Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Dragele mele,sunteti MINUNATE, mi-ati facut o surpriza extraordinara. De abia imi gasesc cuvintele,care oricum nu-mi ajung sa va multumesc si sa va doresc tot binele din lume, sanatate multa voua si la copii,ca e cea mai de pret.Va iubesc.
La Multi Ani,Stefan! Sa fi sanatos si sa ai parte de o viata minunata alaturi de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Gabi, bine ai venit!ne bucuram de bucuria ta si speram ca ti-am adus un zambet pe buze!
povesteste-ne ce face Andrei!

Ralu vb maine, Sofi e cu muculetzii pin la brau dar din cate a zis Ene nu e nici macar viroza, trebe sa investigam fondul alergic.incerc o programare la Roxana Petcu care e si homeopata si sa vedem pe cand.deci vb maine,ok?

am vazut ieri "nopti in Rodante", Richard Gere va arata bine si la 80 de ani.trist film pe de alta parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata dragelor!! io-s tot keauna, nu stiu cand imi voi reveni aseara am picat lata la 9, cand sugea bb, cred ca am adormit inaintea lui Stefania a inceput gradi, e atat de entuziasmata ca le revede pe doamnesi copii evident.

Gabi, un buchet de si ganduri frumoase de la noi, bucuria a fost si de partea noastra!!!!! sa ne povestesti de Andrei, pliiiz!

Criss, ok!Sper ca la Sofi sa nu fie fondul alergic ieri am vazut o fetita la noi in parc ce nu putea strange papadii, din cauza polenului... era pe tratament si mama ei umbla saraca dupa ea s-o supravegheze... si la Luca i se infunda nasucu, dar dupa o zi i se strange secretia si se ingroasa, si apoi iese usor... ce-o fi asta...

va doresc o zi frumoasa!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hristos a Inviat!
Ce mai faceti? Cum v-ati petrecut de Paste?
Noi prin zona numa, n-am avut nici un chef de umblat teleleu

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut gagici!

Kitzy felicitari pentru sarcina.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen.

Deci fetelor se pare ca nu ne intalnim saptamana asta dar e musai sa ne intalnim asa ca va invit ca in data de 7 mai , ora 18 la Napoli pe terasa o portie de melanzane.Astept confirmarile

Gabi

Azi mi-am programat o zi de relaxare totala.Nu fac absolut nimic decat ce si cand am chef.Probabil ma voi duce dar sa-mi iau vopsea de par si o masca in rest stau si nu fac nimic.We care urmeaza e tare agitat si ma pregatesc pentru asta.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Asi merci mult!
Foarte bine ca te relaxezi azi ca doar e sarbatoare. Dar in weekend ce ai programat de e asa aglomerat? Ca-s in urma cu noutatile.
Si noi avem un weekend plin, de maine intru iar intre oale si cratite

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Pai maine e o zi aglomerata cu umblat mult dupa problemele casei in constructie, apoi mergem dupa copii.Sambata mergem la o petrecere de copii si de la 19 o verisoara isi serbeaza ziua de ndatere si se lasa cu chef.Duminica incercam sa ne revenim si sa ajungem acasa cu copii de la ai mei.

Era sa uit ca zi e sf.Gheorghe.

La multi ani celor care poarta numele sf.Gheorghe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

m-am intors la job cu o lipsa infernala de cheftrebuie sa fac ceva sa-mi revin ca e grav

daca nu-i tarziu pt azi va dau cu drag o cafelutza!

Stanca relaxare placuta, asa bine prinde...eu acum zic un DA hotarat intalnirii, sper sa nu intervina nimik!haideti fetelor confirmati

noi ieri am petrecut o dupa masa super placuta cu prieteni dragi(Ralu)si copilasi, au alergat prin curte toata dupa masa...tare bine a fost.au dormit neintoarse azi noapte fara hatzaneala spre bucuria mea totala!
totusi am un sentiment de neliniste cu Sofi, i-am dat antialergic si e mai bine dar azi dimineata a vomat din senin si nu stiu de la ce...no sper sa nu fie nimik

Kitzi felicitari pt bebe din burtica

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata, poftiti la cafea!!!

Ralu-Kitzy, felicitari pt. burtica, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de perioada aceasta

Criss, tot la curtea voastra ne gandimsi la primii pasi pe care Luca i-a facut la voi!! daaa, primii 2-3 pasi i-a facut bb singur miercuridar de atunci tot cu mana mea vrea... uufff...

Stanca, cum ti-ai petrecut ieri?? ai reusit sa te odihnesti??

aaa, era sa uit!! La Multi Ani, Diana, sa cresti mare, sanatoasa si fericita!!Kitzy,

sa aveti o zi frumoasa!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Buna dimineata gagici!

Raluca buna cafeluta!Felicitari lui Luca pentru primii pasi ; acusi acusi faceti 1 an.Ce trece vremea.....

Ieri am stat in pat pana la ora 3 si nici nu aveam de gand sa ma scol din pat sa fac ceva.Insa am fost nevoita sa ies sa cumpar un cadou si mai ales am dorit sa ma vad cu prietena draga.Acum mai am cateva minute si trebuie sa plec ca incepe ziua nebuna si Doamne bine e sa stai cateodata sa nu faci nimic.

Si ca sa continuam in spirit de sarbatoare:

La multi ani Diana pui de Kitzy!

Mergi la inceput