Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
Ankussa spune:
offff nici eu nu pot sa dorm, deci:
CD iubita ti-au zis fetele tot ce trebuia, eu te-as trimite la un
curs de assertiveness ca prea esti draguta cu toata lumea. Am
o buna prietena in tara care mi-a spus la un moment dat sa contenesc
cu amabilitatile si sa incep sa "scuip" din priviri altfel o sa ma manance
cainii, si asa am facut, adica m-am facut rea ;-p do the same
Nikolici sar`mana pt info, Vladut e empatic rau daca mai e vreun bb
urlator in avion am pus-o. pup
Maine o sa fie o zi mai buna, Anamona zici ca am descoperit mersul
pe jos da` mereu ma ofticam ca n-aveam parte de calc asa sunt happy.
Nighty night
anamona spune:
Babytza - m-a dat pe spate soricelul ce frumos si cu ce viteza mananca el.
Nerantula - si Gruia e super scump - i-am aratat si sotzului cum e la spa :) alte filmulete de acolo nu mai ai?
Nerantula spune:
Deci eu sunt total in ceata cu kk lui Gruia: ieri dimineata ii bagasem putin unguent din microclisma, pauza, nu a facut decat un foarte mic sparc; spre seara i-am pus o jumatate de supozitor cu glicerina, a iesit ceva, insa tot putin, cam jumatate din cat facea inainte o data. Unde e kkutzul lui?? Asa, dintr-o data, sa se apuce sa asimileze chiar tot si sa nu mai aiba ce iesi? Ca nici nu pare chinuit de dureri de burtica si nici nu se screme ... De mancat mananca la fel ca si pana acum, habar n-am ce se intampla. Am decis sa ignor acest subiect o saptamana, sa vedem ce/cum/daca face ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Nerantula - si Gruia e super scump - i-am aratat si sotzului cum e la spa :) alte filmulete de acolo nu mai ai? |
Din apa nu mai am, ca abia am fost de 2 ori si a doua oara nu a mai fost sotul sa filmeze, iar eu trebuie sa raman in eye contact cu el ca sa nu se sperie ... Mai am de la masajul de dupa, dar nu cred ca ma lasa webshots-ul sa le pun si nici nu prea as vrea
Paula-Laura merge cu Mihnea acolo, a postat si ea un filmulet la un moment dat si spunea ca vor intra curand in piscina, poate mai filmeaza atunci si ne arata, si eu sunt curioasa. Noi vom intra in piscina peste 2 sau 3 saptamani, dupa vaccinul de la 6 luni si dupa ce se termina abonamentul pe care il avem acum.
Uite o poza cu un soricel rasfatat la www.flickr.com/photos/30462666@N03/3337701312/in/set-72157614425568819/" target="_blank">masaj
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
gaia.nevia spune:
Beeeey, venisem io vesela ca sa nu va mai intristez pe voi cu elucubratiile mele... si ma apuca iar plansul cand vazui ce dulci sunteti si ce aproape, desi departe!
I love you!
CD, eu am dat-o pe mama afara de la mine cand ma tot freca la cap ca poate Teo e bolnav, l-o fi afectat cu ceva varicela mea, de nu face la timp diverse chestii.
Adevarul e ca, desi toate analizele iesisera perfect (mai ales PCR-ul...) si eu ma temeam... si cand mai auzeam si tampeniile ei turbam.
Ca nu se taraste. Ca nu sta in fund. Ca nu merge. Ca si ca... a... ca nu vorbeste!!! Ca eu si sora mea pe toate le faceam. Uite ca asa o fi, desi poate nu-si mai aduce ea aminte.
Altcineva nu a fost implicat in cresterea copilului meu, asa ca nu am avut cu cine ma certa.
Soacra nu s-a atins de el, nici nu l-a vazut decat de la geam, pana in dec 2007 cand a murit tata si am avut si eu si mama de alergat si a stat cu el o zi. Iar pe Radu... nici la botez nu l-a vazut.
Socrul a stat prima oara cu Teo la 5 luni intr-o seara, cand ne-am dus la concert la Black Eyed Peas (15 sept)...
De la 1 sept de cand am inceput serviciul, si pana la 1 aug 2008 a stat mama zilnic cu el.
Dupa ce i-am taiat-o scurt de mai multe ori, s-a multumit sa povesteasca fara sa mai para asa de stresata de soarta copilului, si am lasat-o si eu in pace.
Iar in ce priveste mancarea, a recunoscut si mama, Teo a fost un copil extraordinar. Eu am fost in schimb un cosmar. Cum incerca sa imi dea altceva decat lapte, faceam eneterocolita si tot felul de crize, si ma hraneam ca atare cu zeama de orez. Brrrr tre sa-i fi fost mamei tare greu.
Poate pentru ca tineau mortis sa ma diversifice de la 2luni jumate?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
citat din mesajul lui felicic76 Fetelor, este musai sa dam ceai la bebei, dupa ce a inceput diversificarea? Babymom, please, baga un ochi la intrebarea mea, multam am incercat sa-i dau Babycalm dar nu-i place, bea mai degraba apa plata |
Felicic, pai daca prefera apa plata da-i apa plata, nu-i musai ceai, important e sa bea o cantitate suficienta de lichide.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
Domnul Radu cum va spuneam, se intoarce de pe spate pe o parte. Si e atat de dulce cum face asta in somn, cu sacul de dormit cu tot... imi vine sa-l iau la pupacit!
(Doamne feri sa se trezeasca, ca am pus-o!)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia Domnul Radu cum va spuneam, se intoarce de pe spate pe o parte. Si e atat de dulce cum face asta in somn, cu sacul de dormit cu tot... imi vine sa-l iau la pupacit! (Doamne feri sa se trezeasca, ca am pus-o!) |
apropo de pupacit, sotzul imi da emotii in fiecare seara: imi tzuca bebelina de mai mai c-o trezste.
L-am intrebat in seara asta: De ce nu te abtii pana se trezeste (inca o ora - doua)?
Raspuns: pai nu mai are nici un farmec...eu vreau sa o pup cand doarme
laureta spune:
Aoleu alt capitol, sunt si mai in ceata
Pup fetel triste.
Nu bagati in seama, uitati va la pui mici si totul trece. Ma gandesc ca orice ar fi pe lumea asta am doua fete minunate, doua minuni asa ca orice alta problema paleste.
Dupa ce a murit finul nostru am realizat( intradevar) ce inutile sunt toate certurile supararile si botul pus. Viata e scurta tb traita la maxim si nu e timp de pierdut, secundele minutele zilele trec peste noi. Astea le stiam normal si inainte dar vezi a trebuit o tragedie sa fiu mai buna mai blanda si mai ales mai toleranta.
felicic dai sa bea apa e perfect asa. Inisu meu n a baut in viata ei ceai nu l a acceptat si gata si ete ce frumoasa e si fara ceai
babytza ai o minune mica acolo, ce papa el in viteza am ramas masca
ancule sa ne luam de mana, Bianca de azi lipeste buzele la piure, nu ai sughitat azi ?M am gandeam la voi
nerantula m am uitat si eu la filmuletzele vostre, mi a placut mult cum face tati gimnastica cu puiul miiiiic , e asa scump ( Gruia normal)
musette pupam papacila mic
Ada stiu ca tu ai pus dosarul pt 85% o data cu mine pe 14 ianuarie nu? Sa tipi dai vine ceva daaa?
CD cred ca s a zis tot nu mai am ce spune, op doar pup prichindelul dulce
Andyyyy cum e cu greutatea? Raspunde ca altfel imi iau jucarelele si plec
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
anamona spune:
si ca tot dau din casa....
chiar acum face misto de mine
eu de obicei ma culc la prima trezire a bebelinei - in jur de ora 1. bebelina fiind in pat cu sotzul, el e primul care observa ca incepe sa se trezeasca si ma cheama printr-un semnal - imi bate usor in perete (eu stau la laptop exact pe cealalta parte a peretelui, iar partea lui de pat e foarte aproape de acel perete).
Acum de ce zic ca face misto....ghidusul meu sotz tocmai imi dadu semnalul....dau in acel moment send la mesajul precedent, intru in dormitor, el imi face semne disperate cum "hai mai repede", bebelina in schimb dormea ingereste..... el bineintels rade si se apleaca sa o pupe. Atata iar fi trebuit s ao trezeasca.
Dar cum a fost asa haios...inchid si eu aici si merg la nani.