. Se poate da de la 1 an si nu are contraindicatii, se poate da si preventiv. Eu le-am luat fetelor si le dau dupa ce le trece raceala, imi propuneam oricum sa le fac o cura de Helmiflores , dar daca asta se da o singura zi cu atat mai bine.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
danonique spune:
Va mai amintiti cum va faceati frumoase prin anumite zone ale corpului cand aveati burticile mari?Eu azi am zis ca mor.Nici cu oglinda nu am reusit sa ma rad cum trebuie.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am vazut poze cu 2 tunsulici Bianca si Stefan...Stefan un grasunel scump foc (beton faza cand se tine cu mainile da cap si se uita in oglinda) si Bianca o domnisoara f schimbata de cand nu am mai vazut-o 
Dana ma bucur ca esti prezenta. Mereu cand intru pe forum ma gandesc, oare mai postezi sau esti deja cu bb in brate?
Cat despre glicemie nu cred ca mai e nevoie sa-ti faci griji...
Honey off prin ce emotii ai trecut! Si ce bine le-ai descris in mesajul tau...Ma bucur ca AJ este bine. Un maaaare 
Adriana din cate imi aduc aminte, dr ne-a spus sa-i dau Ventolin Dariei cel tarziu la ora 17. Poate o fi asta motivul...
Roxanici multumim de info. Chiar ma intrebam ce o fi cu LauraD ca nu a mai intrat de cateva zile 
Nici Alina023 nu a mai intrat...
Sper sa reusesc sa mai intru ca tb sa vina de la it sa faca nu stiu ce pe la pc-uri.
Aaaa, si ne bazam si astazi pe www.babyphoto.ro/blog/?p=560" target="_blank">COMENTARIUL vostru! Va multumim mult pt sustinere si va mai cicalesc doar pana duminica

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
| citat din mesajul lui danonique Va mai amintiti cum va faceati frumoase prin anumite zone ale corpului cand aveati burticile mari?Eu azi am zis ca mor.Nici cu oglinda nu am reusit sa ma rad cum trebuie. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Ce amintiri...pe mine ma aranja sotul

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
kalosalina spune:
Gabritza ce mai face burtica? Si Dariuca?
Natalia sanatate multa fetelor! Multumim pt sfatul impotriva parazitilor. Il notez. 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina

AMR 5 ZILE