Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
JulyMorning spune:
Nerantula daca te uiti pe babypoint.ro vei vedea ca au mai multe tipuri de cereale decat se gasesc la noi (cel putin gamele Milupa si Humana sunt mai bogate decat cele din farmaciile de la noi) iar pe cele de la Milupa se vede in poza ca scrie pe ele produs Bio. Eu am luat de la ei cereale integrale Milupa, dar vad ca acum nu le mai au. Partea mai putin buna este ca daca dai comanda, nu ajung prea repede. Na, daca te ajuta cu ceva, am zis si eu ![]()
Matza mea nu are probleme cu constipatia si eu ii dau doar faina de orez de la Topfer, celelalte cereale, ce am mai studiat eu prin farmacii, pe toate scrie ca au aroma de vanilie, dextroza si alte elucubratii... sincer, m-am ingrozit. Pana si faina de orez de la Nestle are inca unele chestii adaugate.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
Nerantula spune:
July, am vazut si eu in cele indicate de musettepink multe, multe adaosuri (zaharoza, maltodextrina, amidon, lactat de calciu, carbonat de calciu, niacina, pantotenat, acizi folici, biotina), fier III difosfat, iodat de kaliu) despre care nu stiu nimic si n-as vrea sa incerc; plus ca sunt cu lapte si fructe si nu vreau asa. Am vazut acum ca si Milupa are varianta cu orez, porumb si tapioca bio, cred ca incep cu astea. Nu pot astepta prea mult, duminica incepem si nici nu cred ca pot comanda doar o cutie.
Multumesc frumos tuturor! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
_giulianna_ spune:
Noua ne-au facut foarte bine, n-am avut absolut nicio problema cu ele - Nestle - Burtica Sanatoasa (orez cu morcov, indicate de la 4 luni)
Edit:
Ingrediente:
Faina de orez (47%)
Orez hidrolizat enzimatic (41%)
Fulgi de morcovi (4%)
Fibre prebiotice: oligofructoza, inulina (2%)
Carbonat de calciu
Vitamina C (20 mg / 100 g)
Vanilina
Fumarat feros
Niacina (vitamina PP, 5 mg)
Vitamina E (2.5 mg TE)
Culturi de probiotice (Bifidus)
Vitamina B1 (0.55 mg / 100 g)
Vitamina A (256.8 µg RE)
Sulfat de zinc
Vitamina B6 (0.27 mg / 100 g)
Acid folic (50 µg / 100 g)
Iodura de potasiu
Vitamina D3 (7.75 µg)
Valoare energetica: 374 kcal (1570 kJ) / 100 g
Lipide: 0.9 g / 100 g
Proteine: 7.3 g / 100 g
Glucide: 84.3 g / 100 g
Fibra: 3.10 g / 100 g
Minerale (cenusa): 1 g / 100 g
Sodiu: 10 mg / 100 g
Potasiu: 230 mg / 100 g
Calciu: 170 mg / 100 g
Fosfor: 140 mg / 100 g
Umiditate: 1.5 g / 100 g
Zinc: 1.4 mg / 100 g
Iod: 11 mg / 100 g
Fier: 6 mg / 100 g
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
JulyMorning spune:
Giulianna de ex, prima oara am luat fara sa ma uit foarte atent, cereale cu porumb si orez de la Milupa, recomandate de la 4 luni. Pe cutie e trecuta compozitia (asemanator cu ce ai scris tu acolo) si undeva sub, scris cam ingramadit, nu tabel, Ingredientele. Si la sfarsit, in afara de unele chestii pt care nu sunt sigura ce anume sunt (difosfat feric, sulfat de zinc, etc - habar n-am daca sunt bune sau nu
) mai scrie asa: dextroza, fructoza, maltodextrina, vanilie, vanilina Apai ma scuzati, da' mie astea nu imi suna deloc bine si eu nu dau asa ceva. Poate alea de la Nestle sunt mai bune, da' eu am si o chestie proprie si personala cu Nestle, mi se pare ca au un marketing muuuuult prea bine pus la punct ca sa nu fie ceva putred pe acolo..
Ma rog, asta e parere personala si probabil ceva paranoia, da' prefer sa ma feresc de nestle cat pot.
Nerantula te inteleg! Si eu am cautat sa ma feresc de cereale combinate cu fructe sau legume (morcov adica). Am zis ca daca vreau, pot sa pun eu in cereale ingredientele respective. Succes la mancat 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
andy.p spune:
S-a trezit gaza si a papat 80 de lapte:(..principalul e ca nu l-a varsat.Apoi ne-am chinuit nush cat timp sa facem kk..si am facut pana la urma cu plansete,era ff constipata,nu facuse de duminica..acuma doarme iar.
Lumi te
mami si pe huni of course.
Oana
..da asa ar trebui sa nu aiba nimic,dar stii tu...
si multe

preety gogosarul vostru e plin de enrgie,ma bucur ca sunteti k
...si noi avem fontanela aproape inchisa si tot 2 pic luam pe zi,cand nu uit
musette
mi-as dori sa pot fi altfel,dar perseverez in fiecare zi cate putin.Cum va sarbatoriti?
PAula ea nu vomita de aceea m-am speriat,cred ca ultima oara a vomitat cand avea 1 luna...multumesc ptr vorbele frumoase esti o draguta
giulianna si noi tot cu cereale din acelea am inceput,dar pe Alexia o agitau ff tare..acuma depinde de copil
Julyvoi incerca si eu Topfer sa vedem ca de catva timp tare ne chinuim,cred ca de la morcovul fiert i se trage.
Roxana ce faci cuscra?cum esti?
Lucutta super
..si eu si Laureta![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Ufff, trebuie sa merg pana la birou. Asa ca off-topic
, are cineva cumva un model de contract de prestari servicii in limba engleza? Nu conteaza pentru ce e, il adaptez eu, imi trebuie doar un contract cadru drept model. 
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Ufff, trebuie sa merg pana la birou. Asa ca off-topic , are cineva cumva un model de contract de prestari servicii in limba engleza? Nu conteaza pentru ce e, il adaptez eu, imi trebuie doar un contract cadru drept model. ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) ![]() Piti mic se face mare |
Anca nu stiu daca te ajuta dar la prima cautare pe google..-contract for services- am gasit ceva.Nu ma pricep,incerc si eu.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Andy, tnx, rascolesc si eu google-ul acum.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
piolica spune:
neata si de la noi.
Elsa doarme de citeva nopti pe burta, pina acum dormea pe o parte ca un mosulica, insa acum a descoperit cum e sa dormi pe burta si asa o gasesc dimineata.
babytzamerci pt reteta. ce fel de dovlecel pui? dovleac din ala portocaliu, de sezon? sint curioasa, de cind ai inceput tu diversificarea? ca tare bine mai maninca soricelul tau
anamona super simpatic sotul tau, cum isi pupa el bebelusul. Al meu plinge de bucurie cind o vede pe Elsa seara, plus ca se duce peste ea in camera de citeva ori inainte de a se culca, ca vrea sa o mai vada... e super simpatic, este topit dupa fetita lui.
anca merci pentru aprecieri. Carla e super scumpa, mi se pare ca e o Anca in miniatura.
Nerantula ce scump e Gruia, ce-mi place de el cum se rasfata la masaj.
ca vorbeati de cereale, Elsei ii dau Joseph Favrichon, cereale bio facute in Franta, in a caror compozitie intra:
faina de orez, faina de porumb, vitamina b1 si aroma naturala de vanilie (maltodextrine de porumb) si atit, nimic mai mult.
m-ati facut curioasa ieri cind ati vorbit de cezariana, asa ca am masurat cicatricea, are 15 cm fix.... de parca doctorul a avut un cm cu el cind m-a taiat. Este destul de fina, rozalie, iar in unele zone e deja culoarea pielii, in schimb ma cam doare cind e frig afara.
pupici.
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula July, am vazut si eu in cele indicate de musettepink multe, multe adaosuri (zaharoza, maltodextrina, amidon, lactat de calciu, carbonat de calciu, niacina, pantotenat, acizi folici, biotina), fier III difosfat, iodat de kaliu) despre care nu stiu nimic si n-as vrea sa incerc; plus ca sunt cu lapte si fructe si nu vreau asa. Am vazut acum ca si Milupa are varianta cu orez, porumb si tapioca bio, cred ca incep cu astea. Nu pot astepta prea mult, duminica incepem si nici nu cred ca pot comanda doar o cutie. Multumesc frumos tuturor! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
mda, uite de aia nu ii dau eu decat legume/ fructe facute de mine.
a trecut soatza pe acasa cu vaccinurile luate. am scapat, le avem.
sa vedem cand poate veni si doctorita, acum.Anca, ooofff, cu job-ul asta...bafta! nu am contract in engleza.
noi iesim la plimbarici dupa ce papam, e frumos afara. sa ne tineti pumnii, papam morcovel+mar
pup
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------