Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Multumim de raspunsuri. Am fost si noi afara am luat urzici. Acu mai avem jumat de cantitate de curatat, ca am luat 6 gramajoare.
Am luat si praji si glucoza pentru tati ca sa isi faca testele pt diabet.

Acum astept sa i se faca nani lui baiat, dupa ce papa televizorul , a mancat mai bine la pranz ceea ce ma bucura.
Ms Doloress pentru raspuns. Io stiu ce sa zic, abia il conving 2 minute se ne aruncam mingea unul la altul. In fine, o sa vina vremea cand o sa traga de mine sa ne jucam nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Socrate o-ho, mingea mult mai incolo! E prea mic pentru asa ceva. din ce-am citit.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Scriu un mesaj scurt ca imediat mi se trezeste copilita.

socrate esti norocoasa daca Sebastian prefera sa se joace singur.Ieri am stat toata ziua cu Julia si ne-am jucat aproape tot timpul, sau doar stateam langa ea si ea se juca si imi mai arata cate ceva.Azi dimineata nu am avut chef de joaca si m-am pus la calculator, sa vezi ce urlete erau pe-aici si cum tragea de mine sa ma duc sa ma joc cu ea.E mamo-dependenta .

Am fugit ca maraie.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Lily asa e si al meu. Copii sociabili, nu suporta sa stea singuri. Am zis ca daca il pun in premergator, se duce singur si exploreaza, da de unde, vine dupa mine si ma trage de pantaloni.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

aldaesme,multumesc mult pentru ideea de vacantaAm facut rezervare deja,mi-a placut foarte mult.

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Ce perioada? Ne intalnim acolo??? ar fi minunat!

Esme

15-22 august.Mi-ar place sa ne cunoastem

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

am aparut si eu dupa o mie de ani
am avut o saptamana groaznica, de fapt doar noptile, ca zilele au fost Ok, n-am dormit mai fetelor deloc, nu stiu ce are Olivia ca si azi noapte a facut la fel, singura explicatie care o vad sunt dintii, ii ies 3 odata acum, offf.

Dar am fata mare, azi in premiera s-a ridicat in picioruse singura in tarc , pluuus acum dimineata am adormit-o fara sa o pun la san, iar premiera. Am stat pur si simplu langa ea si i-am cantat si a adormit . Moooor dupa ea, o iubesc de nu mai pot.

aaa sa nu uit, la controlul de 9 luni avem 73 cm si 10.120 KG, yeah baby
Ma duc sa citesc din urma, sper ca sunteti bine cu toatele, va pup

si sa nu uit pentru toti copilasii care si-au serbat lunitele intre timp!! sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

15-22 august.Mi-ar place sa ne cunoastem

Si uite asa se arata probabil si prima vacanta facuta relativ impreuna intre forumiste . Minunta! Noi suntem acolo din 16 pana in 23. Nu se mai inscrie nimeni???

Piggy moama cata invidei acum in mine pentru scoala pe care o face al tau...fierb pe interior . Noroc au unii ca au timp!

Asa...io recomand oricui si mai ales celor cu talente sau pretentii sa aiba in casa Larrousul gastronomic, musai!!! Recomand de asemenea sa nu citeasca sectiunea devotata Romaniei fiindca nu e deloc bine documentata. Acolo am aflat ca tot romanul mananca un soi de supa numit ciorba si care se face cu peste. acu' io stiu ca tot romanul mananc ciorba, da chiar de peste...mi-e peste putinta a crede. Sarind peste asta cartea e superba, tehnici, ingrediente, retete gramada.

O carte de bucate superba in enegleza despre bucataria Belgiana este: "Everybody Eats Well in Belgium Cookbook" - Ruth Van Waerebeek.

O pagina cu recomandari bune, vezi de exemplu colectia Eurodelice, care pe cuvantul meu isi merita si ultimul cent este www.pastryitems.com/prod05.htm" target="_blank">asta.

Carti pe care le citesc cu placere intotdeauna sunt cele de la Cordon Bleu.

Asa in general nu citesc cu placere cartile de "patiserie" americane fiindc aia nenorocesc (cel putin in cartile citite pana acum) orice reteta cu chestii precum praf de copt, bicarbonat sau margarina acolo unde NU sunt prezente in reteta originala.

Daca mai vad ceva mai spun...oricum...invidia inca fiebre..in mine

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

gabitam: brrr...ma sperie ce scrie acolo mai ales ca celei mici ii curge iar nasul si a mai si tusit un pic.
Ce ma dispera mai mult pe lumea asta este sa fie cineva din jurul meu suferind si se pare ca nu pot sa evit asta orice as face.
Data trecuta cand a fost racita pediatra ne-a zis ca am scapat usor ca aproape toti copilasii care au avut forma asta de viroza s-au ales cu pneumonie si otita etc. Vad ca virusii astia sunt din ce in ce mai agresivi.

Adriana: explica-mi si mie cum e cu globulii sau mai exact ce sunt ei?[b]

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LMA M&M de 9,10,11! Noi nu am mai scris de multisor, dar am cititi tot, in afara de capitolul asta, inca lucram la el.

Petrecerea de 1 an e si la noi deja organizata. O facem acasa, cu lume putina, vreo 13 adulti si 3 copilasi, o fetita de 7 ani, inca o fetita de 4, un bebe de 1 an si o luna (in aprilie face un anisor) si bineinteles, printesa.
Vreau sa fac 2 torturi: unul "baza", facut cu crema de capsuni, invelit in pasta verde (sa arate ca un camp) cu floricele multe multe si apoi peste el un tort barbie, invelit cu rochita de pasta roz. Tortul barbie va fi umplut cu crema de tiramisu... de fapt, un fel de tiramisu, facut cu budinca instant si frisca.
Apoi salate, frigarui de pui, de porc si de vita cu legume: ciuperci, ardei si ceapa, hamburgers, hot dogs si salata de cartofi si chiftelute. O sa mai fac probabil niste rulouri cu scortisoara (depinde daca o sa am timp).
Dar mai citesc sa vad ce mai faceti voi si ma mai inspir.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Esme multumim de recomandari! Uite www.supertoinette.com/fiche-cuisine/" target="_blank">aici un site care imi place mie, fiecare aliment are o fisa de unde aflam totul despre alimentul respectiv, proprietati, congelare, mod de preparare, diverse sfaturi practice, apoi in josul paginii sunt retete cu imagini.

Mergi la inceput