Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?
Raspunsuri - Pagina 18
carrie spune:
Adevarat a inviat!
si eu va doresc o zi tihnita in care sa ne bucuram de cei dragi.noi il aniversam si pe tata, are 63 de ani si ii doresc din suflet La multi ani!
ralucames spune:
Adevarat a inviat!! dragele mele, multumesc de urari, m-am gandit la voi cu mare drag azi, la toate :)
-si noi am petrecut o zi frumoasa alaturi de parinti, Stefania cu tati au fost la slujba de Inviere, iar azi am mers cu totii, tare bine mi-a prins la psihic
Criss draga, La multi si fericiti ani lui tata, sa va bucurati in continuare de el, Doamne ce bine e cat ii avem pe parinti
Abia astept sa ne vedem, am auzit ca aveti o tabla meseriasa![]()
Ralux, bine ai venit, sa ne povestesti de voi
si pt. ca maine plecam si noi din cluj, la bunici, vreau sa-i urez un sincer La Multi Ani lui Stefan, sa cresti mare, fericit si sanatos, sa ai parte pe langa tine numai de oameni minunati!!Mariana, felicitari!!!

va pupam cu drag pe toate, zile frumoase sa aveti!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
roxana1974 spune:
Ciao dragelor.
Ne-am bucurat de o zi frumoasa si tihnita, de prieteni buni! Am mancat si multe nazdravanii dar a fost o zi superba. Sunt chiar fericita.
Maine mergem la bunica mea la Ludus unde ne vedem si cu niste matusi mai zgubilitice si o aducem pe maicamea acasa. Seara sper sa ajung in parc la alergaleala ca nu se mai poate altfel ![]()
Voi cum ati petrecut?
Cristiana, La Multi Ani si multa, multa sanatate tatalui tau! Esti o fata norocoasa ![]()
fetelor, ziceti, vreau sa aud de bine de voi

Roxa
olim spune:
Paste Fericit !
Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta.
ralucames spune:
Buna dimineata fetelor, si Hristos a Inviat!!
va poftesc la o cafeluta aburinda, cu putin lapte in dotare, deci, purcedeti aici!! sper ca ati petrecut cu bine, iar starea voastra sufleteasca e de al noualea cer
nu-mi merg emoticonurile, ca era mai elocvent semnul![]()
Roxa,
ma bucur ca ai starea aceasta de spirit, e minunata!!
ieri am fost la parintii mei, de dimineata cu totii la biserica, mama a fost in extaz, o "bunica" tanara mandra de nepotii ei, am fost kiar toti, fratele meu se face pe zi ce trece tot mai frumos fizic si sufleteste, mi-e tare-tare drag! ii prinde ff bine plecarea de acasa si viata de cazarma, dar peste un an va fi si mai bine, sper; apoi am fost la tara la bunici, bunicul meu nu se simte ff bine si a fost extrem de fericit ca i-am dus stranepotii sa-i vada; m-am simtit iar copil, kiar daca mai aveam doi piticotzi pe langa mine...
va pup cu drag si va doresc o zi frumoasa!!!

aaa, am vazut ieri liliac inflorit!! sunt indragostita de acest copacel![]()
mama si sotie fericita
carrie spune:
buna dimineata dragelor
in primul si in primul rand "La multi ani Stefan" sa ai parte de o viata minunata de multa dragoste si caldura sufleteasca!

noi am petrecut ff bine, ieri am fost si noi la tara si a fost o vreme minunata.
singura problema e raceala nesfarsita a lui Sofi care ba trece ba revine in forta...acum e din nou Mihai cu ea la Ene pt ca abia respira de infundata si tuseste...dar tot sta toata ziua afara noroc cu vremea.
azi dupa masa sunt la bunici mamarutele, si asa ni s-au plans ca nu le-am lasat de luni de zile asa ca am o dupa masa in doi cu MIhai
Stanca , cum e Maria?
Roxa ma bucur ca esti fericita, o meriti din plin!
Ralu, cand veniti la noi?
va pup fetelor, spor la treaba ca io mai am liber si azi si maine![]()
ralucames spune:
Criss, daca esti libera si maine, si e ok si pt. voi, venim maine. vreau sa apuc azi sa sortez hainele bebeului, ca se cere facuta si activitatea asta... apropo, stii ca nu vrea sa stea deloc in masina... nu-l pot pune-n scaunel, ca urla ca nebunu, fara sa exagerez... iar in brate ma toaca marunt-marunt, oare aveti careva sa-mi imprumutati o vreme un scaunel pt.masina, dar pt. copii, de-ala de stat in fundic?? ce fain ca sunteti allone azi
mama si sotie fericita
asi spune:
La multi ani Stefan! 
Mariana 
Ma bucur ca ati petrecut sarbatori frumoase si linistite.Si la noi a fost la fel , ne-am simtit tare bine impreuna.Copii au fost afara toata ziua si Slava Domnului se simt tare bine.Ca sa nu se agraveze probleme le-am dat sumetrolim si sunt bine.Au disparut si greata si mucii si tusea.Acum sunt la tara pana vineri si noi suntem in luna de miere cum zicea o draga prietena.
la toata gaska.
Fetelor n-ati vrea sa ne intalnim saptamana asta intr-o zi?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
nana_sim spune:
La multi ani frumosi si plini de joaca lui Stefan, iar mamei lui sa-i traiasca si sa-i umple inima de bucurii feciorul drag! 
Am revenit pe baricade, desi se pare ca ziua de azi nu e chiar de lucru.
Eu am fost la ai mei, si a fost pasnic si cum trebuia sa fie. Mi-am revazut doi fosti colegi de liceu si tare bine a fost sa stam la povesti.
Duminica noaptea a revenit si zanul din Burkina, desigur a fost o experienta rara, pe care e multumit (si eu la fel!) ca a trait-o.
Ma bucur ca toata lumea a fost in liniste si pace si imi / ne doresc sa tina mult si bine linistea.