LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ramo ma bucur ca mai auzit caci ma doare gatu cat am strigat si deja ma bagam la ganduri,imi pare rau ca ai fost racita si sper sa scape Razvaniciu,cat despre starea de kk-o .......sper sa treaca ,nicaieri nu i totul roz ,capu sus da mami ,si bafta la scris lucrarea

Dana nu vreau azi sa fac galerie auzi ,ca am strigat mult dupa Ra .......glumeam mami glumeam ,cand vrea bebe sa va intalniti noi suntem prezente cu tot arsenalul de trambite si majorete sa te sustinem DA??

VA PUPACESC .....ma retrag vreo 2 ore pe la cratite si toale

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

De mult timp tot vroiam sa va intreb cum se comporta puiutii vostri cand le spuneti pe un ton mai ferm ca nu au voie sa faca un anumit lucru?Pe mine Albert ma dispera.Cum ridica cineva vocea la el sau nu il lasa sa faca ce are el chef se pune pe plans.E adevarat ca i-a permis mama cam multe iar eu nu am prea intervenit cand facea prostioare dar cred ca a venit momentul sa se comporte ca un baietel si sa cedeze locul de bebe.Mi se rupe inima cand ma gandesc ce putin s-a bucurat de statutul de "cel mai mic".

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Adela, cateodata, se mai pune pe plans, dar de cele mai multe ori, ma ignora si continua sa faca pana ma duc la ea; de ex, bate cu cate-o jucarie in geam din ce in ce mai tare, pana ma duc si i-o iau.
Apoi, se-ntoarce cu spatele la mine, si pleaca bombanind, sa caute altceva sa bata in geam.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ginette votul a s-a marit in mometul in care ai intrat. Cel care il vezi il "contine" si pe al tau . Oricum, mai important este comentariul care face cat 30 de voturi (vizionari a galeriei). Cam tampit sistemul de punctare, dar asta e...
Multumim fetelor pt ajutor! Nu pot sa va nominalizez ca inca nu se vad comentariile ...ele apar mai tarziu, dupa ce sunt validate.

Sunt plina de draci ca acum ar fi trebuit sa plec acasa... dar tb sa-l astept pe idiotul de la IT care a zis sa vine la 13...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

V-am pupat, am plecat acasa!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Dana din fericire sunt o norocoasa la capitolul asta.Iris ma asculta si nu comenteaza,indiferent cat e de atrasa de o anumita activitate sau de vreun lucru,cand i-am zis sa lase din mana,sau sa vina de unde e,se executa fara pareri de rau.Cateodata am impresia ca ei ii place sa ma asculte,ca o ia ca pe-o joaca...cine stie...sper doar sa tina cumintenia asta cat mai mult.

Ramo sa te faci bine cat mai repede si sa mai intri pe-aici ca ti se simte lipsa...ai vazut doar...

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 1
POZE IRIS 2

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Fetelor,tare frumos povestiti voi despre mamele voastre care va ajuta.Oare is eu dusa??Ai mei,la inceput,tot timpul se ofereau sa vina sa ma ajute la curatenie,sa imi gateasca,sa stea cu fata,dar mereu i-am refuzat.Mie nu-mi place sa-mi faca altcineva curat sau mancare la mine in casa,chiar daca-i vb de parinti.Am noroc si cu sotul,care ma ajuta f mult.Noi doi ne impartim activitatile;daca eu spal baia,el aspira,apoi eu fac mancare,el spala pe jos,si tot asa...Iar daca trebuie sa ies in oras sa fac plati,iau fata cu mine,iar cumparaturile le facem seara dupa 6 cand vine sotul de la munca,la fel ,cu copilul dupa noi.Si daca ar fi sa merg in vreo excursie pt nimic in lume n-as lasa copilul acasa;nu pot sa ma simt bine fara ea.
Cu socrii n-am nicio treaba,sunt ok,ar vrea ei sa se implice,dar ca si in cazul parintilor i-am refuzat.
Oricum eu sunt mandra ca-mi cresc copilul si am grija de casa fara ajutor din exterior.(sper sa nu supar pe nimeni,dar eu asa simt)

POZE IRIS 1
POZE IRIS 2

La fel sunt si eu, nu esti singura... Vreau sa ne descurcam singuri, (eu si sotul), in prima luna mama a venit sa ma ajute..ca deh era primul copil..dar dupa aceia am zis ca ne vom descurca singuri, si cu al doilea copil (care va veni) tot asa vom face..am noroc ca e sotul acasa..

ALBUM

5 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ne-am intors acasa.Am dat sange,mi s-au prelevat secretii vaginale si am vorbit cu anestezistul.Cica trebuie sa ma prezint la maternitate cand contractiile sunt la 10 minute ptr ca eu ma dilat foarte repede si risc sa ajung cu dilatatie maxima.La Albert totul a durat 2 ore si 40 minute de la ruperea apei pana la nastere si mi-e tare frica sa nu il nasc pe bebe in masina.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Fetelor,tare frumos povestiti voi despre mamele voastre care va ajuta.Oare is eu dusa??Ai mei,la inceput,tot timpul se ofereau sa vina sa ma ajute la curatenie,sa imi gateasca,sa stea cu fata,dar mereu i-am refuzat.Mie nu-mi place sa-mi faca altcineva curat sau mancare la mine in casa,chiar daca-i vb de parinti.Am noroc si cu sotul,care ma ajuta f mult.Noi doi ne impartim activitatile;daca eu spal baia,el aspira,apoi eu fac mancare,el spala pe jos,si tot asa...Iar daca trebuie sa ies in oras sa fac plati,iau fata cu mine,iar cumparaturile le facem seara dupa 6 cand vine sotul de la munca,la fel ,cu copilul dupa noi.Si daca ar fi sa merg in vreo excursie pt nimic in lume n-as lasa copilul acasa;nu pot sa ma simt bine fara ea.
Cu socrii n-am nicio treaba,sunt ok,ar vrea ei sa se implice,dar ca si in cazul parintilor i-am refuzat.
Oricum eu sunt mandra ca-mi cresc copilul si am grija de casa fara ajutor din exterior.(sper sa nu supar pe nimeni,dar eu asa simt)

POZE IRIS 1
POZE IRIS 2

La fel sunt si eu, nu esti singura... Vreau sa ne descurcam singuri, (eu si sotul), in prima luna mama a venit sa ma ajute..ca deh era primul copil..dar dupa aceia am zis ca ne vom descurca singuri, si cu al doilea copil (care va veni) tot asa vom face..am noroc ca e sotul acasa..

ALBUM

voi sunteti super-norocoase ca nu aveti serviciu, stati acasa si aveti grija de copii, de smotruit ... cand va veti intoarce la serviciu, cum veti proceda??

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

voi sunteti super-norocoase ca nu aveti serviciu, stati acasa si aveti grija de copii, de smotruit ... cand va veti intoarce la serviciu, cum veti proceda??

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Ioana va avea 4 ani, deci va fi la gradinita, Iustin/Iustina va avea 2 ani.. va avea grija tati de ei..poate ma voi angaja aici, la primarie ( nu pot sa ma m intorc la vechiul servici, ar tb sa stau in Ct sau in Basarabi..e dist de 100 km)..si voi putea pleca 30 min daca cumva tati are tb (inmormantare..si alte servici), ne vom descurca intr-un fel..nu ii vom duce la parintii/socrii..vom merge sa stam cateva zile..dar nu ii vom lasa singuri..cand vor fi m mari, ii vom lasa..

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva creste mare
Eva

papa bun

Ioana va avea 4 ani, deci va fi la gradinita, Iustin/Iustina va avea 2 ani.. va avea grija tati de ei..poate ma voi angaja aici, la primarie ( nu pot sa ma m intorc la vechiul servici, ar tb sa stau in Ct sau in Basarabi..e dist de 100 km)..si voi putea pleca 30 min daca cumva tati are tb (inmormantare..si alte servici), ne vom descurca intr-un fel..nu ii vom duce la parintii/socrii..vom merge sa stam cateva zile..dar nu ii vom lasa singuri..cand vor fi m mari, ii vom lasa..

ALBUM

da, e bine ca-ti permiti sa stai inca 3 ani acasa ..

cat despre lasatul la bunici ... e bine ca stati la tara, la casa .. noi stam la bloc si sincer .. vara, la 40 de grade n-as vrea s-o tin pe eva inchisa intre 4 pereti. cred ca ii va fi muultt mai bine la tara, la aer curat si in natura ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput