LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 13
danonique spune:
CREATA ce mai faci?Sper ca esti bine!
RAMONA????
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ramonab spune:
Fetelor aici sunt, alaturi de voi.Multumesc ca ati intrebat de noi.
Suntem bine, adica aproape bine ca ieri a facut un pic de febra piciu si azi mergem sa doct.
Eu sunt racita, de fapt acum is aproape gata, si ma tem sa nu ii fi dat Razvanelului.
Nu am mai scris in primul rand pentru ca trec printr-o perioada mai aiurea, adica simt nevoia sa stau un pic in umbra.Sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati pe mine.
Si in al doilea rand am inceput sa scriu lucrarea de diploma, care iar imi ia din timp.
Dar va sigur ca va citesc si ma uit la toate pozicile.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stoisor spune:
FETELOR O HALIT COPILA,240 GR MANACRE SI UN IAURT ,DECI MACAR I MANACATA,peste cu ou o avut azi si cu legume ,deci se poate dar trebuie un alt gust
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
gabrittza spune:
Dana imi amintesc....si ma pregatesc sufleteste ca vom repeta figura curand.sotul meu sa ocupat de treaba asta in perioada in care nici oglinda nu mai reusea sa ma ajute.
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Va mai amintiti cum va faceati frumoase prin anumite zone ale corpului cand aveati burticile mari?Eu azi am zis ca mor.Nici cu oglinda nu am reusit sa ma rad cum trebuie. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Gabby

10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
ginnette spune:
Dana, si eu cred ca mail-ul tau diplomat n-a avut vre-un efect .. din pacate!
Alina, comentariul l-am lasat, dar cum fac cu votul ca 253 arata indiefernt unde intru; cred ca sunt tuta rau.
Ramo
sa-ti ttreaca repede raceala si spor la lucrare!
Nati, off;
sa treaca raceala la printese.
Nu se mai vede decat icon-ul cu 'pupic'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
danonique spune:
citat din mesajul lui kalosalina[/]Dana ma bucur ca esti prezenta. Mereu cand intru pe forum ma gandesc, oare mai postezi sau esti deja cu bb in brate? Cat despre glicemie nu cred ca mai e nevoie sa-ti faci griji...Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
.Va anunt eu cand vine momentul asta daca nu raman azi sa nasc.De fiecare data cand m-am deplasat am avut contractii de am zis ca se apropie momentul.Pe de o parte abia astept sa nasc sa nu mai fiu nevoita sa stau in pat dar pe de alta parte parca as mai vrea sa stea bebe in burtica sa se faca grasunel.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert
danonique spune:
De mult timp tot vroiam sa va intreb cum se comporta puiutii vostri cand le spuneti pe un ton mai ferm ca nu au voie sa faca un anumit lucru?Pe mine Albert ma dispera.Cum ridica cineva vocea la el sau nu il lasa sa faca ce are el chef se pune pe plans.E adevarat ca i-a permis mama cam multe iar eu nu am prea intervenit cand facea prostioare dar cred ca a venit momentul sa se comporte ca un baietel si sa cedeze locul de bebe.Mi se rupe inima cand ma gandesc ce putin s-a bucurat de statutul de "cel mai mic".
36+
poze albert
gabrittza spune:
Alina
sunt ceva mai bine.burtica inca imi provoaca greturi dar macar nu mai vars asa des.aproape deloc.sa zicem ca ma apropii de finalul perioadei "critice".am facut analizele in 2 locuri si evident rezultate total diferite.intr-o parte am lipsa maaare de calciu in cealalta parte am calciu in limite normale.sa aleaga dr ce rezultate ii convin ca eu nu stiu ce sa cred.si analizele la glanda tiroida sunt cam naspa spre naspa rau!azi imi aidce sotul rezultatele sa le vad cu ochii mei.pana acu le-am aflat doar telefonic de la colega mea.
Daria ne uimeste pe zi ce trece cu gesturile ei.ne imita in tot ce facem si e haioasa foc.acu a crscut si perisorul si parca e mai des si firul mai tare.bine rezultatul il vedem mai clar cand vom avea par de codite.
am facut si noi vaccinul de un an.
si cam atat despre noi.
| citat din mesajul lui kalosalina Gabritza ce mai face burtica? Si Dariuca? Natalia sanatate multa fetelor! Multumim pt sfatul impotriva parazitilor. Il notez. ![]() Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Gabby

Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze
danonique spune:
Va las ca trebuie sa ma pregatesc ptr vizita la dr si la laborator.Sper sa nu doara intepaturile!
36+
poze albert
gabrittza spune:
Dana nici Dariei nu ii convine cand nu are voie sa faca ceva si ii interzic asta.in prima faza se uita urat la mine,incearca sa se prefaca ca plange,ii repet ca nu are voie explicand de ce apoi imi mut privirea in alta parte.de cele mai multe ori are efect si renunta la ceea ce vroia sa faca.
daca ai vedea cum se stramba ca sa se prefaca ca plange ai lesina de ras.eu cu greu ma abtin sa nu rad.
| citat din mesajul lui danonique De mult timp tot vroiam sa va intreb cum se comporta puiutii vostri cand le spuneti pe un ton mai ferm ca nu au voie sa faca un anumit lucru?Pe mine Albert ma dispera.Cum ridica cineva vocea la el sau nu il lasa sa faca ce are el chef se pune pe plans.E adevarat ca i-a permis mama cam multe iar eu nu am prea intervenit cand facea prostioare dar cred ca a venit momentul sa se comporte ca un baietel si sa cedeze locul de bebe.Mi se rupe inima cand ma gandesc ce putin s-a bucurat de statutul de "cel mai mic". Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Gabby

Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze