Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Sunt in revenire si eu...ce sa zic Naty de socat, ca s io socata.Azi vine tata sa stea cu el si eu plec.Nu stiu undeda plec neneeeeeeee...ies si ma duc.De fapt porcaria cu tresaririle a inceput de la ai mei.Dumin au stat 20 min in rezerva cu ochila si eu am dat ture la spital ca innebunisem.Cand m am intors aveau niste fetzte..moama!Ca tresare copilul ca are convulsii.Tresarea puiul si acasa da acum muuult mai mult si nu putea adormi saracul.Pe fondul meu..mai e greu ,chiar dc ai toate conditiile, stat in rezerva cu plata a spit , neplatit nimic, dush in camera, copil vzt si paravzt de doctori interes maxim, incurajari..prea mult e prea mult.Ca nu creste...le -am zis luni io NENE O SA CREASCA ACASA!!!!!!!!!Gata , eu plec.ca s scaunele mai proaste , e alimentat la san, e bulibasit de la antibiotic, om vedea....am fuga de idei.Plecasem de la ai mei...de atunci m am socat si eu si am intrat in panica.

M au sunat aseara dr mele stiau ele ce stiau!Mi-au repetat ca la mamele alea proaste:NU SUNT CONVULSII...dhhhhhhhh si m am linistit cand mi-a zambit ochila la baitza si cand am inceput sa recunosc casa...nu va zic am plans cand am intrat in casa...va mai scriu ca am obosit acum sa mi mai amintesc.Cosmar nene...dp petrecerea aia de 2 ore de la ziua lui Radu mi am luat copilul si zis lui:Tati pui, LMA ai 30 ani gata!ne duci la spital ca nu se mai paote.Dr mea era de garda si din start zis: cred ca nu ai pretentia sa pleci cu asta in halul asta acasa!e fantana arteziana in nasul lui si respira prost!am dormit in noaptea aia in sfarsit!ea ne-a vegheat, eu m am trezit la 7 si ea zicea stai in pat ca am mai fost de 3 ori am nebulizat copilul..eu nu stiu nimic, eram sfarsita.Va zic ...cosmar!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata buna

Am aparut si noi. Cu pozici si link-uri de pozici... pe mailul comun, ca de obicei.

LA MULTI ANI licuricilor care implinesc saptamani/lunite "rotunde"

Anuc, sanatate multa la bebe mic si vreme buna sa aveti, sa puteti iesi afara cat de curand!

Eli,poza cu Lachlan in sling am pe photobucket, pusa chiar ieri (link-ul e pe mailul comun). In poza stau pe canapea si "potriveam" pe bebe, in mod normal nu e nevoie sa tin slingul cu mana deloc. Lachlan se pronunta "lahlan" ... un H din ala mai din gat ... fetele din Olanda stiu la ce ma refer

Selene, sper ca s-a mai linistit Daria. Stiu ca un bouncer costa un pic (desi unul simplu e relatic ieftin) dar crede-ma ca merita, daca-ti tine bebelina linistita. Cat despre neamuri, pai ele stau toata ziua cu Daria, ele iti fac tie treaba/traducerile/mancarea etc? Lasa-le sa comenteze... daca nu despre asta, SIGUR vor gasi ceva de zis, daca asa le e felul.

Flowerbee, sanatate multa la micuta, sper sa nu fie bolnavioara

Kristinuz, pupam pe bebe Alex si transmitem urari de sanatate sa se faca bine puiul mic

O zi buna la toata lumea,

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooofff Irina prin cate ati trecut, dragii de voi! Bine ca se simte mai bine Grumetzel cel mic, am vazut pozicile, e un zambaret atat de dulce... si fericit ca-i acasa

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua mamici si licurici!!!
Intru repede sa va trimitem multi pt azi ca iesim afara la plimbare, ca la Iasi a venit primavaraaaaa!!!

Ieri mi-am luat blugi si un costum cu fusta si sacou negru

Am fugit.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello fetele,

IrinaC bine ai venit acasa. Ma bucur mult ca Ochila este bine. Stai linistita ca totul isi va intra in normal si ai sa vezi ca si Ochila o sa-si revina complet. Sa stii ca si Razvanel al meu tresare in somn si se sperie, motiv pentru care si mama mea il infasa pana adoarme profund dupa care il desfacem.

Am vazut bebei frumosi foc si mamici fericite alaptand.

La noi din pacate nu s-a ameliorat situatia, asta e acum. M-am resemnat ca doar nu o sa stau sa ma plang tot timpul. Atata timp cat Razvanel ia in greutate si este fericit asa sunt si eu.

Noi ne-am cam dereglat programul, adik ziua dormim si papam da' nu foarte mult, in schimb noaptea am manca-o si pe mami si pe buni si nu prea dormim.

Am inceput sa-i dau si eu Bonnisan de aseara si sper sa functioneze. Medicul pediatru ne-a spus sa-i dam 10 picaturi la 6 ore inainte de masa. Voi cum procedati?

Bebelusi sa stii ca si Razvan stranuta si de vreo 4-5 ori cateodata si nu cred ca este racit ca nu mai are nici un simptom de raceala. Sper sa fie Ok Vladut.

Am vazut ca a iesit soarele in Buc ce bine. Poate vine si pe la noi primavara

Multi la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Multumesc ttenzika!pt ca te ai gandit la noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

prin cate a-ti mai trecuto doamne

mamica de Alecsandra
pentru IRINA si Ochila al ei
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani si de la noi, pentru bebicii care isi serbeaza azi saptamani sau luni!

Dark, uite asta imi place: http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pm-2554-16-balansoarul-fisher-price-rainforest.aspx

IRINA, bine ai revenit! Te mai sun eu...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Off, Irina prin cate ati trecut. E important sa iti revii tu, ca Ochila e mai puternic decat crezi, insa iti simte starea ta si nu e bine. Off, si oamenii astia, dc n-au nimic bun de zis mai bine sa taca.
Gandeste-te ca ati fost atat sub supraveghere medicala, dc era ceva sesizau si altii, deci Ochila nu are nimic. Si Andrei al meu tresare in somn si treaz, de cele mai multe ori asta e si motivul pt care nu adoarme ca tot tresare, da din maini, se loveste si se trezeste.
Hai, capul sus, uite o pentru tine si un pt Ochila cel zambaret!
Mai scrie ca sa te eliberezi.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Selene, Andrei nu sta nici in leagan, nici in patut, nici in scoica, nici in ..nimic.Adica sta, dar maxim 10 min si pe urma incepe circu' . Sper totusi ca Daria ta sa fie mai docila .

Fete, VREU SI EU PAROLA DE LA MAIL-UL COMUN,VA ROG!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

pt mamici si licurici - m-am indragostit de bb-ii din pozici superbi si zambesc care de care mai frumos;

Irina - un special pt voi si eu cred ca trebuie sa ai mai multa incredere in tine.
Bebelusii nu sunt chiar asa de fragili , cel putin asa am auzit eu...ca ar rezista mai bine la boli decat oamenii maturi ...acu sa nu dati in mine daca nu e asa...;
Si eu am aplicat metoda cu infasatul la culcare....Alice era prea agitata si se speria si tresarea, infasand-o dormea f bine.
Dar nu a durat prea mult....nefiind invatata de la inceput cu legatoarea cand se trezea se foia si se foia pana isi scotea mainile si atunci am renuntat ca mi-a fost frica sa nu se sugrume cu fasa ca ii ajungea pana la gat...
Avem si noi leganut dar Alice se plictiseste fff repede, daca sta juma de ora e ok, de fapt se plictiseste repede de orice, trebuie mereu sa ii schimb decorul ;

La multi ani tuturor bebicilor sarbatoriti astazi

Kristinuz - sanatate multa si pupici sa treaca repede

Poate reusim azi sa mergem si noi la plimbare ca de 2 zile nu am fost pe motiv de vreme urata.

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput