LA MULTI ANI Cirese de mai-iunie 2006(73)
Raspunsuri - Pagina 10
OanaRusu spune:
La multi ani!!!

Alex
Ramona
Hello
Adela!
la baietzii tai!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
virgi spune:
Salutare ciresime!
La noi a venit vara in toata spendoarea. Este ingrozitor de cald si umiditatea ma termina. Am trecut deja la sandale si pantaloni scurti.
Deja putem merge la plaja.
Mihaela - ce mai faceti voi? N-ai mai dat niciun semn de viata. Hai mai povesteste-ne despre Marc.
Arleena - foarte fain orasel copiilor de la voi. Mi-e dor de parcurile mari cu copaci.
Adela - spor la munca! Poate n-o fi criza asta asa de dura cum se anunta.
pentru Andrei
Adib - va doresc multa sanatate!
Astazi am primit cateva comentarii de la educatoare. De ceva vreme s-a imprietenit la gradinita cu un baiat ( indian) si fac impreuna numai nebunii, pe langa faptul ca nu mai participa la activitati asa cum o facea pana acum, reusesc sa-i deranjeze si pe ceilalti. S-au luat deja masuri si vor fi separati. Educatoare crede ca motivul ar fi varsta ( sunt cei mai mari drin grupa), vorbesc amandoi foarte bine, se inteleg de minune si par dezinteresati de restul grupului. Sper sa fie asta motivul si sa nu fiu pusa in situatia de trecem la reeducare.
Joi, pe 14 vom sarabatori cei 3 anisori, ca de obicei in gradinita. I-am cumprat o rochie superba pe care nu vrea nici macar s-o probeze, pe motiv ca ea e "boy" si rochia e pentru printese. Eu sper s-o conving atunci pe moment.
I-am comandat un tort care are deasupra o masina de curse cu numarul 3.
De o saptamana ma agit cu pregatirea cadourilor pentru copiii invitati. Eu deja am obosit, dar sper sa iasa totul bine.
Va doresc o zi buna!
OanaRusu spune:
La multi ani! Kailan

Oana, mami de
si
OanaRusu spune:
Treaba de copii: la joaca
Oana, mami de
si
Amonar spune:
Multumesc pt urari Mikiion Si Oana!!!!
LA MULTI ANI CIRESELOR CARE AU SARBATORIT SI SARBATORESC IN LUNILE APRILIE SI MAI CEI 3 ANISORI!!!!!

OanaRusu spune:
La multi ani!

ciresica NATALITA ELENA
ciresica ALESSIA(alisia)
copacul BOGDANAI
Oana, mami de
si
OanaRusu spune:
La multi ani!

ciresica IRINA MARIA(bogdanai)
ciresica HORA LUCIA(26 octombrie)
cireselul MIHNEA ALEXANDRU(carminabulina)
cireselul DAVID(NIKOLETT2445)
Oana, mami de
si
Macrina spune:
Oana, ce draguta esti
, ca-ntotdeauna
Urez si eu la multi ani cireseilor sarbatoriti pana acum, sa le fie viata frumoasa..
Carmina vad ca asteapta no3. Sa fie cu noroc, sanatos si la termen![]()
La multi ani lui Mihnea:)
La multi ani lui Vladut:)
La multi ani lui Luana:)
La multi ani lui Timeea:)
LYLY809 spune:
Am intrat doar ca sa va salut si sa urez "La multi ani" tuturor cireselor. Sa fie sanatoase si sa le aduca numai satisfactii parintilor.
Nu mai simt ca as apartine in vreun fel de acest grup pentru ca nu am ce sa va povestesc despre Alec. De cate ori am intrat aici am citit numai "X zice, X face". Sau "hai sa facem un filmulet in care fiecare cireasa sa le salute pe celelalte"...sau lucruri asemanatoare. Ei bine, Alec al meu nu poate sa va salute sau sa salute ciresele din simplul motiv ca nu comunica verbal. Nu ma intreaba niciodata nimic, nu raspunde, nu leaga o propozitie simpla. Are stereotipii, aliniaza lucruri, flutura mainile si scoate sunete de incantare cand vede ceva care-i place si cam atat. Fac terapie ABA cu el din octombrie anul trecut, a facut ceva progrese, dar nu cine stie ce. Le-am spus catorva dintre voi necazul meu si numai o persoana s-a mai interesat de soarta noastra. De aceea am decis sa nu mai postez mesaje pe acest forum.
Va dorim toate cele bune.
Macrina spune:
Lyly... sunt incremenita. Te imbratisez, nu dispera te rog frumos
Nu stiu cum te-as putea ajuta, sper sa gasesti cei mai buni terapeuti. Ai un diagnostic clar?
Oricum e bine ca l-ai luat asa din pripa, are sanse mari de recuperare. Ii doresc multa sanatate lui Alec.