LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 8
roli25 spune:
La noi ajutorul treaba sta asa: mama, care vine din celalalt capat al Bucurestiului si care il are si pe tata bolnav ar veni in orice moment as avea nevoie si ma intreaba in fiecare zi daca sa vina, si oricum, chiar daca ii zic sa stea cuminte ma ghiceste cand am nevoie si la 2 zile tot vine. Cand eram gravi cu Andrei nu era seara de la Dumnezeu sa nu stea sa-l culce pe Marc, sa imi gateasca in timpul zilei, sau sa iasa cu Marc. Ajungea saraca numai la 10 seara acasa, in cele mai multe seri cand sotul ajungea dupa 10 (de cand are firma mai devreme foarte rar).
In schimb reversul medaliei, soacra-mea e mare cocoana, face carare la magazine, coafor si la cafelit cu cocoanele si ne-a pus in vedere ca ea nu vine si nu intreaba nechemata. Cand a fost nevoie sa mai stea Marc acolo (de ex cand l-am nascut pe Andrei), n-a zis nu, da abia astepta ziua sa se elibereze sa mai bage si ea un coafor ceva.
Maica-mea abia asteapta si ma intreaba cand mai duc cate un copil la ea, soacra-mea nu a intrebat in viata ei. Daca ii duc vreunu zice ca n-are bani, sa-i dam bani, sa-i facem cumparaturi...ea altfel isi cumpara genti de 4 milioane si bijuterii de aur ![]()
Sa mai zic ca de ziua lor de 1 an a venit cu cate un rahat de jucarie (scuzati), de genul celor care treneaza pe tarabele tiganilor de prin parcuri...
Multumesc lui DD ca mama e intreaga la cap si stie sa se comporte ca o bunica adevarata.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
emabucuresti spune:
Ceska bunicutul lui Benji merita sa petreceti timp de calitate si cu el, cum spui si tu. Mai aproape iti e camasa decat haina, dupa cum se vede bine la voi, respectiv socrul mai aproape si mai saritor decat soacra.
Roli scenariul cu cei doi ghidusi si programul de aseara a fost greu de jucat , imi imaginez. Hihi, asta ma asteapta si pe mine. Cat despre sot, e o per. grea cu criza asta si e fericit cine are de lucru, eu il inteleg pe al meu, el mai pleaca in calatorii de afaceri si cate 3- 4 zile dar asta e, pt noi munceste si nu ii e usor nici lui.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
honey79 spune:
Intru cu vesti: AJ e bine.
Am trecut cu bine peste incercarea asta.
Puiul meu s-a trezit de dimineata la 4, parca stia ca ceva ceva se intampla astazi, caci era cam miorlait.
La 5:30am, cu copilu'n brate si ghiozdanu'n spate, am purces spre spital;drum de-o ora cu masina, pe-o ploaie ca-n filmele de groaza,parca parca sa ne intoarca din drum. Si...ca-n balada lui Manole, din ce ploua mai rau, din ce inaintam mai cu fervoare.
Tacuti.Aproape morocanosi. Nici un fel de conversatie, la acea ora,insa...fiecare cu gandurile lui.Din cand in cand, cate-o privire pe furis catre celalalt.
Am ajuns la spital in jur de 6:45am, ne-am "cazat in salonul care deja avea numele nostru pe usa si ne astepta,rece,tacut,fara personalitate.
Asistenta a venit, a vorbit un pic cu noi, ne-a intrebat "istoricul" lui Andrew,alergii,greutate,etc.
Cu juma' de voce, am indraznit sa-ntrab daca e complicata interventia,tinand copilul strans la piept,de parca cineva ar fi incercat sa mi-l fure.
A venit apoi anestezistul,ne-a spus ca e anestezie generala, caci ii pun o masca cu gaz pe fata si ca va adormi, iar dupa operatie se va trezi pangand si dezorientat, nu va stii ce si cum. OK.Trecem si peste aspectul asta. Deja golul in stomac era de marimea unei mingi de fotbal.
A venit alta asistenta.Ne-a expliucat si ea ce si cum.... ne-a spus ca va fi in sala de operatie,cu el. A mazgalit pe formulare cate ceva si... mi l-a luat. Si s-a dus cu el. Exact ca-n filme,a pelcat cu el, iar eu ma uitam in urma lor, trecandu-i cu privirea prin 3 seturi de usi.Baiatul meu nici n-a vocoferat,ca altcineva,cineva care nu-i mami lui il ia la plimbare.
Era ora 7:35. Ne-au spus ca-n 15 minute il aduc inapoi. Ies afara, la o tigara. Nu pot sta in camera, parca se micsoreaza si ma strange.Ma sufoc.In afara de golul din stomac, acum imi bate si inima ca o nebuna.Si parca am si-o greutate de o tona pe ea. Arunc un oftat. Revin in camera. Zic o rugaciune. Doua. Uffff...ma-ncurc in Tatal Nostru. Parca asa incepe, nu? Hai de la capat. In sfarsit, reusesc. Simt un fior pe sira spinarii. E raspunsul lui Dumnezeu?Ma asigura ca totul va fi bine?
Deja au trecut cele 15 minute. Unde mi-e copilul? Ies in pragul usii. Ma vad asistentele. Intru.Ies iarasi. Una din ele... ma asigura ca vor veni in curand. Intru iarasi.
Intra in salon, un domn...scurt de statura,cu ochi jucausi,cu un dosar in mana.Ma intreb ce-o vrea? Ma intreaba unde-i "the kid"?Glumesti? Pe ce lume traiesti? Cu o privire puzzled reusesc sa-ngan ca..."they took him". Si mentionez..."18 minutes ago".
Cred ca i s-a facut mila de privirea mea de caine abatut...caci a intins mana si s-a recomandat: Dr.Gungor .(Mintea mea lucreaza repede si se intreaba.."ce naiba face asta aici, cand copilu meu e deja de 20 de min acolo")
Cred ca.."ma citeste", caci imi zice ca tebuie sa-l aduca. De fapt, uite..il aduc.Totul a decurs bine.Se va trezi...blahblahblahblah.... mi s-a taiat filmul. Nu mai aud nimic, in afara de plansetul puiului meu, care zace pe-o parte in patutul asta de spital... si care e impins pe coridor si in camera de 3 asistente.
Toate incearca sa ma asigure ca e ok. Ca e normal.
Intreb daca am voie sa il iau in brate.DA, sigur...dar.."trateaza-l ca pe un bebelus, caci nu e stapan pe micul lui corp".
Incearca sa-l linistesti si, eventual sa ii dai sa bea ceva.
Incerc.Nu reusesc.AJ-ul meu,. uraste sippy cup. Trimit sotul sa intrebe daca e voie formula.E voie. Trimit sotul in hol, la cafeterie sa incalzeasca laptele.Se duce.Revine. Arata sticla lui AJ. Puiul intinde ambele manute sa o apuce. Si suge gulpav.
Arunc in sfarsit primul zambet pe ziua de azi.
Si multumesc in gand,ca mi-e copilul ok.
Ni se da voie sa plecam, cand vrem.
Ne echipam, infofolim baiatul si plecam.
Multumim.
Ploaia nu mai e atat de inversunata.
Dar inca nu facem conversatie.Fiecare cu gandurile sale, banuiesc. De... eliberare. Multumind ca totul a decurs bine.
Ajunsi acasa, sotul se tranteste in pat, lui Andrew ii fac o sticluta, il pun in patut, urla de cateva ori...durere sau amintiri?.... si adoarme.
Am trecut si peste asta.
PS: Multumesc tuturor din suflet pentru gandurile voastre. 

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
emabucuresti spune:
of, Honey, am citit cu sufletul la gura si mi-au dat lacrimile de emotia pe care simt ca ati avut-o. Bravo pui mic si dulcic, ai trecut peste incercarea asta cu brio, of
va imbratisez strans!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ceska777 spune:
Honey,
cred ca a fost infiorator dar a decurs totul bine! Pupam AJ-ul sa nu mai aiba ever vreo problema de sanatate!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
Honey mami am plans in timp ce citeam,imi imaginam fiecare minut ,ma rog sa se refaca bine AJ si tu ,caci ai mare nevoie dupa cate ai indurat, de cer senin
multa sanatate
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ven spune:
Moni, se fac la laborator testele pt. intoleranta, Ana i-a facut parca recent lui Davidosu'-pufosu', parca tot din cauza de episoade din astea de diaree-apa chioara.
Poate nu e cazul, dar eu i le-as face, sa fiu intr-un oras unde se pot face, si sa am pb. voastra. Better safe than sorry! ![]()
Honey, ma bucur din suflet ca ati scapat. Grrr, am retrait citindu-te pe tine EXACT emotiile si gesturile mele atunci cand l-am operat anul trecut pe Markus de amigdale. Tot cu anestezie generala. Doar ca a durat undeva intre 1/2 ora si 1h.......foarte foarte foarte naspa! Oribil. Cine a trecut, ca parinte prin asta, stie exact ce spun!
Pup AJ mic si curajos! 
Same story here in ceea ce priveste mama mea si mama lui. Eu chiar am ajuns la concluzia (din ce stiam doar de pe la cunostinte, dar vad ca si la voi e aproape la fel) ca bunicile din partea tatilor parca sunt HANDICAPATE, incapabile sa-si asume rolul de bunici.
Cu maica-mea i-as lasa pe copii si la capatul lumii de as merge, si nu m-as gandi nici o secunda ca ceva ar putea fi in neregula....
Cu soacra-mea, ce sa zic? Cateva ore (!!!) au stat amandoi (de Rev, ca altfel nu statea, zice ca nu face fata la doi). Markus singur tot asa, a stat cu ea ore, nu zile, in nici un caz nopti.....
Mi-e lehamite deja sa ma mai enervez pe tema asta. Bleah!
Ellenuta spune:
honey cat de bine imi pare ca ati trecut cu bine peste incercarea asta! ma bucur ca puiul e bine .. am citit cu sufletul la gura ce ai scris si am trait emotia ta ... multi pupici si sanatate!!
fetelor deci io-s o exceptie, nu? cu o soacra total dedicata nepotului. si in mama am toata increderea si daca nu ar profesa inca cred ca ar fi zilnic la eva. oricum, si ei ne ajuta mult .. tata ne plateste facturi, il mai ajuta pe razvan la pizzerie, face cumparaturi etc si mama ne mai gateste, face papa si ptr eva, ne face toate muraturile si conservele de vara/toamna
.. si in plus mai ne dau si bani din cand in cand ... ![]()
pe de alta parte .. nu-mi vine sa cred .. azi-noapte l-am visat pe un fost prieten (din india) la care am tinut enorm .. cu care nu am mai vorbit de un an, cred .. si acum 5 minute mi-a dat un mesaaj pe messenger .. dar nu-mi permit sa-i raspund caci nu se cade desi mi-as dori sa stiu ce mai face, cum mai e .. sa-i spun ca o sa mai am un bb ... Doamne ce telepatie ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Miutza spune:
Honey, am citit cu emotie si lacrimi in ochi prin ce ati trecut...ma bucur nespus de mult ca ati trecut cu bine de incercarea asta! sa fie sanatos AJ mic si curajos!
Miri...wow!!! ai slabit f mult 
bv! a meritat! abia asteptam poze 
fata curajoasa si puternica!
Ema, despre mame si soacre... noi n-avem ajutorul niciuneia din pacate. mama sta la 70 de km, la tara, unde o are in grija pe mama ei care e de mult in stare grava astfel incat biata mama nu se poate desprinde prea mult sa vina s-o vada pe Maya (merge si la serviciu, la 15 km). ar sta cu ea non stop, mi-ar face si mancare si curatenie, m-ar ajuta din toata inima dar n-are cum
si sufera mult pe tema asta. insa ce vreau sa va spun e ca mama e si soacra de nora adica soacra cumnatei mele care are un baietel superb (Alex). este mai mult ca o mama pt cumnata mea, venea regulat la ea s-o ajute cu Alex de cand s-a nascut (atunci avea pe cineva care avea grija de bunica mea) si ii suna pe cumnata mea si pe fratele meu cand pleca de la ea de acasa si le zicea "faceti-va un program in oras sau unde vreti ca vin sa stau cu Alex, mai iesiti si voi undeva!" deci e o super mama si super soacra
la multe faze ii tine partea nurorii in detrimentul propriului fiu atunci cand ea are dreptate. ma rog...daca voi avea si un baiat, mi-as dori sa fiu asa o soacra buna
// cat despre soacra mea, e departe, in Tg Mures, si chiar de ar putea veni sa stea cu Maya, n-am accepta. nu suntem de acord in multe privinte legate de cresterea Mayei (alimentatie, premergator etc) si mai bine doar in vizita dar o iubeste enorm de mult si-i arata asta 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni