LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Lansez si eu o intrebare, cat va ajuta mamele voastre cu copiii si casa si cum le recompensati? Stiu din ce povestiti aici ca mama Danei de Paris e de milioane, ca bunica Adelei e mereu aproape si soacra lui Elle la fel.
Noi de cand s-a nascut bebe, nu am plecat de langa el nicio noapte, si nu pt ca nu ne-am fi dorit la un mom dat un munte ceva ci pt ca mama nu a zis ever ca ramane ea o zi doua cu bb...Si altele...
E pensionata anticipat si intr-adevar avem un caine scump si drag pe care i l-am adus acum 8 ani,cand locuiam si eu cu ele, si de care are intr-adevar mare grija -papa de 2 ori pe zi, plimbat de 2 ori pe zi, spalat pe labute cand e adus de afara, periat la doua zile( e collie-ul frumos-zic eu- pe care l ati vazut poate in poze). Sor-mea se poate ocupa de el insa cand e cazul.
As vrea mai mult de la ea pt ca nu va fi mai usor pe viitor , pe de alta parte bunicii ajuta daca vor si nu sunt obligati sa faca mai mult decat vor...

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ola zuze si piticii,clopotei si burtiliciiiiiiiiiii
in primul rand un gand bun pt A.J.,sa decurga totul bine si sa isi revina puiu mic si o si o imbratisare pt Honey ,mami capu sus ca nicaieri nu i perfect totul,dar avem perioade si perioade,acum e bine acu nu,e relativa treaba,prin ce ti-e dat sa treci acum cu boticu mic pune capac la tot si umple paharu dar va fi bine,o sa reusiti sa depasiti acest capitol si ve-ti zambi din nou sunt sigura,hai mamico zambeste si vei vedea ca lumea va zambi si ea iar AJ are nevoie de o mami vesele si senina

Moni mama da ce fain i cu tine on-line all day pup nasucu

Roli ,Ceska

si acu pe unde umbla Raaaaaaaa?

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Ema
si hai sa iti spun eu.....cum e la mine
primele 3 luni si ultimele 4 din sarcina am zacut in pat ,eu stau cu soacra in casa ,bine fiecare suntem separat,intrari separate tot tot dar oricum stam in aceiasi casa-curte da?mama sta la 1,5 km dar tot in oras cu noi,cat am fost la pat mama a facut tot tot in casa asta,haine,vase,mancare,curatenie,TOT,ea vb cu Cipi ce gatesc ,ce trebuie luat de manacre ,etc.....de cand a aparut Sara mama a fost mereu langa mine,cand nu mai puteam si noaptea chiar,Sara este un copil ff cuminte si bebelus a fost si mai si ,asa ca ori eu ori mama era cam la fel pt ea,la 6 luni am fost plecata in delta 4 noptii,in care mama a stat cu fata,acum cu examene si Sambata cand am ff multa treaba tot mama e cea care sta cu fata....acuma despre socrela ce sa zic,nu din rautate dar este cu totul alta fire,a avut 2 baieti ,e mult mai stanca decat miere intelegi si odata nu o zis vin eu sau stau eu cu fata,nu,deci ce sa i cer,are si o afacere pe cap ,deci ce sa zic,ne ajuta material ff mult dar cam atat
iti dai seama ca mi-ar trebui capitole intregi pt subiectul asta ,dar na'macar ca si idee
nu o condamn pe socrela dar nu i pot cere nimik pe cand mama pt mine si Sara traieste si ea defapt sta cu fratele meu ,sotia si fetita lor de 5 ani ,deci daca ar mai fi si libera cred ca nu se mai dezlipea de noi ,incearca sa se imparta cum poate pt ca si cu Stefi
(nepoata)si cu Moni 9cumnata)se poarta la fel,asa e firea ei "trup si suflet"

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ioana, l-am vazut pe Benji, f frumusel si cu si fara pleata. Imi place blogul tau…cum D-zeu iti amintesti atatea de la gradi?

Roli…of ce chin…e f greu cand nu ai ajutor… Eu cand sunt singura, ii spal pe amandoi in baie (evit insa baia cand sunt singura…nu le mai fac in fiecare zi…cam la 2 zile si nu-i bai nici la 3 zile doar spalat la funduletz, pe fata si dintzi zilnic), o scot pe Iulia intai din baie, o sterg…etc, o imbrarac in pijama…ala micu inca se joaca n baie…apoi il scot pe cel mic din baie in prosop, vin cu amandoi in dormitor si il imbrac pe cel mic…apoi o culc pe Iulia, ii citesc povestea cu Vlad in brate sau jucandu-se pe langa noi. Il iau pe Vlad, ii dau sa suga si il parchez langa sora-sa…adica intai ma ocup de cea mare si apoi de Vlad…ma gandeam sa incerci si tu sa inversezi treaba. Bafta in continuare...o sa treaca in curand perioada grea.

Wow Miri ce mult ai slabit! Bravo…la mai putine kg.

Vali imi pare rau…cred ca treci printr-o mica depresie. Tinem pumnii pt cel mic.

Moni e un frumos Robski…ai verificat daca nu are intolerantza la lactoza?

Ema nu stiu ce sa zic eu am convenit cu maica-mea sa ii acopar toate cheltuielile casei, mancarea...dar la mine e o alta sit. eu stau cu ea...cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu ea...si spune-i franc la ce te astepti din partea ei....unii oameni nu isi dau pur si simplu seama. Bafta!

Grati de ce nu poti manca fructe? Sanatate pt mama ta si recuperare usoara…e trist cand vezi batrani fara ajutor.

Lala,ai dreptate adio plimbarile linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Off Roli ce te-ai mai chinuit aseara ...te cred ca erai plina de nervi. Tu te plangi ca sotul tau lucreaza prea mult, eu ma plang ca al meu nu lucreaza mai deloc (criza asta bat-o vina)
Honey tinem pumnii sa decurga totul bine la operatia lui AJ. Sanatate multa!
Ceska am reusit pana la urma sa vad filmuletul si pozele Mie imi place si asa de Benji . Nici eu nu prea as tunde-o cheala pe Daria, dar de ex asta vara era in parc o fetitza tunsa cheala, si chiar nu arata asa rau
Grati ma bucur ca mamii tau a inceput deja recuperarea.
Danutz asa auzisem si eu despre luna plina...dar nu cred ca se adevereste in cazul tau
Elle deci scumpa Evita se joaca deja in nisip? Ce scumpa - "si-l pune in cap"! Eu inca nu i-am facut cunostinta cu el. Doar am lasat-o sa se plimba pe alei in parc si sa "alerge" cainii.
Ema ce mai face burtica? Cat despre ajutor, pe noi ne ajuta fff mult mama - sta cu Daria, ii face papa, o scoate la plimbare si cand are timp ne mai gateste si noua. Din pacate momentan nu o recompensam in nici un fel...ba de multe ori eu ii cer ei bani Dar ea o face cu multa placere si devotament pentru Daria pe care o adora si pt mine ca noi ne-am inteles intotdeauna f bine.

www.babyphoto.ro/blog/?p=560" target="_blank">Va rugam un comentariu la concurs, cine are timp!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Lansez si eu o intrebare, cat va ajuta mamele voastre cu copiii si casa si cum le recompensati? Stiu din ce povestiti aici ca mama Danei de Paris e de milioane, ca bunica Adelei e mereu aproape si soacra lui Elle la fel.
Noi de cand s-a nascut bebe, nu am plecat de langa el nicio noapte, si nu pt ca nu ne-am fi dorit la un mom dat un munte ceva ci pt ca mama nu a zis ever ca ramane ea o zi doua cu bb...Si altele...
E pensionata anticipat si intr-adevar avem un caine scump si drag pe care i l-am adus acum 8 ani,cand locuiam si eu cu ele, si de care are intr-adevar mare grija -papa de 2 ori pe zi, plimbat de 2 ori pe zi, spalat pe labute cand e adus de afara, periat la doua zile( e collie-ul frumos-zic eu- pe care l ati vazut poate in poze). Sor-mea se poate ocupa de el insa cand e cazul.
As vrea mai mult de la ea pt ca nu va fi mai usor pe viitor , pe de alta parte bunicii ajuta daca vor si nu sunt obligati sa faca mai mult decat vor...

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Eu pe soacra nu ma bazez deloc , Bogdan in aproape 8 ani a stat la ea 2 nopti, de venit sa stea cu ei acasa la noi nu-i cazul.

Pe mama m-am bazat enorm la Bogdan, ea a fost bona noastra platita la fel ca oricare alta bona deoarece asta era singurul ei venit in momentul acela. Venea dimineata si pleca cand veneam eu acasa , uneori la 12.00 alteori la 16.00 depinde. Eu am avut mereu un program flexibil.
Cand am ramas insa insarcinata cu Andrei finantele noastre au luat o turnura proasta si nu ne-am mai permis asa incat a trebuit sa isi gaseasca altceva.
Momentan nu dispun de nici-un ajutor nici de la ea nici de la altcineva.

In cazul vostru v-as sugera aceiasi varianta - cu plata.
Evitati multe discutii gen "v-am crescut copilul, m-am sacrificat " etc.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neatza!

Iris sta cam de 20 min intinsa pe burta,cu capul pe un ursulet si se uita la tom si jerry;mai rade din cand in cand,da parca asa..fortat.Asa ca profit de liniste sa mai scriu si eu una alta.

Dana,sti ce zic eu? sa-i puneti lui bb3 un nume mult mai frumos si mai interesant decat Darius,asa ca sa moara de ciuda "dusmanii".(nu ca Darius n-ar fi un nume frumos).Felicitari pt cela 36 sapt implinite.La dr ai mai fost?

Lala D da,bine zici,fain era cand ne plimbam linistite cu copilul in carucior;noi de anul trecut din noiembrie nu mai stim ce-i ala carucior,mergea tinuta de manuta si eu ghebosita,macar acuma stau mai dreapta ca merge singura,doar cu hamul....si totusi...frumoase vremuri...

Ema nici noi nu avem vreun ajutor,doar tata ce se mai anunta ca sta cu fata daca-i cazul,dar sincera sa fiu,n-am lasat-o cu el decat de 3 ori(2 nunti si un botez) ca in rest am luat-o cu noi peste tot.Poate-s mai paranoica,dar ma gandesc ca,cum imi cresc si imi ingrijesc eu copilul n-o face nimeni.Si am o satisfactie mult mai mare ca nu ma ajuta nimeni,suntem doar eu si sotul si ne descurcam;si la fel va fi cand vom mai avea un bebe,ne vom descurca noi.

Honey tin pumnii sa treaca cu bine AJ peste operatie

Miri ne-ai facut curioase...astept si eu poze cu schimbarea de look.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 1
POZE IRIS 2

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Alina,da da si noi mai primim si banuti de la mama pe langa toate cate le face pt noi,defapt Sasa are o pusculita care o deschidem inainte de ziua ei ,asa am convenit si saraca intr-una i baga bani cand i vin ei bani ,dar am eu grija sa i fac cadouri mai tot timpul,lucruri de care stiu ca are nevoie dar nu da bani pe ele,se abtine,o crema,o bluza,un parfum,etc..oricum nu cred ca o mama asteapta vreo recompensa pt ce face nu?o mama i MAMA in primul rand
sa ne traiasca mamele si soacrele si lasa ca i bine asa cum i ,se putea si mai rau

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, off, ma trec fiori cand ma gandesc; cred ca luni ma duc.

Ema, ce sa zic, e greu de recompensat; cred ca nici intr-o 100 de ani nu voi reusi s-o recompensez pe mama; si ea a iesit anticipat la pensie, dar a fost deciza ei (a zis ca mai bine iese ea decat sa stau eu 2 ani, pt ca pierderea la bani, este mai mica - bine, era inca 600 RON indemnizatie).

Ea este topita dupa Adela; am lasat-o doar o noapte cu ea - si ma rog, cateva iesiri seara - dar nu s-a plans; plus, ca am facut cu schimbul, pana la 3 luni juma'te cand nu dormea de la 10:00 pm la 3:00 am din cauza colicilor.
Material ma recompensez - si multe cheltuieli de la apartamentul lor, le 'tinem' tot noi - dar am impresia ca este putin.

Stiu ca sufleteste, recompensa cea mai mare este cand buburuza ii spune "maaaieee" si desi, pe de-o parte imi pare rau ca nu zice si 'mama', pe de alta parte, ma bucur ca stiu ca 'maie' face cat toti banii pe care i-am da noi.

Cat despre soacra'mea, recunosc ca dak mama n-ar fi putut sa iasa la pensie, tot nu mi-as fi lasat copilul cu ea; habar n-are sa fie bunica; macar are bunul simt sa nu se bage sau sa comenteze.
(ma stie ce-mi 'poate pielea' si a ajuns la concluzia ca mai bine ma are drept 'prieten' decat 'dusman').

Ali-stoisor, cum mai este Sara? Sper ca n-a mai vomitat?!

Alina-kalos, eu o s-o tund pe Adela,la vara, la 1; nu neaparat pentru 'indesire' cat pentru intretinere mai usor; iti dai seama cum va fi cu nisip in plete?! (chiar, Helene, ce faci, o speli in fiecare zi pe par?)

Sanatate lui Aj; sper sa treac acu bine. si pentru mami, un

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Roxana ,nu,nu a mai vomat dar ne luptam cu mucaletii care sunt dea dreptul odiosii in faza asta,va rog sa ma scuzati,dar asta este ,am vb de dim cu doc,a zis ca e ok dar sa ma mai astept si azisi maine ,sunt ff grosi si atunci cand tuseste o ineaca efectiv ,iar ea varsa ,acuma asa mi-a explicat ea si o cred pt ca nu are nimic altceva,sper sa nu se mai repete ca e groaznic,oricum tuseste mult mai putin

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput