Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
vai ce dulce e Patrick, imi pare rau ca nu am filmat-o pe Daria cand se uita la filmulet, se prapadea de ras.
Am vazut si poze cu Iulia care e tare frumusica.
Vai fetelor ce copii frumosi avem
Am citit aici de bebei care stiu sa arate ochii, nasu, oauuu, de sebastian care baga cercuri pe suport si se joaca cu mingea, de bebe de Magnetism79 care face la olita... uuuuao pai noi suntem departe de voi. Bravos felicitari bebeilor avansati.
Si din ciclu ce 'bazaconii' au mai spus socrii mei: cica de ce nu merge inca singura in picioare? pai nu are nici 9 luni. aaa.... nu .... ar trebui sa o leg cu un cordon asa pe sub mainii si sa o tin sa mearga. Copilu meu nu o sa stea in veci la bunici, am zis...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Micaela06 vai ce dulce e Patrick, imi pare rau ca nu am filmat-o pe Daria cand se uita la filmulet, se prapadea de ras. ![]() Am vazut si poze cu Iulia care e tare frumusica. Vai fetelor ce copii frumosi avem ![]() Am citit aici de bebei care stiu sa arate ochii, nasu, oauuu, de sebastian care baga cercuri pe suport si se joaca cu mingea, de bebe de Magnetism79 care face la olita... uuuuao pai noi suntem departe de voi. Bravos felicitari bebeilor avansati. ![]() Si din ciclu ce 'bazaconii' au mai spus socrii mei: cica de ce nu merge inca singura in picioare? pai nu are nici 9 luni. aaa.... nu .... ar trebui sa o leg cu un cordon asa pe sub mainii si sa o tin sa mearga. ![]() ![]() ![]() |
Ai inteles gresit. DEci cu mingea da, ne jucam, eu ii rostogolesc mingea el mi-o arunca inapoi. Dar cerculetele le baga mami, Sebastian doar le scoate, la fel si cu cuburile, mami construieste Sebastian desface.
![](icon_smile_big.gif)
Mai haios e ca arunca totul afara din tarc, iar daca e afara, vrea sa le puna in tarc. Evident inaltimea e alta asa ca nu prea ii iese. Asta il cam enerveaza. Stapaneste insa foarte bine miscarea, adica sa lasa pe vine tinandu-se cu o mana si ia obiectul de jos, dupa aia se ridica cu tot cu obiect. Daca e mai departe, se duce dupa el, il cara pana la locul de aruncat, se ridica frumos tinandu-se cu o mana si arunca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui iulia83 uite cum adormi fie-mea cu tv-ul dat tare in timp ce-si varsa veninul mircea badea. nu va speriati de freza mea, n-am avut cum sa ma aranjez inainte ![]() http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/Video/?action=view¤t=MOV05346.flv parola este aceeasi ca la contul comun edit: Simona, pt ce e sinupretul ala? ea tuseste si nu poate expectora si-si face scarba , de-aia vomita. costume intregi de baie sunt la jolidon, de-acolo am luat eu vara trecuta, cu toate ca mai am vreo 3 deux-piece, numai ca nu-mi mai permit deocamdata sa port asa ceva. sunt foarte multumita de costumasul asta, e super croit, cu niste accesorii mistoace, sunt sexoasa tare in el.. ![]() ![]() ![]() Cand eram mica, mica cat o furnica... Dau petrecere Ma vezi live aici Acuma sunt mare ![]() ![]() |
Ce frumos doarme!
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
_
Victoria Isabella
![](fetita.gif)
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Doloress Lily asa e si al meu. Copii sociabili, nu suporta sa stea singuri. ![]() Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)***www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick "If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh) |
Hihihi, si Victoia face la fel. Da' las' ca vine vara, luam pantaloni scurti... sa vad de ce mai trage!
![](icon_smile_big.gif)
_
Victoria Isabella
![](fetita.gif)
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
ca_eric spune:
micaela stai linistita si noi suntem in zona, adica nici noi nu stim sa aratam nimik. stiu ca avem bebei ff apropiati de varsta asa ca nu te stresa ca unii bebei fac..acei bebei sunt mult mai mari cel putin 1 luna daca nu chiar 2 luni. sa vezi ce o sa faca si ai nostri peste 2 luni.
eu intr-o zi ii aratam uite mami nasul..si uite mami gura si apoi hai sa imi arati si tu unde e nasul...el arat c eva in spatele meu, o jucarie care ii tot facea cu ochiul cat timp eu ii explicam.. asa ca ce nas..ce gura...lui ii trebuia jucaria si gata...sa arate nasul si gura sunt sf pt noi...inca...dar cei din urma vor fi cei dintai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Ca_eric...acum am inteles. Deci de imbinare era vorba. Aia da, e logic si iti pot confirma ca asa este.
Micaela si eu vroiam sa zic ca ma minunez ce citesc pe aici cu zis si aratat si facut, insa pe de alta parte si noi facem de o luna chestia cu lasatul pe vine luat jucaria, ridicat si aruncat cu ea. Eu cred ca fiecare copil are ritmul lui si stilul si personalitatea lui. Asa incat le si plac jocuri diferite, invata lucruri diferite, etc. Si-am mai zis eu o chestie: nu vreau un geniu, vreau un COPIL.
Doloress simpatic rau Patrick. I l-am aratat lui Iasmi si batea in tastatura fi-mea si tot ii vorbea pe limba ei. Haha...cine stie ce-i spunea pe bebeliceasca.
Lilly am vazut-o si pe Julia. Mai, mai ce motz are!
Merg sa fac ceva ordine si sa pregatesc baitza copilului.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Socrate, deci voi lucrati in echipa, tu bagi el scoate
E bine daca incearca sa bage lucrurile in tarc, in curand te ajuta la curatenie
ca_eric nu eram panicata ca grasa mea nu face una si alta, doar ii admiram pe copiluti care stiu sa fac atatea. Oricum si daria face o groaza de lucruri pentru varsta ei, zic eu, na ca sunt ma-sa si tb sa o laud.
Inais, pai si Daria stie sa trezeasca copii din somn , daca o lasam azi o si pupa pe Iasmi
, ca ea de astea a invatat "sa se pupe"
iulia83 spune:
am vzut poze cu Julia. ce-i facusi ma acolo motz? mance mama motzu ei de fata ochioasa. ce dlaguta e ea in sarafanel movaliu.
apropos de aratat nasul. si eu am invatat-o, cand stateam noi asa linistite, ea arata pe fatza mea spre nas si-i repetam, "nas" la ochi, etc si acu daca o intreb unde e nasul, imi arata, dar la mine pe fata. cu toate ca-i aratam de fiecare data ca are si ea, nu numai eu. am avut o tentativa de filmare aseara, insa am uitat sa apas play si cand am vazut si am vrut sa reincerc, se plictisise tata a invatat-o sa treaca cu degetele peste buza de jos si sa faca "bubuu", e asa simpatica...ah, si stie sa faca bravo-bravo. de cate ori face cate ceva bate din palme si se uita la mine sa-i zic bravoooo
revin
![](papica.gif)
![](copilas.gif)
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Am vazut si eu pozele cu frumusica Julia
Iulia, ebay-ul este similar cum este okazii.ro la noi. Gasesti ce vrei si ce nu vrei, lucruri noi, lucruri uzate, te doare capul ce gasesti acolo. Sotul meu este user impatimit pe okazii, a vandut/cumparat multe chestii acolo, telefoane, carduri de memorie, televizor, am vandut caruciorul lui Raducu, scoica. Acum ma gandesc sa vindem leaganul Fisher Price, ca deja Raducu este mare, nu mai sta in el.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
iulia83 spune:
citat din mesajul lui gabitzam Am vazut si eu pozele cu frumusica Julia ![]() Acum ma gandesc sa vindem leaganul Fisher Price, ca deja Raducu este mare, nu mai sta in el. |
pai atat? nu vine bebe 3?
![](papica.gif)
![](copilas.gif)
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)