Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Nerantula eu stiu ca porumbul este bogat in fibre si regleaza tranzitul deci ar trebui sa contracareze efectele orezului. Acum era de preferat sa fie bio dar pana la urma nu cred ca vom reusi vreodata sa dam numai alimente bio copilului...Dar ce ai folosit de a iesit afara? De ce nu mergi pe aceleasi cereale, ca parca asa a iesit, nu? Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Nadina, si eu stiu de porumb la fel .. de iesit culmea ca a iesit spontan, el nu e diversificat inca, duminica vom incepe si asta era dilema, cu ce: suc de morcov cu putina pulpa sau cereale?
Am mancat eu ieri niste compot de prune si lui i-am dat sa bea apa, asta a fost combinatia care, intamplator sau nu, a dus la finalul fericit!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
anca81 spune:
Preety, stai linistita, fontanela inchisa sau aproape inchisa nu inseamna ca capul nu mai creste. mica acrobata.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
LUCUTTA spune:
Uraaa !am ajuns la greutatea initiala de a ramane insarcinata dar vreau sa mai dau jos .
Ce vreau sa va intreb....se poate da carnita de vanat la bb ? sotul meu e vantor si am "adunat" fazanei pe cand va manca Sergiu supica si carnita.
EvaF spune:
pentru cei care nu au inteles pana acum ce e cu criza asta
Afacerea „broscutelor rascumparate”
Intr-un satuc de campie, a venit un investitor american, insotit de asistentul lui. A batut la prima usa intalnita si i-a spus proprietarului:
Uite, eu sunt colectionar de broscute. Daca imi aduci o broscuta, am sa iti dau pe ea 10 euro.
Taranul a fugit repede in padurea din spatele casei si a luat o broscuta. I-a dat-o investitorului, si-a luat cei 10 euro si le-a spus vecinilor despre ce afacere a facut. A doua zi, fiecare taran s-a dus la investitor cu cate o broscuta, pe care a vandut-o cu 10 euro.
Dupa cateva zile, investitorul le-a spus satenilor: Vad ca afacerea merge. De azi, pentru fiecare broscuta am sa va platesc cate 20 de euro.
Taranii au dat fuga in padure, au cules broscute si le-au predat pentru 20 de euro/bucata, investitorului.
Dupa alte cateva zile, acesta s-a intors in SUA presat de afacerile de acolo, lasandu-l pe asistentul lui sa vina cu broscutele dupa cel mult o saptamana.
Inainte de a pleca, le-a spus satenilor:
Dragii mei, sunt nevoit sa ma intorc urgent in State. Va promit insa ca la intoarcere am sa cumpar de la voi broscutele cu 60 de euro bucata?
Si a plecat, in uralele satenilor fericiti de pleasca ce a dat peste ei. A doua zi, asistentul investitorului a adunat satenii si le-a spus:
Fratilor, m-am gandit la o afacere pentru voi. Seful meu se va intoarce peste doua saptamani si va va plati cate 60 de euro/broscuta.
Daca vreti, vi le vand eu inapoi pentru 35 de euro bucata, iar voi le veti vinde cu 60. Profitul vostru va fi frumusel. Ce spuneti?
Satenii, s-au adunat la sfat si au decis ca o asa afacere nu mai prind ei degraba. Au pus mana de la mana, s-au imprumutat pe la cunoscuti, pe la banci, care pe unde a putut, si au cumparat broscutele inapoi cu 35 de euro bucata. Asistentul investitorului a luat banii (avand un castig de 5 euro/broscuta, fata de capitalul initial investit !) a plecat in SUA, iar pe sateni nu i-a mai cautat nimeni, niciodata.
Au ramas cu banii dati, cu imprumuturi scumpe la banci si fara sa detina niciun activ in plus fata de ceea ce aveau inaintea afacerii.
Aceasta este povestea crizei, pe intelesul celor care nu au deprins
cotloanele business-ului bancar.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
CD27 spune:
ce pacat ca stau departe de tineretului, nu vine nimeni la moghioros in parc?
La Multe lunite Luca
La Multi Ani Beatrice
Lucutta felicitari vreau si eu dar nu pot
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Nerantula orezul constipa,de ce nu incepi cu alte cereale decat orez?noi asa am facut si nu am avut probleme cu scaunele! de Luca |
Cu ce ati inceput? (ca cereale, adica)
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
luminita2008 spune:
Noi papam cereale de orez de la Nestle si nu ne-am constipat de la ele. Dar papa f putine, 2-3 masuri seara in biberon, cu lingurita nu le vor deloc deloc... nu le place gustul, caci morcovul il papa cu lingurita de n-au treaba. Nu ne-am constipat decat cand am papat morcov fiert - piureut - si am dres-o cu morcov crud - suc. Azi vad ca s-au reglat amandoi, chiar dupa ce m-am plans ca nu am si eu un pampers (sau doi!) plin ca al lui Gruia...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Preety, imi pare rau, hai nu te mai stresa, sunt sigura ca nu are nimic gogosharul.....! Hai, profita de soarele de afara si zambeste, nu mai fii suparata ca simte si fata.... si rabdare cu sotul.... si noi avem discutii, am mai zis, chiar aseara avuseram una, zic eu prima discutie cu adevarat constructiva de cand am nascut.... sper sa fie bine. deocamdata sunt zen, chiar daca ma oftic ca stau in casa....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
musettepink spune:
Nerantula am inceput cu astea ,cele cu vanilie, de fapt pe ele in traducere scrie gris cu lapte
http://www.vavianpharma.ro/humana_produse.php?id_cat=71
au si orez in ele dar macar nu e orez simplu.
Cd
Tzitziri
de Luca