LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

lalaD,
astept sa va intoarceti din parc sa ne spui cati pici si mamici mai erau asa matinali ca voi. Iesim si noi ca iese soarele si mergem sa ne intalnim afara!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Niciunul
Am fost singuri nebuni din parc
Uite aici cum ne-am distrat :

http://avlaudum.blogspot.com/2009/03/am-deschis-si-noi-sezonul-parc.html

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Ce fain ca aveti IOR-ul aproape...s-a facut f misto...mai ajung si eu rar cu picii pe acolo cand trec pe la mama...in cartierul asta de rahat in care stau n-am niciun parc

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

ROLI .Te inteleg perfect ptr ca si la noi e exact la fel.Tati vine seara foarte tarziu si mama abia face fata cu cei doi pitici.Noi nu la mai facem baie in fiecare zi.Cand tati e acasa fac baita amandoi dar cand e plecat unul face baita intr-o seara iar celalalt in seara urmatoare desi ei ar vrea sa fie spalati impreuna.Noi cu mancarea avem probleme.Vanessa face niste mofturi de imi vine sa ma urc pe pereti.Dimineata abia inghite cateva guri de cereala cu lapte,la pranz mananca la gradinita si, spre surprinderea mea, educatoarele zic ca mananca bine,la 4 mai rontaie cate ceva la gradinita iar masa de seara e cu probleme.Noi incercam sa ii dam ceva mai consistent dar ea prefera lapte asa ca de multe ori trebuie sa o santajam ca sa inghita si mancare.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Si noi avem un specimen care la gradinita mananca si pietre iar acasa face niste mutre de mimoza de-mi vine sa nu-i mai dau nimic. Ca sa nu mai vorbesc ca imi spunea directoarea ca in tabara era calare pe bucatar toata ziua sa-i dea mancare.
Cat despre baie...noi si mai rar ...cred ca am ajuns sa le fac la 3 zile, dar nu amandoi in aceeasi seara ca as ajunge la balamuc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli eu sunt chiar nesimtita cu parcul ca nu duc mai mult baietii stam chiar vis-a vis, doar cobor din bloc si trec strada
Dar e adevarat, l-au amenajat foarte frumos, e o placere sa mergi acum. Am inteles ca a concesionat cineva si lacul acum il curata si amenajeaza, probabil la vara vom vea si barcute and stuff

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMA eu fara mama nu cred ca as fi ajuns aici cu bebe in burtica.Cred ca oricati bani i-as da niciodata nu as putea sa ii multumesc ptr sacrificiul ei.Eu ii dau atat cat as fi dat bonei care trebuia sa stea cu Albert si care s-a imbolnavit deci o suma destul de consistenta.In afara de aceasta suma fixa ii cumpar cadouri:creme,parfumuri,haine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

IULIA la dr am fost acum o saptamana si mai am programare pe 20 daca nu nasc pana atunci.Maine trebuie sa imi fac analizele de sange si secretie si sa vorbesc cu anestezistul.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vai fetelor .. ati vazut ce nenorocire in germania, langa stuttgart .. unu a intrat intr-o scoala si ucis cel putin 10 elevi ...

incredibil ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

ema intr-adevar, am mare noroc cu soacra .. nu e ea perfecta, are defectele ei si mai ma enerveaza dar are foarte mare grija de eva si o iubeste mult. nu mi-e teama s-o las cu ea .. drept dovada ca am fost plecati la munte, la botezuri, nunti si s-a descurcat ff bine. despre cum o rasplatim .. ei bine, ea nu face nicio cheltuiala in casa si in plus noi platim tot .. intretinere, lumina, cablu, telefoane etc .. pensia ei ii ramane intreaga.

rox noroc ca acum e frig si are caciula in cap .. care e usor de scuturat .. la vara insa cred ca va trebui s-o spal zilnic .. oricum, abia astept sa vina caldura si vacanta s-o mai las la tara .. sa se joace in voie la aer curat, iarba verde .. buncii se pregatesc sa le amenajeze nepoteilor in curte un parculet .. cu leagan, tobogan, casuta de joaca, nisip ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
nebunie. Sotul a sunat acum 10 min dar nu a zis nimic. Aia sunt pe urmele nebunului cu multa politie, elicoptere etc. Acuma ma uit la stiri... Mi se face piele de gaina. Si eu vreau sa imi trimit copilu la gradi (vezi cazul din Belgia) si apoi la scoala!!!!!! A innebunit lumea!!!!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

oricum, abia astept sa vina caldura si vacanta s-o mai las la tara .. sa se joace in voie la aer curat, iarba verde .. buncii se pregatesc sa le amenajeze nepoteilor in curte un parculet .. cu leagan, tobogan, casuta de joaca, nisip ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Asa zice si mama...abia asteapta sa mearga cu Daria la tara. Dar eu am o strangere de inima ca nu cred ca vom putea sta fara ea

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

oricum, abia astept sa vina caldura si vacanta s-o mai las la tara .. sa se joace in voie la aer curat, iarba verde .. buncii se pregatesc sa le amenajeze nepoteilor in curte un parculet .. cu leagan, tobogan, casuta de joaca, nisip ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Asa zice si mama...abia asteapta sa mearga cu Daria la tara. Dar eu am o strangere de inima ca nu cred ca vom putea sta fara ea

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

eu am noroc ca de la serviciu, ajung la tara in 20-30 de minute .. asa ca pot sa fug dupa job la ea .. si eventual chiar sa raman peste noapte ca avem acolo toate conditiile .. baie in casa (dus/wc/boiler), bucatarie etc ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput