Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza daca am zis de alex a lu' boo ca papa curat, davidutza l a luat nene, a dat-o putzin in bara la urma dar ce mai...si tu vei sta cu babele pe forum cand va creste el si iti va face tot prin casa...la cat de educat este baiatul.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mai cate certuri, am sarit cateva pagini din capitolul anterior zicand sa vad totusi unde s-a mai ajuns cu discutiile.

Fetelor, un gand bun si de la mine. CD, Ada, Oana, Sabinel, Luminita, Nerantula, sper sa se rezolve mai repede situatiile tensionate. Nu stiu d ce un copil trebuie sa dezbine neaparat inainte sa uneasca (asta daca o uni ceva vreodata).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula pup soricelul nervos e un dulce

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Ada...sper sa gasesti puterea de a lua cea mai buna decizie...Am o prietena din facultate carede atunci se tot certa cu sotul. Acum are un bebe de 3 ani si intr-un final, dupa umilinte pe care nu le pot reproduce aici, s-a hotarat sa plece...inca nu stiu daca definitiv, dar are tot suportul meu. Sper ca nu asta e situatia ta si ca se poate remedia. Pentru copii cel mai bine este sa aiba o familie completa, insa mai bine separat decat in tensiune permanenta, cum spunea si tzitziri. Inca o data sper ca e doar o faza si va veti uita in urma peste cateva luni si veti rade de situatie...

In legatura cu cartea...te astept...

CD, au spus tare bine fetele...daca nu poti rupe pisica (nu am inteles niciodata expresia asta...) macar da cu ignor, nu mai acorda celorlalti puterea de a-ti influenta starea psihica. Ei n-o pot face decat daca ii lasi.

Noapte buna fetelor...si sper ca maine sa rasara soarele limpede si fara nori, si la propriu si la figurat!!!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Mai cate certuri, am sarit cateva pagini din capitolul anterior zicand sa vad totusi unde s-a mai ajuns cu discutiile.

Fetelor, un gand bun si de la mine. CD, Ada, Oana, Sabinel, Luminita, Nerantula, sper sa se rezolve mai repede situatiile tensionate. Nu stiu d ce un copil trebuie sa dezbine neaparat inainte sa uneasca (asta daca o uni ceva vreodata).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

La noi sunt rezolvate ... cel putin pentru moment ... si oricum nu au fost decat foarte putine momente izolate
La fete ma gandesc si eu sa fie bine, in curand, si sa se bucure de culorile frumoase ale primaverii din prag ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

va multumesc pentru sprijin, aveti dreptate ca ar trebui sa fiu mai ferma si sa nu le permit, dar eu nu am jignit cu nimic si nu ma astept la asa ceva si ca atare nu pot decat sa plang. Imaginati-va ca se pregatea socrul sa iasa pe usa, dar ianinte a tinut mortis sa 'ne' spuna toate cele, el a zis la plural totul, dar e clar ca imi era adresat fiecare cuvant, ca doar nu e sotul cel care sta cu copilul, cum sa-l mai invit afara ca el a repetat ce a zis in casa si pe holul blocului in drum spre lift.

Si dr mi-a zis ca Robert e perfect sanatos si e dezvoltat bine, dar poate ei fiind din familie sunt subiectivi si stiind ca nu papa cum trebuie si ca nu face tumbe (intoarceri) decat in caz de forta majora, nu inainteaza prin tarare etc....se gandesc ca nu evolueaza....
Dovada de prostie...incerc sa le gasesc circumstante atenuante, in general am preferat sa ma retrag discret din astefel de situatii dar acum nu se poate

va pup pe toate sunteti niste prietene adevarate

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nerantula pup soricelul nervos e un dulce

Multumiiiiim, pupicim si noi soricelul tau papacios!
Ti se umple sufletul de drag cand il vezi cum papa el si cu ochisorii, si cu guritza!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babytza daca am zis de alex a lu' boo ca papa curat, davidutza l a luat nene, a dat-o putzin in bara la urma dar ce mai...si tu vei sta cu babele pe forum cand va creste el si iti va face tot prin casa...la cat de educat este baiatul

Sar'na pentru aprecieri va pup pe toate Sunt tare pupacioas azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

cred ca sunt barbat ca asa fac si eu... La mine totul tre sa fie logic....succesiuni logice... mai putin in cazul lui Matei unde totul e permis...

Da, ai dreptate, asa functioneaza ratiunea in general, insa am vrut sa spun altceva, de fapt: ca la noi instinctele si emotiile sunt, in general, mai puternice decat ratiunea, la ei acestea vin mult mai la urma ...

Pliiiz, imi spui si mie pe PM cum e cu porumbeii aceia?

Am inteles logica ta ...

Eu voi lua porumbei pt Matei de la unchiul meu care are la tara...din pacate nu suficienti ca sa vanda...abia l-am convins sa sacrifice cativa pt Matei...insa ma mai interesez...poate gasesc si in alta parte si te anunt.
Eu am incercat sa dau o idee tuturor...ca inlocuitor pt puiul cu hormoni din comert...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babytza venim peste voi intr-o zi sa vaza Miku cu ochii lui mici cum se papa

ma bag la somnic ca trebuie sa iu pe metereze inaintea lu fimiu daca vreau sa pape ceva

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput