LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)
Raspunsuri - Pagina 14
dalina2x2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaRusu Dalina mortal fetele amandoua ![]() Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
Oana, multumim!

Si tie sa-ti traiasca mult si frumos comorile!

dalina2x2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miti2004 La Multi Ani din suflet tuturor ciresheilor si cireselor !!! sa fie sanatosi si veseli tot timpul ! M-am gandit mereu la voi cu drag, desi nu am mai intrat de o gramada de vreme... iata si cateva poze din week-end cu cireshoiul meu Alex: http://family.webshots.com/album/572779803csRKiW?vhost=famil pupici, Magda miti, mamica de 20 iunie 2006POZE_Alex www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex |
Magda, ce ciresel mare si frumos ai!

Sa-ti traiasca!

mikiion spune:
Arlena multumesc mult, din pacate in sistemul de aici a doua opinie e cam dificil de obtinut. Si eu stau la indoiala mai ales ca am facut prostia sa mai iau si niste carti de la biblioteca si am nimerit doar pe acelea care erau impotriva operatiilor.
gabi multa sanatate!!!
La Multi Ani cireselelor de iunie!
Marc va primi maine un acvariu cu pesti( cu o corabie cu pirati ), iar sambata avem petrecere. maine are si petrecerea la gradinita. O sa revenim cu poze .
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">
Virsta Marc-Adrian
arleena spune:
hello hello
am facut si lista sarbatoritilor din iunie,iulie(avem un ciresel).
le urez LA MULTI ANI TUTUROR si sa aveti parte numai de bucurii.
cum spuneam, lista nu mai e updatata pe site=ul cireselor de pe geocities...asa ca daca mai sunt sarbatoriti in iunie sa ma trageti de maneca sa va trec.
virgi...nu am reusit nicicum sa descarc filmuletul cu luana ....ma gandesc ca ar fi mai simplu sa-l uplodezi pe contul ala de rapidshare.com, imi trimiti link-ul pt download si pe dupa ce-l downlodez il poti sterge.
cine mai trimite filmulet cu ciresica din dotare??
v-am pupat
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
mikiion spune:
Aveti aici poze de la ziua lui Marc-Adrian:
http://www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-06-06/18:02:30
Ne-am distrat mult, si toti copiii aveau legaturi cu DC. O adevarata serbare DC.
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">
Virsta Marc-Adrian
andruskandu spune:

LA MULTI ANI tuturor cireselor de mai - iunie!

Noi suntem binishor, totusi nu ne putem lauda cu sanatatea.
Andrei a avut acum vreo 2 saptamani o problema cu o masea care nu reusea sa iasa, a facut febra cu puroi in locul respectiv. Saracutul, 3-4 zile n-a iesit din 39*C, cu maraiala si somnolenta. I-am dat antibiotic si s-a rezolvat problema. Cu ocazia asta am facut si prima vizita la stomatolog, unde s-a comportat exemplar!
Dar de joi dimineata, iar a facut febra, cu o usoara tuse productiva, asa ca a stat acasa cu antitermice. Nu i-am dat antibiotic, ca de-abia a luat augmentin. Sper sa-i treaca. De 2 zile n-a mai facut febra... doar tusea a ramas, mai mult dimineata.
Altfel e vesel, comunicativ, curios si invata repede ce-i place. Cu alte cuvinte, sunt multumita de cum evolueaza.
TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
OanaRusu spune:
In 5 iunie s-a nascut surioara Gugutzei neastamparate - a doua fetitza a lui Doroti 

Doroti, sa-ti traisaca, sa fie sanatoasa si voioasa, sa pape bine si sa doarma si mai bine
(mamicile stiu de ce..)
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Macrina spune:
Felicitari Doroti
E tare bine cand ai doi copii de acelasi sex, de varste apropiate, am vazut asta la ai mei. Fetele se joaca toata ziua, iar baietul e tare suparat ca n-are tovaras de joaca![]()
Si eu am o ciresica in iunie. Arleena unde pot sa trimit filmuletul?
arleena spune:
doroti sa-ti traiasca noua ciresica
macrina poti pune filmuletul pe rapidshare.com,si apoi imi trimiti un PM sau mail cu link=ul de unde sa-l downlodez...si tu iti pastrezi linkul pt delete. dupa ce downlodez eu poti sa=l stergi.din ce data e ciresica ta??sa te trec in lista sarbatoritilor
pe toata lumea
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea