LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 6
ceska777 spune:
Ema,
ai atins un subiect fierbinte cu bunicii!
Ai mei parinti sunt high dupa Benji, pentru ei am atatea poze pe webshots si mai nou blog. Vor sa stie tot ce face. Mor de dor de el. Ar veni aici daca ar fi posibil. Imi repeta mereu sa il dau acasa sa il creasca ei, la curte, cu legume bio din gradina lor, cu ou proaspat, mers in parc, alintat, iubit! Nu pot io! Ar trebui sa se intample ceva extrem, sa ne ajunga cutitul rau la os! Ar face orice pentru Benji!!!! Mata ce o au de moft acuma ar zbura maine daca ar fi copilu alergic la ea....
Soacra -am crezut ca e exceptia- ma termina nervos si cred ca deja si pe voi!
Ieri le-am trimis mail cu poza chilugului sa nu aibe un soc cand ne-om vedea. Si na, sa afle bunica de schimbarea majora din viata nepotului ca altele de raportat nu avem. Desi e iar bolnava, amigdale cu puroi, infectie cu nu stiu ce streptococ stafilococ in gat, abia vorbeste, a stat cu mine la telefon 8 minute sa ma ia la rost de ce am tuns copilu. Ce mi-a venit? De ce chel? Ca trebuia sa o fac cand am fost la ei ca au scule performante! Imi venea sa ii inchid telefonul in nas!!!! Auzi nu imi pot tunde copilu eu, ca ea ar face-o mai bine! Mor!!!
Bunicul de peste drum de noi face tot ce poate, asa cum stie.
Vine aproape zilnic sa e joace cu el, il scoate la plimbare.
Odata l-am lasat pe Benji la el sa fac smotru, inainte de a ne muta. Ma intreba sotul cum am avut curaj. Ca el l-ar lasa pe mana lui taica-meu oricand, oricat dar nu lui taica-su! Imi venea sa rad! Dar n-am avut de ales atunci.
Eu nu o sa pot intelege niciodata bunicii care au sansa sa participe activ la cresterea si educarea nepotului si nu o fac. Sau asa selectiv. Ori te implici ori o lasi. Desi nu inteleg, cum spuneam.
Bucatareasa din postul de pe blog (ca tot vb de ea mi-am mai amintit faze dar nici acuma nu stiu cum o cheama tre sa o intreb pe mama) avea acum 5 ani cand ne-am intalnit un nepot de 2 ani. fiica si ginerele medici cu cabinet privat si munca la spital. Ea mergea la 7 dimineata la fiica-sa si venea seara la 7-8 de la nepot, ne intalnisem in tramvai atunci. Batea orasul, se trezea la 5 dimineata sa-si faca treaba in casa, nu era nici ea tocmai sanatoasa dar mergea la nepotul ei! Am scris un roman! ![]()
Godzila,
de unde stii ca ma cheama si Ioana sau m-ai confundat cu Ioanact, care a dat link la pozele cu Benji al meu??????
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
kalosalina spune:
Elle, si la noi sunt toate conditiile, ca este construita acum cativa ani de ai mei, dar e la 80 de km de Bucuresti, dupa Oltenita...
Offf Ceska ce soacra ai si tu...si soacra-mea e tare bagacioasa dar nu prea ii dau nas. Stie ff bine ca fac ce vreau eu...Si cat despre ajutor din partea ai...doar rugata il ofera, asa ca am evitat sa apelez prea des la ea.
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ceska777 spune:
Kalosalina,
uf! Eu aici prin lumea asta mare e bine sa am relatii diplomatice bune cu toata lumea. Nu o zic din pragmatism sau mai putin ci pentru ca asa m-as simti eu bine. Pe toata lumea prieten sa o am. E greu sa impaci capra cu varza. Te doare capu. De Craciun si ziua copilului am fost la soacra, acuma corect ar fi sa fim de Paste langa socrul meu mai ales ca ne e proape vecin si e singur. Ai mei din Ro nu pot veni de Pasti au cuscrii in vizita, altii. Sotul vrea la mama la rasfat si huzur!!!! Eu mor! Om vedea! Eu zic ca e de apreciat orice ajutor puteti primi caci e familia largita aproape!
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
roli25 spune:
Honey, DD sa va ajute sa fie usoara operatia, sa treaca usor si sa va vedeti cu bine acasa.
AJ cuminte si mamica puternica.
Dupa ce trece o sa vezi ca ai sa-ti revii.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Mi se face groaza!
Cica pustiul ala a fost ucis intr-un schimb de focuri cu politia. Arma e de la taica-su. Politia ii interogase mama. Ce o fi in sufletul ei: fiul mort dupa ce luase viata altor copii si adulti. Dumnezeu sa ne pazeasca!
Ma bucur doar ca sotul meu e un alde impinge dosare la politie (de cativa ani doar) si nu mai e pe-afara. Mi-ar ingheta sangele in vene ca se pare ca si doi politisti sunt raniti daca nu chiar morti. Doamne apara! Apara-ne copiii!
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
miri_mik spune:
ceska... iar mi-a inghetat sangele in obraji....
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
stoisor spune:
Ceska o gramada de nenorociri se intampla in lumea asta ,nu putem decat sa ne rugam sa ne fereasca D-zeu de ele si sa se mai linisteasca apele ca traim intr-o lume de psihopati care mai de care mai nebuni sau linistiti
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
hai sa va zic fimea a intrat intr-o noua etapa,nu mai are nevoie de muzica pt dans efectiv isi canta singura si danseaza pe muzica ei
i o nebunatica canta,danseaza si se mai si aplauda la final,cand considera ea ca e destul de ametita face pauza si aplauda,imi vine sa musc din ea
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Godzila, de unde stii ca ma cheama si Ioana sau m-ai confundat cu Ioanact, care a dat link la pozele cu Benji al meu?????? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
ce nimereala...oricum despre Benji tunsulic al si despre blogul tau vb.
Cat despre soacra ta
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor hai sa va zic fimea a intrat intr-o noua etapa,nu mai are nevoie de muzica pt dans efectiv isi canta singura si danseaza pe muzica ei Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Ce dragut.