Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata iubitele mele!!

poftiti de savurati impreuna cu mine o cafea delicioasa, cu lapte si scortisoara; na -am comis-o si eu cu ea

Criss, musai sa faci pt. gat si gargara cu apa de gura, eu am facut cu sare, n-aveam in dotare apa din aia, dar m-a ajutat enorm, apoi am dat si cu pioctanina 2 zile... pt. dezinfectie locala. Acum sunt ca noua Misto petrecerea de care zici

am luat de la un mag. din manastur 2 perne mici, pt. Stefi, cica-s antialergice, tot cu umplututra din vatelina; n-au fost scumpe, si-s produse kiar la cluj...

sunt trista, ieri a murit o fata, cunostinta de familie, in tragicul accident de la Gilau... ce-o fi in capul tinerilor cu masini bengoase, de-o calca ca dracu..... nu-nteleg.... de fapt inteleg da-s revoltata..... deci azi imi dati niste pink de la voi??

de-altfel ieri am avut o zi frumoasa, a fost ziua sotului, l-am rasfatat si l-am iubit, again, iar aseara le-am facut copiilor prima baita impreuna in vana a fost suuperfain!!

Erika, eu n-am pretentii asa mari, sa alaptez pana la 2 ani, nu credeam ca o fac nici pana acum, da-s fericita!! in 2 luni tre sa-l intarc, va fi greu ca-i exagerat de tzatzostre s-o simta si ziua si noaptea... ma oboseste ingrozitor, dar imi si place... sper sa ne vedem sapt. asta, ce zici??

acum ma retrag la copilul plimbaret, pa-pa!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Am citit si eu de tragicul accident si m-am ingrozit.Condoleante familiilor.

Mi-am lasat si saptamana asta copii la ai mei de frica virozelor.M-a socat asa de tare boala mea si a copiilor ca poate acum exagerez dar sincer nu mai vreau sa-i aman petrecerea lui Razvan.

Fetelor peste aprope o luna e Pastele si ma gandeam sa facem o campanie.Ce ziceti?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Stanca, eu spun da campaniei, sa ai forta sa ne aduni din nou impreuna pentru o cauza laudabila!! pic cu pic se face marea/o bucurie unor copii ce chiar au nevoie de o raza de "soare"

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

eu sunt in pat, nu ma simt in continuare bine si am decis sa stau acasa o zi sa ma refac.

ce accident a fost la Gilau?si de cine zici Ralu?

sa-ti traiasca sotiorul, sa va bucurati unul de altul si de familia voatra minunatal-am felicitat ieri cand era pe drumurida nu scapa de vizita noastra

Stanca ce mai faci?esti ok?

imi ziceti de mamografie vs eco ?

va pup fetelor

Mergi la inceput

Cristiana eco se face pana in 35 de ani iar mamografia doar daca e ceva suspect la eco sau dupa 35.Eu sunt bine ,am confirmarea ca am facut gripa complicata cu o laringita.Inca mai tusesc putin si mereu as dormi dar o sa imi iau niste minerale sa ma pun pe picioare.Cel mai tare ma enerveaza ca am facut o matreata insuportabila de la antibiotice si acum mi-am luat sampon in care am pus nizoral.Sper sa scap repede.

Raluca sa-ti traiasca sotiorul si sa aiba parte numai de bucurii.

Fetelor stiti ceva de magazinul Disney din Polus?Nu mai e acolo si eu de acolo le luam la copii sosete si ciorapi lungi.Acum nu mai stiu de unde sa iau buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Poftiti repede la cafea ca am o zi asa de stresanta ... Daca aveti timp si energie, trimiteti niste ganduri bune azi si maine sa scap de probleme de serviciu stresante

Raluca la multi ani cu intarziere sotului, si sa aveti zile multe si fericite impreuna!

Stanca multa sanatate! Subscriu cu entuziasm la campanie!

Mergi la inceput

Simona eu iti trimit numai ganduri pozitive si energizante.

Cristiana ti-am trimis pm.

Dau azi la toata lumea o cafeluta roz , din putinele mele resurse de roz va dau si voua.Pacat ca vremea nu ne ajuta deloc.

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi

Simona, ai de la mine un brat de ganduri bune, sa fie productiva ziua si benefica!!multumesc de urari

Stanca, eu ii iau Stefaniei ciorapi de la Mondex, dar s-au scumpit ingrozitor... asta e, fara ei nu se poate... apropo de par, mie mi-e ff uscata pielea capului, si-n consecinta-imediat dupa spalare imi apar puncte de piele uscata ce se transf. repede-n matreata... nu stiu ce sampon sa folosesc, ca de 5 ani folosesc Wash and Go... sugestii?? oare nizoralul mi-ar face bine??

Criss, cum te simti azi?? sper ca mai bine abia astept sa ne vedem

Arleeno, ma bucur ca esti in butoiul cu pink,

deocamdata atat, fug la copilasul solicitant

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Raluca mie nu-mi prea plac aia de la mondex.Astia de la Disney erau si bun calitativ dar si foarte draguti ca sa nu mai zic de sosete ca erau bestiale.Parul iti e la fel de uscat ca si pielea capului.Daca nu atunci inseamna ca e matreata si nizoralul merge ca tratament daca da atunci ar fi bine sa folosesti un ulei care sa hraneasca parul si pielea capului.Complicata problema.

Simona ai rezolvat problema de serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

nu chiar dar ... nici nu pot face prea multe!
sunt chiar amarata din cauza asta si din cazua zilei ingrozitor de stresanta pe care am avut-o. ma duc in coltul meu pana nu se ia.

Mergi la inceput