Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Foarte bun Sinupret-ul, l-am folosit si la copii si pentru mine.
Cand era Raducu mic ii dadeam 8 pic de trei ori pe zi, acum ca e mai grasanel probabil s-ar mari doza. Lui Andrei la aproape 4 ani ii dau 20 pic de trei ori pe zi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Lorich spune:
Intrebare intrebatoare pentru cine a dat ananas:
ce faceti cu restul de ananas?Cum il conserv pt ziua/zilele urmatoare? Frigider cu folie pe el?Congelator? Ca dintr-un ananas i-as da mai multe zile, normal
Iulia eu cand ii dadeam sinupret nu i-am intrerupt siropul de tuse-la vremea aia Bronhexim. Dar nu-i da nimic nou fara macar un telefon la pediatra ei, e mai safe asa. Sanatate multa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
aldaesme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
iulia, sa fii atenta la asta. in general, pe ebay vinde oricine are ceva in plus acasa, fie ca licitatie, fie ca magazin online. |
Si eu stiam ca nu mai fac livrari spre ro dar am remarcat cu surprindere ca ebayurile de europa nu trimit spre ro, america si australia trimit..am trimis eu acu' doua luni. Si tot asa astea de Europa sunt in general second sau homemade dar in australia si state, ami nou am remarcat si germania sunt foarte multe firme care au si serviciul ebay, e mai ieftin decat pagina lor personala . In belgia numa second sau homemade...ma gandesc sa fac prajituri si s ale vand pe ebay, contracost in belgia....glumesc.
Esme
piggy spune:
Aldaesme i-am povestit sotului meu de tine ...si el e fan bucatarie face chiar si o scoala de bucatari spre disperarea mea (ajuge seara dupa 8 acasa)...Te roaga daca poti sa ii recomanzi ceva site-uri sau carti care se pot comanda si din Ro, de preferita in engleza sau franceza, cu retete din bucataria franceza, belgiana.
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
MsBB spune:
dordia2000 - bine ai revenit si tinem pumni sa nu fie vorba de varicela.
Socrate - si eu am auzit lucruri bune despre uleiul de palmier, chiar zilele astea citeam un articol despre asta . www.bucataras.ro/bucataras-intreaba-ce-parere-aveti-despre-uleiul-de-palmier/" target="_blank">Mai multe despre uleiul de palmier poti citi aici
Recomand ca si Simona ciupercile, usturoiul, merele si chiar si un pahar de vin din cand in cand ajuta la scaderea nivelului de colesterol. Sanatate multa!
Simona - si eu sunt in cautare de costume de baie intregi si cum am aruncat vorba in stanga si-n dreapta am auzit ca sunt ceva costume de baie la NEW YORKER - sper ca asa se numeste - n-am ajuns insa pe acolo sa vad ce modele sunt, insa sursa a zis ca sunt ceva modele dragutze. Din cate stiu eu mai sunt si la Jolidon dar tot asa n-am mai ajuns in ultimul timp sa vad ce marfa mai au. Chiar, trebuie sa-mi iau si eu
Vad ca ti-a raspuns si Iulia..
Iulia - ce dulce doarme! Si ce zambet criminal ai tu!
Lorich - iti spun cum facem noi. Iau una bucata ananas, ii dau cam un sfert pe zi, iar restul il bag intr-o punga si apoi il bag la frigider. A 2-a zi tai o feliuta subtire din zona expusa la aer si o pap eu iar din restul tai pt Andra o alta felie si apoi iar la frigider. Cred ca a mancat fii-mea in cateva luni de diversificare mai mult ananas de cat am mancat eu toata viata pana acum!
Vecina - tocmai am venit acasa si trebuie sa-ti spun ca este EXTRAORDINAR de frumos afara!( bai ce constatare, sigur tu ai paturi in geam si nu vezi ce soare e , dar deh ziceam si eu ca nu e ca altadata, doar sa para frumos ) Tocmai am vazut o invitatie la adresa voastra din partea Andrei - da, Andra stie sa scrie :D frumos si va invita la plimbareala.
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
cleo78 spune:
am venit de afara.
e f. fumos, nu cald dar nu bate vantul si e asha a primavara...atat ca mie mi-e rau, mi-a venit ciclul - dupa 20 luni de boierie. Nici lohiile nu erau asha nasoale. Ba da. Ma durea, dar in alta parte
deci, despre uleiuri, mai toate prajelile transforma uleiu in ceva nasol. Ei, io nu ma omor cu prajitu. Adica consum cam 500ml ulei pe luna. Si la salate iau de masline extra virgin, si ma tine o sticla 3-4-5 luni, mai putin vara. Dar nu e bai, bag altfel de colesterol: mastanica cu orice, cookies...
Despre colesterol, Vic. e cu el mare. Dar mananca si multe porcarii. Porc-arii.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Iulia[/red] - ce dulce doarme! Si ce zambet criminal ai tu! |
Hmmmmm...dintii mei de castor? ce-=am mai urat reclama aia la colgate cu "salut d-le castor!" toata lumea ma striga asa in liceu. sa nu va lasati copii sa-si bage dejetu'n gura ca ajung ca mine. eu turbam daca o vedeam cu dejetu in gurita. cand era de cateva sapt mai baga, dar n-am lasat-o si de-aia am insistat cu suzi, ca de ea se poate lasa mai usor. oricum, are o sapt de cand nu i-am mai dat-o pe motiv de nasuc infundat si nnici nu i-o mai dau si pana acu vad ca n-are treaba..
edit: ca uitai, ma luai cu vb. multumesc pt compliment
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Ma lasa neuronu' azi, ca de fapt asta voiam sa postez toata ziua: leeloo, si un emoticon care-ti pupa manutele si piciorusele!! Azi a venit pachetelul cu ce mi-ai trimis. Maine le verific pe DVD playeruri, sa vedem cum merg. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show DavidParticipam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2 |
Uiii! Ce ma bucur! Sper sa mearga si sa le vada Daviducu!!! Pup!
Ma duc sa citesc din urma...
Edit ca am citit...
Monik - please, mai da-mi si mie pe PM nr. tau de telefon - mi s-a stricat mobilul si cu el am pierdut toate telefoanele care nu erau pe cartela... acum incerc sa recuperez ce se poate...Pupam Sara cu cei 4 dintishori (ne-ai luat, Tudor a "ramas" inca la 2) - zici ca arata deja din partile fetei?? E super!
Fug la o prezentare - pup toate mamicile de M&M si toti puiutii!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Uitati ce am primit de la barbata-miu pe mail, e forwardat de la o gradinita, dintr-un mail pentru parinti:
Buna ziua
Dupa cu probabil stiti, din putinele informatii oferite de masmedia, in prezent circula o viroza respiratorie foarte agresiva, asa incat spitalele atat de copii si de adulti sunt pline. Exixta multe cazuri de pneumonie. Virusul care este acum se pare ca nu nu este printre tulpinile de la PREVENAR(vaccinul pneumococic).
La medlife sunt extrem de multi copii internati .Evitati sa-i duceti pe copii in locuri de joaca pt. ca atentionarile ministerului sanatatii pe care spitalele le primesc zilnic sunt urmatoarele:din 5 copii 2 s-au internat cu pneumonie, din 4 adulti 1 s-a internat cu pneumonie deci luati masuri de precautie chiar si cazul dumneavoastra.
Recomandarea noastra este sa-i tineti pe copii acasa la primele semne de tuse ; de data asta se pare ca ne confruntam cu un virus fffff agresiv.Nu s-a facut facut zarva in public pt a nu crea panica dar situatia nu este deloc roz. Una dintre mamici, farmacista, ne-a relatat ca de vineri vin in farmacia unde lucreaza adulti si copii cu febra 40,si cu manifesteri digestive(varsaturi,diaree) asemanatoare cu cele din meningita. Febra creste de la la 38 la 40 in cateva minute(cei de la spitalul Matei Bals se confrunta cu asemenea situatii).
Mama altui copilas din gradi ne-a adus la cunostinta ca in spitale au primit avertizari de cod rosu cu privire la aceiasi situatie.
Pana cand vom primi alte informatii referitoare la evolutia situatiei actuale,va rog sa monitorizati starea copiilor dumneavoastra indeaproape.
Copiii care sunt depistati la triajul de dimineata cu simptome de tuse, gat rosu, rinoree purulenta etc. vor fi trimisi acasa.
De asemenea, gradinita a luat masuri suplimentare de igienizare pentru a minimaliza orice sanse de raspandire a virozei.
Va multumesc pentru colaborare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Doloress spune:
Socrate in legatura cu activitatile, citeam in cartea lui Francoise Dolto ca pana la 18 luni e dificil sa-l inveti jocuri din astea gen sa bage cerculete pe o sfoara. Pentru varsta asta zicea ea acolo ca cele mai bune activitati sunt sa-l lasi sa puna mana pe orice si sa-i numesti fiecare lucru : Uite, lingura, e din metal, metalul e rece. Sa-l lasi sa bage in gura ca asa cunosc ei mai bine lucrurile. Si sa-l lasi sa le arunce. Si tot timpul sa vorbesti, sa-i explici. Desi nu pare, el inmagazineaza tot si in capsorul lui deja incepe sa stie ca aia e lingura, aia e farfurie si asa mai departe. Roadele se vor vedea mai tarziu, cand va fi un copil mai calm si mai linistit, asta pentru ca nu mai are nici o frica fata de mediul inconjurator, stie ca fiecare lucru are un nume. Copilul, ca orice fiinta umana e insetat dupa cuvant, dupa comunicare.
Monik bine ai revenit! Si eu sunt dependenta de forum, dar nu ma deranjeaza Asta e modul meu de socializare, avand in vedere ca sunt cam singura pe aici... si urasc sa vorbesc la telefon.
In legatura cu lapticul eu zic sa-i dai cat mai mult, cat vrei tu si te simti confortabila. Eu vreau sa-i dau pana la 2 ani, desi daca incep serviciul o sa fie cam greu.
Lorich eu tot asa pastrez ananasul, in folie de plastic la frigider. Se cam intareste partea aia, dar o dau jos.
Iulia vazut Mufita adormita, imi venea sa-i pap bolfitele prin ecran! Pupici multi sa se faca bine!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)