Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
piggy spune:
Esme multumesc mult pentru sugestii si site-uri..Deja am aruncat amandoi o privire...sper sa putem si comanda din carticele cateva :)
INAIS gateste intr-adevar f bine si de obicei el in majoritatea timpului dar platesc si pretul pentru asta...zilnic ajunge seara la 8 acasa ..cateodata imi vine sa ma urc pe pereti mai ales cand ploua si e vant afara si nu pot sa ies la plimbare cu strumfitza ![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
gabitzam spune:
Iulia, eu anul asta fac 42 de ani, am deja doi baieti, doua cezariene, este sufiecient, mi-am facut datoria fata de tara
Daca aveam 10 ani mai putin sigur mai venea si bebe trei. Eu sunt fericita ca am ajuns sa-l fac si pe Raducu, nici n-as fi crezut asta dupa Andrei.
Am dat toate hainutele, ce aramas mic, am dat caruciorul si scoica, nu mai am ce pastra. Am oprit doar cateva lucrusoare ca amintire de la amandoi baietii. Am si un patut din cel de voiaj, nefolosit, le marit pe toate, de-abia ce-mi mai fac si eu loc prin casa deja mult prea aglomerata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Reallaura spune:
Am venit acasa in sfarsit.Pelerinajul a fost obositor pentru Mirci s-a culcat pe la 5, nici sa pape nu s-a trezit. A fost cam intors pe dos oricum, la soramea, unde Matei e argintul viu,merge, in picioare, de-a busilea, se joaca cu masinute, tipa… Mircea era timorat de-a dreptul![]()
La maica-mea iar,nu cunostea casa, pe taicamiu, plangea cand il vedea, saracul nici sa se uite la el nu indraznea, vorbea cu noi uitandu-se in alta parte..
Am fost prin Mall,le-am luat o gramada de hainite misto de la Z, sunt tare incantata de ele. Bine ca macar o zi frumoasa am prins ca muream de oftica!
Vreau sa uram si noi papuselelor 

Annika si Bianca Maria. Sa fiti sanatoase si cumintele!
Socrate Sper asa sa fie si Mirci sa ma iubeasca pe mine cel mai mult. Iar asta cu pitzipoanca de la tV
ma facusi sa rad! Ooof, ca prea tare m-am necajit!! Eu nu reusesc sa-l invat sa-mi arunce mingiuta inapoi…
Belleane
merci de incurajari!
Doloress pe bune asa scrie in cartile de psihologie??? Face fitze cu mine???
manca-l-ar mama pe el!! Ce dragut tatal tau care da petreceri pentru voi, in lipsa voastra…nu scapa omul nici un prilej sa se bucure ca are copii! M-ai distrat cu Patrick cum sarea el in premergator ca in jumper. Haios trebuie sa fi fost. ce frumos se joaca Patrick cu tati lui! Am vzt si pozele…sa ai grija cu stelele de pe perete, sa nu se desprinda, prietena lui Mircea era sa se inece cu una d-aia a venit smurdu s-o salveze…
Inais Am vazut ca ai remarcat ironia cu intalnelile noastre si ploaia
Bine ca azi a fost frumos si am putut colinda Mall-ul la shopping. Frumos ca v-ati vazut cu Micaelain parc.Pozici ceva?
Ca-eric abia asteptam pozele din cocediu Ce putin mai aveti!!
Esme mmm, pare simplu menu-ul, dar e destept, imi place. Sunt sosuletele, salatele, tortul care aduc o nota aparte. Iar cu vacant…ai gasit superpreturi..asa vrem si noi de la Bulgaria, ca e mai aproape si conditiile bune iar baietii inca mici! Nu putem strabate pana in Grecia fara emotii!
Msbb nu cred ca exista bb sa nu iasa din scaunul demasa Trebuie sa fim numai cu okii pe ei.
Buna idée cu dormitul cu tati, ca si Mircea, sta cu sanul in gura si numai asa doarme, de nnu am 3 minute de liniste ziua si paralizez in toate pozitiile caudate noaptea…dar din pacare in sufra nu am canapé extensibila si nu am unde ma refugia…
Miss iubita mea, nici nu vreau sa ma gandesc la ce ai patit tu, brrr. N-as vrea sa am ce reprosa mamei mele! Sigur ca glumeam cand ziceam nerecunoscator!! Eu nu sunt asa exagerata, m-am mirat si eu de mine insami ca nu am gelozii cu soacramea, cu nimeni, dar uite ca mi-a pus capac cand nu a vrut la mine in brate. Dar nu-I reprosez nimic, e un puisor, Doamne Sfinte… Imi pare rau de linistea pierduta…or fi dintii de data asta?? Vaaai, ce simpatico doarme el acolo, rapus de oboseala, ca un om mare! E dulce foc!
Magnetism mai, te invidiez pentru cele 2 nopti romantic la Paris…
si b care face la oala????? Se poate asa ceva? 
Alysh felicitari pentru nota 10, wow!! Deja ne-ai obisnuit cu astfel de asteptari! Si faptul ca nu ai tremurat deloc…

Stefany felicitari pentru examen!!
Gabitzule m-ai speriat cu gripa...oofof deci Prevenarul e injectat degeaba in bietii puiuti. imi vine sa mor.
Monik, Dordia bine ati revenit!!
Monik si eu ma oftic ca trebuie sa fac treaba si-l mail as singur sau cu sotul…dar ce sa facem??nu exista alta cale!
lily, Doloress suntem si noi in clubul de copii sociabili care nu suporta singuratatea!
Lilydulcefoc motata!vazut poze
Magdone felicitari pentru copacel si masuratori. Sunt invidioasa pentru adormitul fara leaganat si san.
Am unmaldar de vase.fug si va pup pe toatele
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
inais spune:
Facut baie+baitza cu bb in cada...eu una nu vad sensul unui scaunel din ala de caditza. Sincer nu o vad pe Iasmina sa stea locului in asa ceva...
Laura pt tine am intrat sa raspund: nu, nu am facut poze. Ne vedem mai des, speram, de acum incolo. Stam destul de aproape si nu e ceva one-time. Speram ziceam. ![]()
Piggy te inteleg cu orele tarzii. Insa hai sa privim partea plina a paharului.
In ce zona stai? Nu ai mamici cu care sa iesi in lipsa lui tati vostru? Noi tinem caruciorul in masina si am independenta totala. Iau copilu' si plec. Al meu sotz afla seara pe unde am plimbat-o pe fie-sa!![]()
Ne retragem acum.
Sa aveti o noapte linistita!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Iulia, eu anul asta fac 42 de ani, am deja doi baieti, doua cezariene, este sufiecient, mi-am facut datoria fata de tara Am dat toate hainutele, ce aramas mic, am dat caruciorul si scoica, nu mai am ce pastra. Am oprit doar cateva lucrusoare ca amintire de la amandoi baietii. Am si un patut din cel de voiaj, nefolosit, le marit pe toate, de-abia ce-mi mai fac si eu loc prin casa deja mult prea aglomerata. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |

atunci sa fiti sanatosi. mare curaj pe tine sa zici ca totusi ai fi vrut si un bb 3 daca scadeai 10 ani. eu ma opresc aici apropos de teroristi,,se ridica singurica, in sfarsit si a inceput sa prinda curaj sa mearga in 4 labute. am surprins-o azi. de mers sustinuta, nici nu mai zic, ca fuge
hmm. veni sotul de la sv maine dimi pleaca la Tm la 4, fuuug
edit: alarma falsa. mi s-a parut ca am auzit cheia in usa. abia acu pleaca saracu de la servici, ajunge intr-o ora jumatate. trag astia din ei ca din caine, ii muncesc ca naiba. tre sa-l astept cu masa, asa ca mai bantui pe aici. oricum dormii ca eroina azi
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
Reallaura spune:
Inais
frumos mai fetele!
Iulia felicitari pt Mufi plimbareata! Bietul sotul tau. A venit acu si maine la 4 pleaca la drum lung?
ce au, mah cu ei?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Alysh spune:
Sunt stoarsa si nu stiu exact de ce, a fost aproape o zi ca oricare alta, chiar am atipit la pranz.
Ma doare spatele tare, Vlad se ingreuneaza si vrea tot mai mult in brate.
Saru'mana de felicitari fetelor! si saru'mana pt toate ideile de aniversari!
Am fost si in parculetul de langa bloc si am fost surprinsa de doua fetitze de una negativ, de alta pozitiv:
-una de vreo 3 ani jumate era perfect bilingva rom-fr, m-a lasat cu gura cascata cum vorbea cu maica-sa. Si vorbea tata nu gluma, trei fraze pe franceza, doua pe romana. Franceaza era perfecta, romana aproape. F tare!
- alta se dadea in balansoar si am intrebat-o daca ne lasa si pe noi ca era un loc liber, mi-a spus clar , raspicat si tipand NU, iar ma-sa ranjea. Doamne, sa nu-i tragi lu' ma-sa una peste ochi?
Laurita, ce bine c-ai aparut iubita!!! Nu te ingrijora , si Vlad a fost mult timp salbaticutz, pana am indesit eu vizitele la socrii si la mama si mai ales l-am lasat singur pe acolo si si-a mai revenit. Dar tot se sperie daca tipa vara-su la el si se pune pe urlat. Incet, incet se adapteaza ei ca n-au ce face scumpeii!!
Simo, la capitolul emotivitate nu cred ca ma intreci, sunt si eu super emotiva, ma inrosesc ca toanta si asta ma scoate din minti (dar aici e de la gena din familie si n-am ce face, taica-miu si acum la 55 de ani se face rosuuuuuuuu cand primeste cate un compliment sau cand pune o intrebare in public), tare mi-ar fi placut sa nu am chestia asta cu rositul.
Doloress, f interesant ce-ai scris despre activitatile bebeilor. Eu ma tot straduiesc sa gasesc pe site-uri activitati....dar parca nu prea merg. Au dat aici site-uri f bune fetele pt activitati, dar eu una n-am nici cutii sa-i fac tunel sa se bage prin ele si nici nu-l pot lasa in mijlocul bucatariei cu o punga de faina sa "gateasca " el.....ideea cea mai buna ai dat-o cu explicatiile fiecarui obiect si cat mai multa libertate, lasat sa exploreze cat se poate de mult.
Desiree

, hmm ce pofta mi-ai facut de o felie de tort! Suna bine ce ne povestesti! Te inspiri de undeva, ai vreo poza? Pasta pe care o pui peste tort e martipan? Daca da, ai cumva o reteta?
Lilly, ti-am vazut frumusetea in poze
!
Da fetelor, mi-a spus si Stef de epidemia aceea de care ne-a avertizat Gabitzam, cica e serioasa treaba!
Am vazut inainte sa plec la cursuri ca a avut loc un atentat la o scoala din Gemania si ca sunt copilasi morti. E adevarat? Ce stii, Miss?
Vlady
monik16 spune:
Va multumesc pentru primirea calda ![]()
!!!
O sa incerc sa intru si eu mai des. Azi am iesit si noi pe afara vreo 2 ore ca nu mai iesisem de sambata
.
Eu am o mare problema cu Sara ca nu suporta incaltamintea tare, cu talpa tare. I-am luat pantofiori din piele si am mai si primit cateva perechi dar nu am ce-i face. Nu o strang sigur. Plange cu lacrimi non-stop pana o descalt. Ce ne facem? Cu botosei de-aia de textil cu talpa moale a stat pana acum...
Dvd-ul de luna asta de la Superbebe e o porcarie, nici Sarei nu-i place.
Sara a inceput sa se culce mai devreme; doarme de la 22. O sa ma bag si eu la culcare ca a inceput si sa se trezeasca mai devreme si sufar...![]()
Intreba Cleo de local cu salon de nefumatori si scaun de copil: noi am mers la nest. E f mishto si la nefumatori nu era niciodata nimeni in afara de noi. E in militari,au si site.
Va las. 

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Magdone spune:
Vaaai ce simpatic e Patrick, Doloress, si cum rade el, un
mare pentru el.
Iulia, ce ce cum te opresti aici? never say never
Alysh, am citit de petrecerea care vrei s-o dai la 1 an,
vin si eu
Noi cred ca facem restrans in familie, cu un tort si cam atat.
Reallaura, nu-ti fa probleme, baietii sunt cu mamele forever
, ai sa vezi. Razvan al meu si acum tot printre picioarele mele se invarte, si am exemplu si pe frate-miu care la 22 ani tot cu maica-mea discuta toate secretele.
Magnetism, wow bebe face la oala, super.
Ca-eric, ce frumos, la mare la soare, va invidiez. Distractie placuta!
Vreau sa zic ca am vazut cateva poze care le-ati facut la intalnirea cu toate mamicuile si copiii, super, bravo voua, iar copiii, niste frumuseti.
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magdone Iulia, ce ce cum te opresti aici? never say never |
ma uopreeeesc aici! zic Ho! nu dati in mine! dar daca ar fi sa depinda de mine (si nu sa raman accidental) zic NEVER AGAIN!!!
sau, hai, poate pe la 35 de ani, da nu mai devreme. nu vreau ca viata mea sa se reduca numai la crescut copii. trebuie sa-mi fac o cariera acu cat sunt tinerica..cine mai angajeaza femeie trecuta de 30 de ani care ultimii 5-6 ani a avut ca "meserie " casnicia+copii? unde mai pui ca sansele de a avansa intr-o slujba dar si de a gasi una care sa te faca sa=ti fie drag sa te trezesti dimineata ..nu mai stiu, pierdui fraza, jur. ce cascata sunt..oricum, asa gandesc eu.
veni sotul acu 10 min, il culcai in sufragerie, la 2.30 se scoala ca la 3 pleaca la Timisoara. ce rahat! bine ca nu conduce el macar...
vapup, o np linistita
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume