Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
Salutici!
Stanca, deschide o lista pentru campanie
Unde s-a dus magazinul cu ciorapi frumosi de copii
si eu de acolo luam pentru Serban.
Simo
iesi papucule de sub pat! Am auzit de o fetita care s-a indragostit de zanul tau
Ralucuta, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti sanatosi si fericiti toti impreuna!
Va las aici deocamdata ca tre sa spal ploduletul si mai am treaba...nu demult am intrat in casa...sper sa scriu mai multe maine!
Roxa
ralucames spune:
buna dragelor!!
Roxana, multumesc de urari
tie cum iti mai merge?? s-aul calmat apele in zona??
o zi frumoasa, kiar daca iar e ger afara:(
mi-am baut cafeaua si tot adormita sunt... cred ca mai iau una![]()
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Si eu am baut cafeaua si-s tot adormita
.
Simona-arlena trebuie sa schimbi titlul subiectului ca nu vine primavara aia odata
.Ce mai faceti voi?
Nonna ce mai faci?Nu ai mai dat demult pe aici si ai promis sa zici cum e la Radusan.Sper sa sunteti bine.
Roxa o sa deschid lista.Eu ma inscriu cu 50 de lei.
Simona sper sa fie azi o zi mai buna si sa rezolvi mai mult din probleme.Eu asa zice sa rezolvi cat poti ca e bine si asa , statuie nu ne ridica nimeni si nici nu stiu la ce ne-ar folosi.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Buna intrebarea Simona
arleena spune:
hello fetelor
stanca am schimbat...chiar, oare pe unde se ascunde primavara asta???
eu n-am fost bolnava de nu mai stiu cand si numa bine ca ieri am inceput sa ma simt de zici ca m-o lovit trenul...febra 39,5 ore intregi, de abia am reusit sa-mi scad febra, frisoane, dureri de tot felu, ameteli. azi noapte la fel de horror a fost...acum am 38.8 si is tot cu comprese, nu scade febra asta si pace....sper sa nu-l imbolnevesc pe alex si pe sotu
stanca, cristiana sanatate si voua.
raluca chiar si starea asta care o am nu-mi ameninta butoiul cu pink...hai sa va zic si de ce
, vineri ma duc sa-mi scot brevetul de inventie, lucram la proiectul pt fabricuta si totul merge brici....deci I’m on the right track yeah I’m on to a winner(lily allen - the fear...misto piesa

simona azi a fost mai buna ziua??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
mihaelagrosan spune:
Buna ziua mamici de cluj,
Sunt si eu mamica unei fetite de 2 ani jumate si vreau sa va rog ceva. Daca stiti careva vreo gradinita buna in Zorilor, Centru sau pe 21 Decembrie spre Marasti. Va rog frumos sa-mi dati orice detalii, suntem in maaare cautare de gradi pt. la toamna, de stat sau particulara, numai sa fie ok. Avem mai multe variante cu avantaje si dezavantaje, dar nu prea cunoastem persoane care sa ne dea detalii din interior. Multumesc mult.
Mihaela si Elena (9 aug 2006)
nana_sim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana1974 Simo iesi papucule de sub pat! Am auzit de o fetita care s-a indragostit de zanul tau |
Pai ... cati ani are fetita? ca pot avea diverse replici in functie de acest aspect, dar daca e de la petrecerea de sambata nu-i problema (desigur daca nu zici fetita si mamei fetitei
)Nici azi n-a fost mai bine, doar a durat mai putin. Sunt varza, asta-noapte n-am dormit de stres, sper sa nu adorm la volan pana acasa ca-mi simt ochii cu nisip in ei. Multumesc pt toate gandurile bune

Vin si eu cu 50 de lei la campanie, cel putin pt deschidere!
nana_sim spune:
dupa ce-am trimis mesajul anterior am vazut ca mi s-au adunat 999 puncte. Ca sa am prilej de
trimit si mesajul asta, sa vedem ce se intampla la 1000?
Deci ...
la toata lumea!!!
asi spune:
Buna dimineata!
In primul rand o cafeluta si putin chec cu stafide si o atmosfera calda ca la ce e afara .....nu mai stam decat la gura sobei.
Simona-arlena felicitari pentru brevet.
E o mare realizare pentru tine si ai de ce sa fii mandra.Sanatate multa si sa te faci bine repede.
Simona 1000 de mesaje!!!!!Super
si la mai multe.Iti doresc o zi buna si usoara ca fulgii astia care nu mai contenesc sa cada.
Mihaela eu duc copilul la gradinita Gina in Zorilor.Merge acolo de 3 ani si sunt foarte multumita de progresele pe care le-a facut copilul.Tot acolo imi voi duce de la anul si fetita.
Aseara am fost la film , la Vagabodul milionar (Slumdog milionaire).E un film atat de dur , ai impresia ca iti trage doua palme sa te trezesti.In timpul filmului mai pe la inceput , avand in vedere ca nu eram in cea mai roz dispozitie , zice Bogdan ca ne-am ales prost momentul sa vedem un astfel de film.Asa am crezut si eu in acel moment dar pana la sfarsit mi-am dat seama ca atunci cand esti mai deprimat si nemultumit merita sa vezi un astfel de film.Iti face ordin instant in trairi si ganduri.Deci filmul a luat Oscarul pentru cel mai bun film foarte meritat.
mariana tache spune:
Buna, fetelor!
Vin dupa 4 zile de cosmar; cosmarul meu, trait prin prisma tragediei unei familii; duminica sera, la ora 19.30 ma suna draga mea colega de servici, R, sa-mi spuna despre decesul Georgianei-sora ei! A cazut cerul pe mine; Georgiana - 15 ani nu mai era, in urma acelui tragic accident din Gilau. Georgiana, fiica L; L, draga mea colega de servici.
Da - fetele noastre dragi si aproape de sufletul meu, se afla in cea mai mare incercare a acestei vieti. Am fost alaturi de suferinta lor si fizic si psihic; eu si toti colegii mei.
Aseara, dupa inmormantare am cazut efectiv; si m-am tot intrebat: ele cum mai rezista??? 
Si in semn de protest pt vreme, am sa-l citez pe Minulescu - Primavara Inutila:
"Primavara, primavara,
Inutila mea fecioara,
Nu cumva te-ai sinucis?..."
Ma inscriu si eu la campania de paste cu 50 lei pt inceput.
Stanca,
pt actiune.
Simona, aceeasi
bine meritata
.
Nu te mai stresa! sanatatea e mai importanta decat restul.
Raluca, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti mereu uniti si fericiti!
Simona-arleena, felicitari pt brevet; ne zici ce-ai inventat? sau ai spus dar n-am prins eu ideea?
Roxana, n-am facut nimic sambata seara; esti vinovata!
tuturor.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!