Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

S-a facut portocalie Eva se pare ca lingurita minune e mai mult o chestie de marketing, totusi 18 lei pt o lingurita e cam mult
Eu am luat si de la Primii Pasi e mai adanca putin, dar e micuta si a costat numai 4 lei.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, ma bucur ca a mancat mar...adica cred ca o sa continui acum cu alt elan daca l-ai vazut mancand cu pofta.Eram curioasa daca te intorci la legume, dar vad ca da....
La mine si recipientul Avent incepe se sa faca portocaliu...

Eu una nu sunt deloc fan legume dar cumva incerc sa il conving pe David sa nu repete greselile mele

Musette, am facut azi cum ai zis tu ieri - jumi juma morcov si albitura.Nu a fost chiar un succes rasunator, dar tot a mancat vreo 50 de ml.Cred ca l-am facut si eu putin prea moale.Oricum la fel o sa manance si maine..si cred ca si daca mananca si cu 5 ml mai mult de la o zi la alta,tot e ceva.

Luminita, eu am recipientele de la Avent- via Gourmet.Au 10 recipiente de 180 ml si 10 de 240 ml.Le-am luat de pe chic bebe:http://www.chic bebe.ro/products/2667-philips_avent_set_via_baby_gourmet.mbs.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

fetelor pap clatite... se topeste sorina de pofta... da din manute si din cap ca si cum ar cere!!!

acum si eu ma topesc de pofta..eheee ce vremuri erau cand aveam si eu timp si prestam in fiecare week-end ba clatite..ba gogosi...cred ca sufera rau my husband

off ce va invidiez fetelor..ca iesiti multe in parc...am si eu un parculet aproape in care ies cu radu la pranz..insa e micut..si e inconjutar de strazi cu masini care titatie intr-una si eu stau si ma rog sa nu se trezeasca puiul.si in plus e foarte plictisitor sa te plimbi singura.

Am citi si eu aseara post-urile triste de pe aici..si ma regasesc in al tau sabinel...same here..sot care vine numai dupa 7 seara..lucreaza si sambata..si mai si calatoreste..de exemplu acum e 3 zile la Cluj..e grele..dar si sa schimbi serviciul acum pe timp de criza e mai dificil .

Adate admir mult..cum te descurci tu cu doi baieti. eu cred ca o sa gasiti solutia impreuna si o sa fie bine.
Am scris si eu aseara un mesaj de incurajare..insa s-a nimerit domnul sot prin preajma..si ghiciti ce a avut de zis..ca ce fac? ma plang? asa ca n-am mai scris nimic. dar tu stii ca suntem alaturi de tine macar cel putin cu un sfat sau cu o incurajare

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Luca de Musette la multe lunite puiut!

Giuliana am vazut filmuletele cu piticul tau! M-am amuzat cu soata, el s-a declarat fan Edi, e mortal, eu sunt fan soricelul iubit se stie

CD vad ca te-au incurajat fetele! Si ma bucur ca a papat puiul.

Sabinel, Ada

Lumi

Pozici
[b] Mamica de
[b]Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Luca de Musette

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Mi-am stricat semnatura sa vad daca am dres-o
LE: Simo de ce nu mai dai pe-aici? Spune-ne macar ce mai face Tudorica. Sper ca sunteti bine

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Ada,mie mi se pare oricum minunat ca o sa aiba copiii tai, indiferent ce, un tata...ce e cu tine si cu el o sa hotarati in timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Tzitziri eu am pus si pastranac si patranjel,adica un pastranac ,un patrunjel si 2 morcovi.Oricum orice ml mancat in plus e clar un pas inainte.Maine vreau sa-i adaug putin ulei sa vedem cum este si asa.Tin pumnii in continuare!Si l-am cantarit pe Luca ,a luat 450 grame luna asta,are 7850 grame.

Babyboy e oribil sa te plimbi singura...dar chiar nu mai e nici o mamica pe acolo sa te imprietenesti cu ea?la inceput si eu ma plimbam singura dar incet incet m-am impritenit cu o groaza de mamici,acum suntem o ditai gasca si e super!

Cosmy incet incet va apropiati si voi de distractia cu diversificarea!

Andy am vrut sa ne sarbatorim cu tort,vroiam sa-i fac tort dar nu am ajuns la cumparaturi asa ca ramane pe weekand sarbatorirea .

Fetele cand introduceti branzica?sau la cat timp dupa inceperea divesrificarii se poate da si branzica?

in rest sunt un pic intoarsa pe dos,m-am cam certat cu mama si m-am mahnit de atitudinea ei!

de Luca

Mergi la inceput

Musette, cum sa te certi in zi aniversara?
Ati luat foarte bine....ca tot aveam eu obsesie cu greutatea lui David.
Albitura pe care am pus-o a fost pastarnac si patrunjel....cred ca si telina intra tot in categoria asta asa ca intr-adevar poate mai bine detaliam.Eu pun si ulei de masline de duminica....dar nu pot sa zic iar ca e un succes.E ceva, acolo, de mancat..pana se plictiseste si incepe sa se agite si atunci adio masa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

inca un succes, branza calcica+piersica(cam 100ml), a mancat ca spartul si acum i se revarsa burta peste pampers

edit: musette, eu tocmai am zis, la noi este a treia saptamana de la diversificare, la noi a mers repede ptr ca haplea a ajuns la cantitatile de pe schema pediatrului in cateva zile, adik am ajuns la 120 ml din mar, 180 piure de legume + 3-4 lingurite e carne,fara ca el sa dea semne ca-i ajunge, pur si simplu atat ii dau si el este saturat cat sa nu protesteze (sunt sigura ca ar mai merge 30 ml-50 ml, dar nu-i mai dau eu, mi se pare foarte mult si asa)

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput