LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

pai iti dai seama ca vreau dar cum vede aparatu i gata showsi ia pozitia de drepti ,sper sa reusesc

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

pai iti dai seama ca vreau dar cum vede aparatu i gata showsi ia pozitia de drepti ,sper sa reusesc

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Sa filmeze altcineva...tu sa fi publicul...btw am vazut clipul cu Sara...ce frumos...cred ca te-ai chinuit, nu gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am o ciuda in mine! Afara e o vreme de kko!!!! Bine ca am fost azi dimineata pe afara si noi. Ba e soare , ba ploua, a dat si grindina!!!!
Aprilie in plin martie!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ati atins un punct sensibil cu ajutorul, la mine mama ar vrea dar nu poate are hepC a facut interferon care a cam terminat-o fizic, imi face o data pe sapt mancare iar sotul ei imi mai cumpara una alta de prin piata atunci cand nu pot sau nu am timp eu, tatal meu natural nu si-a vazut nepoata niciodata, ma suna doar cand e beatdar nu ii mai rasp la tel de f mult timp.Socrela doar vizite care ma zapaceste de cap, maine si-a anuntat vizita la pranzdar am sunat-o si i-am spus ca nu voi fi acasa la ora aceea sa vina mai tarziu, cand am intrebat-o de ce nu a mai venit la noi a zis ca a tinut post si ce legatura are vazutul nepoatei cu postul?V-am mai povestit acum cateva capitole ca i-am zis ce bine ca sta Sofia cu dvs asa mai pot pleca de acasa sa-mi mai rezolv din treburi si nu a mai dat pe la noi 2 luni.Sunt sigura ca dc ar fi trait bunica mea m-ar fi ajutat asa batrana cum era cu tot sufletul si fara recompense

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Stoisor ce scumpa e Sarita Abia astept sa reusesti sa o filmezi sa vedem si noi. Eu ma chinui sa o invat pe Dary sa danseze, dar nu prea vrea, doar ridica mainile si misca din degete.
Offf Madalina ce trist Nu inteleg de ce in general asa se intampla - mamele noastre nu stiu cum sa faca sa ne ajute mai mult, trecand peste oboseala, stare de rau sau suparari in timp ce soacrele...nu stiu cum sa fuga mai repede sa nu cumva sa le cerem ceva . Mi-am adus aminte o faza de la sfarsitul sarcinii mele, cand am reusit intr-un final sa terminam renovarea camerei Dariei si baia si trebuia facuta curatenia. Bineinteles ca eu nu am facut mai nimic ca eram cu contractii...mama a muncit din greu si tata si sotul (cand veneau de la servici). Si soacra-mea ce credeti ca a facut? Nu a dat vreo luna de zile pe la noi. Cica ea e batrana (la 53 ani) si nu poate face treaba

www.babyphoto.ro/blog/?p=560" target="_blank">Ne sustineti si pe noi cu un comentariu? Multumim!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Moni, mami de Robski, si eu am vrut sa te intre, ca si Vera, tot de intoleranta la lactoza.....Natalia ar putea sa-ti spuna mai multe, ca a fost patita cu Ana iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Moni, mami de Robski, si eu am vrut sa te intre, ca si Vera, tot de intoleranta la lactoza.....Natalia ar putea sa-ti spuna mai multe, ca a fost patita cu Ana iubita.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Si cum verific daca are intoleranta la lactoza? Cand a fost mic a primit nan in maternitate si n-a avut nimic, mama zice si ea ca de la dinti, nu stiu ce sa fac. N- a mai facut de la amiaza,asta-I semn bun nu? A papat bine si la pranz orez cu ciuperci si piept de pui, mi-a crescut inima ca si-a revenit cu mancatu!
Ce mai fac puiutii tai?sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Si cum verific daca are intoleranta la lactoza? Cand a fost mic a primit nan in maternitate si n-a avut nimic, mama zice si ea ca de la dinti, nu stiu ce sa fac. N- a mai facut de la amiaza,asta-I semn bun nu? A papat bine si la pranz orez cu ciuperci si piept de pui, mi-a crescut inima ca si-a revenit cu mancatu!
Ce mai fac puiutii tai?sunteti bine?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Pai cred ca se determina in laboraoare med speciale...nu cred ca e mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

abia asteptam sa culc copilul si sa intru

Trimit si eu ganduri bune pt AJ si abia astept sa citesc ca totul e bine, cu siguranta!

A fost util sa citesc experientele voastre cu ajutorul primit.
Trebuie sa am un dialog clar cu asteptarile pe care le am de la ea si sa vad cat poate sa ofere si cum sa ne revansam . La partea materiala, daca ar avea ne-ar da ea, insa pensiile sunt cum sunt in Ro. De venit vine f des, ma ajuta si la curatenie si la mancare si la plimbat piticutul, insa as vrea sa o facem intr un mod mai organizat pt ca niciodata nu stiu la ce ora vine sau daca in ziua urmatoare poate ajunge sigur. Si un pic de libertate pt noi as dori, adica sa isi asume responsabilitatea de a ramane cu baiatul un weekend de exemplu, si noi dam o fuga la munte,sa ne relaxam un pic, caci mai tarziu cu burta mare n-o sa mai avem ocazia.
Soacra este departe si ar veni in concediu dar nu a fost nevoie . Eu sunt multumita ca ne trimite pachet pt bebe produse bio -legume, fructe din gradina si de la rudele de la tara. Lui bebe pana acum numai pui si curcan de tara i-am preparat.
Aaa,legat de mama, mai avem si impedimentul de a locui la distanta si face minim o ora pe drum la venire, la fel si la plecare. Si o jonglerie imobiliara nu putem face momentan deoarece peste tot au scazut dramatic preturile la ap. , mai putin in nord

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Mada imi pare rau ca mama ta e bolnavioara si nu poate sa ajute mai mult desi si ar dori, cred ca e topita dupa bufleicuta de Sofia!

Roxana nu stiu de ce avem impresia ca locuiti impreuna cu mama ta. Probabil insa locuieste foarte aproape.

Sa va mai spun despre mama, nu am avut probl. sa treaca peste ce spun eu in privinta lui bebe- alimentatie,program,educatie etc, insa nici asa parca nu e bine pt ca singura nu ia decizii in privinta lui, ii e frica parca sa isi asume. De aia cred ca nici nu are curaj sa ramana cu el o zi doua singura. E adevarat ca dupa momentul cu internarea de la 3 sapt de viata am devenit ultra mega grijulie si atenta pana la paranoia dar m-am mai relaxat acum si asa ar trebui sa faca si ea cred.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput