Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Noah + morcovel + mar = love !!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Noah papa tot

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

intrebare, cum nu am gasit radacini de patrunjel, credeti ca e ok daca-i pun putina telina, partea radacinoasa, + morcov si sa-i fac un mic piure. [Mie mi s-a pus pata pe produse bio, asa ca e mai greu sa gasesc toate legumele....]

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Piolica sigur ca poti, de ce nu ? Incearca si vezi daca ii place. Eu am incercat si pastranac in combinatie. Vezi daca gasesti. Telina inca nu i-am dat, dar urmeaza zilele astea, am cumparat deja.
Azi incerc fara morcov sa vedem daca ii place mai mult. Oare morcovul asta trebuie sa fie peste tot ?? Azi incerc cartof + dovlecel + pastarnac. Sa vedem ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Uite de-asta va iubesc eu pe voi, sunteti niste scumpe. Nerantula, Anca,

Boo, si eu am in frigider telina si pastarnac, intai pastarnac si pe urma telina zic si eu, e fff parfumata telina, lasa-l sa savureze si ce e mai fad putin.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Piolica sigur ca poti, de ce nu ? Incearca si vezi daca ii place. Eu am incercat si pastranac in combinatie. Vezi daca gasesti. Telina inca nu i-am dat, dar urmeaza zilele astea, am cumparat deja.
Azi incerc fara morcov sa vedem daca ii place mai mult. Oare morcovul asta trebuie sa fie peste tot ?? Azi incerc cartof + dovlecel + pastarnac. Sa vedem ce iese.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

merci Oana. asa o sa fac. spune-mi ce fel de dovlecel ai luat. eu am luat ieri brocolli, poate ii fac si din astia, incerc, incerc...
maine ma duc la pediatru, o sa vad ce-mi spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

dovlecel n-am gasit bio sau mai urat, ca nu e sezon inca. am luat si eu cel mai mic dovlecel din piata. eu ma duc in Matache si de acolo cumpar (nu ca te-ar ajuta pe tine prea mult asta ), dar incerc sa gasesc cele mai urate legume.
Cel mai simpatic e cand cumpar ca eu iau asa cateva bucatele din fiecare si taranii se chinuie sa-mi mai dea. "haideti doamna, macar sa faca 1 leu ... "
Dovlecel am pus jumate ieri si jumate azi. Il tai si curat doar ce pun in ziua respectiva in mancare, restul in tipla in frigider si il curat a doua zi cand il pun la fiert.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Boo

dovlecel n-am gasit bio sau mai urat, ca nu e sezon inca. am luat si eu cel mai mic dovlecel din piata. eu ma duc in Matache si de acolo cumpar (nu ca te-ar ajuta pe tine prea mult asta ), dar incerc sa gasesc cele mai urate legume.
Cel mai simpatic e cand cumpar ca eu iau asa cateva bucatele din fiecare si taranii se chinuie sa-mi mai dea. "haideti doamna, macar sa faca 1 leu ... "
Dovlecel am pus jumate ieri si jumate azi. Il tai si curat doar ce pun in ziua respectiva in mancare, restul in tipla in frigider si il curat a doua zi cand il pun la fiert.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

hahaha, super taranii! nu le-ai spus ca tu ai un bebelache mofturos si ca iei putin din toate pina ii inveti gusturile? de fapt eu te intrebam ce fel de dovlecel, la cum arata la culoare si la forma. E din ala lung, mai verzuliu asa deschis sau e dovleac, gen bostan - Halloween. Sper sa intelegi ce am vrut sa te intreb. Eu am incercat putin dovleac (de fapt in engleza e winter squash), Elsa l-a dat afara instant! Asa ca am renuntat. Sint multe retete pt bebe cu astfel de dovleci, insa vad ca am de furca cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

anca, daca iti mai trebuie contract, sa-mi dai o adresa de email pe pm

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

A mancat mar de se lingea pe botic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar exact partea mai zemoasa, mai lichida, sa tot fi ras 5 lingurite. Initial am amestecat cu morcov "aburit", mar crud blenduit. Ii indesam lingurita, el lingea asa si scotea afara. Daca a papat o lingurita din combinatie e bine. Pe urma am scos castronelul numai cu mar. A papat fericit vreo 5 lingurite, partea zemoasa lasata la fund, e fan. Mai facem...Are gusturile ma-sii bag seama. Oricum, am blenduit un mar intreg si am papat eu cam tot ce a ramas fff bun.
asadar, fetelor, m-am diversificat!!!!!!!

cu legumele vad ca ma impusc. asta este...

pup

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput