Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?
Raspunsuri - Pagina 16
ralucames spune:
Stanca draga, e ff bine asa, sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Andrei si mamei lui multa putere- va pupam si va imbratisam cu drag, iar gandul ne zboara mereu la voi
Stanca, 

si eu am fost harnicuta azi, am avut si ajutor-pe fratele meu la copii, apoi la batut covoare, si cate mai sunt prin casa de facut
acum e sotu cu plodutzii afara, si ca sa-mi indrept spatele, citesc de zor... e si maine o zi, pt.restul treburilor de facut...
va doresc o seara frumoasa
pa-paaaa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
carrie spune:
dragele mele,
eu am o perioada f aglomerata la job lucru cu care v-am obisnuit
.in rest toate bune, cu exceptia faptului ca la Sofi i-a curs o luna nasul...si-s gandita sa nu fie pe fond alergic.cu thea merg azi la al treilea dentist ca ma termina psihic cu caria ei si ca nu vrea sa stea si se crizeaza.
Stanca tu, in calitate de persoana nascuta in aceeasi zi cu fie-mea, cum stai cu rezistenta la durere?ca la ea e o problema, sufera rau si pt cea mai mica zgarietura, pe cand Sofi trage cate un cap, zice au si merge mai departe.stiu si la nastere ca femeile reactioneaza diferit la durere da ma gandesc daca asta se mai modifica in timp...
Ralu numa acuma ti-au venit rushii?ioi!ce nasol e sa bati covoare,bine ca nu avem![]()
Stanca pupa-l cu caldurea pe Andrei din partea noastra si ureaza ca Iepurasul sa-i aduca multa sanatate!cati banuti s-au strans?
fetelor ce-i cu linistea asta pe aici?
asi spune:
Servus gagici!
In final am reusit sa strangem 1000 de lei+50 de euro.Am vorbit si cu Gabi(gabri_andrei) si a fost de acord sa va spun ca pentru Andreiul ei am strans banii.Maine ma voi intalni cu ea si ii voi inmana plicul din partea Cluj rulz.
Va multumesc celor care ati facut un efort pentru una dintre fetele noastre si puiul ei aflat in mare nevoie.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Cristiana eu pot sa-ti spun ca suport durerea foarte bine, chiar am un prag al suportabilitatii durerii destul de bun.Eu nu cred ca o doare atat de rau insa impresia artistica conteaza foarte mult.
svety spune:
Am venit sa va spun Paste fericit si am vazut ca a murit Emma. Doamne! Asa m-a impresionat!
Va pup pe toate si sa ma iertati ca vin asa de rar, dar am f. mult de lucru. Va iubesc muuuult!
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
ralucames spune:
buna dimineata, dragelor!! io-mi beau cafeaua linistita, inca bb doarme, apoi ma apuc de treaba...
pt. ca nu stiu cand mai ajung la net, va doresc din inima Sarbatori Fericite, liniste sufleteasca si multa sanatate voua, familiilor si copilasilor minunati!!
Stanca, un brat de
ca ai mobilizat trupa pt. o cauza nobila. Doamne ajuta!!
Nonna, sa-ti traiasca odorul, sa fiti sanatosi si fericiti mereu!!
Felicitari!!
Criss, 
Svety, la fel iti dorim si noi, sa ne-auzim numai cu bine!!
va pup cu drag, spor in toate!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Raluca din pacate n-am prea reusit mare lucru se pare ca toata lumea a intrat in criza sau s-au plictisit de atatea campanii.
Vin si eu la o cafeluta ca am mare nevoie.Maria e bolnavioara , ieri a vomitat si nu a papat mai nimic , azi dimineata s-a trezit cu ochiul umflat si lacrimand.Sunt nedormita de vreo saptamana plus mai sunt si alte griji.Bine macar ca noi suntem aprope sanatosi sa ne putem ocupa de copii.
La multi ani Diana! 
Nonna sa va traiasca minunea mica si sa va bucurati impreuna numai de clipe fericite.
ralux_tri spune:
Servus fetelor! Ma primiti si pe mine? Sunt Ralu, mamica unui baietel de 2 luni si 3 saptamani si sunt noua pe aici. Sarbatori fericite si tot ce va doriti!
Alexa Ioana spune:
bun venit, ralux !
fetelor, sa aveti sarbatori fericite si pline de lumina !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

carrie spune:
ciao dragelor
va pup cu drag, sunt happy ca plec acasa imediat, sunt relaxata ca mi-a fost femeia la curatenie, os a fac de papa si ouale dar vom fi mult in vizite si ne pica papa si pe acolo:)o sa fiu libera pina miercuri inclusiv
Stanca, imi pare rau ca e bolnavioara Maria, o pupam cu drag si-i dorim sanatate.
legat de campanie eu zic ca nu e dezinteres ci fiecare a dat cat a putut si eu zic ca e foarte bine,conteaza ca am putut face ceva pentru Gabi si Andrei carora le uram cu drag sa se bucure de ei sa mai vina pe la noi.
va pup fetelor, astept cu nerabdare aceste zile