Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?
Raspunsuri - Pagina 17
carrie spune:
Nonna sa-ti traiasca comoara si sa aveti parte numai de bucurii!
.La multi ani fericiti!!!
Ralux bine ai venit la noi, speram sa vii des si sa te simti bine
asi spune:
Cristiana tu incerci sa fii impaciuitoare ca intotdeauna si nu spun ca nu ai dreptate.
Ralu bine ai venit si te asteptam cu povesti despre bebe.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
sunt pe fuga ...![]()
deci, a fost superb la mama toti fratii si nepotii impreuna
si fiul meu a stat si foarte frumos la biserica...preotul i-a si spus la sf slujbei inainte sa-i dea un cadouas de Paste -dulcuri- toti copii au primit dar doar al meu a fost felicitat ca a stat cuminte- stia popa ce stia ![]()
si ca de obicei de sarbatori Beatrice mi-a facut febra 39 timp de 2 zile
...au inceput sa ii curga mucii -iar!!!- si ne-au aparut in sfarsit primii doi dintisori ....acum e bine 
abia am apucat sa spal rufele si sa strang prin casa 3 zile ca suntem cu bagajele la usa iar...mergem in Ungaria la pescuit si la muzeul trenurilor...sper sa nu avem parte de peripetii.A si ne programam tot la Debrecen pt cistografie...nu stiu pe cand prin mai iunie.
cum nu m-am intalnit cu nici una din fetele care au strans bani si nici un cont nu am primit pe PM am sa donez si eu pt baietelul pt care face campanie Mihaela Radulescu si pt copii din Bangladesh (SMS 848-mor de diaree sute de copii)
Si nu, in ultimul rand, va doresc din suflet Paste Fericit si Luminos! sa va aduca Invierea Domnului pace in suflete, speranta si fericire.
va pup pe toate 
Erika
Yagmur spune:
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Sper ca iepurasul sa va aduca cat mai multe oua rosii, cozonaci, pasca, miel si alte bunatati!
Paste Fericit!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
squirrel spune:
Lumina Invierii sa fie in sufletele tuturor in aceste zile de Sfanta Sarbatoare.
Va doresc sanatate, sa petrece sarbatorile cum putem mai bine, sa ne incarcam de energie sa facem fata celor zilnice.
Paste fericit!
Cu drag
Flavia
nana_sim spune:
Buna dimineata! Am mare nevoie de cafea ... fac imediat si va chem si pe voi ![]()
Cu mare intarziere "la multi ani" Diana si Nonna puiul sa-ti traiasca zile multe si senine.
In al doilea rand toate gandurile mele bune pentru Gabi si pentru Andrei si
pentru demnitatea cu care treceti peste probleme. Cineva de acolo de sus o sa aduca soarele si pe ulita voastra.
In al treilea rand va spun Paste fericit si mult luminat, cu toti cei dragi alaturi, ca sa va reamintiti cine sunteti, ce si de ce e important in viata noastra.
Desigur, bine ai venit Ralux si sa-ti traiasca puiul drag!
Cu mult, mult drag!
Simona
P.S. - Stanca multumim, stii tu pentru ce!
nonna spune:
multumim de urari si noi va dorim sa aveti Sarbatori fericite, zile insorite si linistite alaturi de cei dragi iar Iepurasul sa vina cu tolba plina de bunatati
Nonna si copiii
ralux_tri spune:
Multumesc de primire fetelor! Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE pline de caldura, lumina si multe zambete! Va pup pe voi si pe pitici

roxana1974 spune:
Buna dimineata dragelor!
Aseara am ajuns acasa atat de obosita incat nu am mai avut timp si putere sa scriu. Am fost si eu la cumparaturi, la Real, si pe langa ca am luat o gaura de 40 de lei, ca la casa mi-a socotit un voucher de 50 de lei la pretul de 10 lei nici nu am gasit tot ce am vrut si cum am vrut...sunt atatea supermagazine acum si marfa e de-a valma in ele, responsabilii de raioane nu stiu sa-ti spuna unde ce gasesti, iar magazinele mici unde stii unde si ce gasesti sunt pe cale de disparitie...premiu pentru cine stie unde gasesti celofan in supermarket ca la menaj si la detergenti nu era 
Stanca
si eu iti multumesc stii tu pentru ce, pentru tot
si sa ne revedem cu bine in curand!
Dragelor, multumesc si eu pentru urarile de Paste si la randul meu va doresc Pasti Fericite si zile linistite si tihnite cu familiile voastre si cei apropiati voua.
Spor in toate azi!
Va 
Roxa