Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cu cine seamana bebe? am gasit o chestie f faina! pui poza cu bebe si cu parintii si iti arata cu cine seamana mai mult! si e obiectiv, nu ca neamurile
http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

IRINA, stai linistita, ca nu m-am suparat. Sa fie bine puiutul tau, dragul de el!

Dark, numai bouncer mai imi lipseste, ca sa-mi sara astia de pe aici in cap... Ca si asa m-au certat ca am cheltuit prea multi bani - si scoica, si marsupiu, si haine, ca doar am primit o groaza, in loc sa fac economii... Si wrap, la fel, rasfat copilul, il obisnuiesc numai in brate, nu mai scap veci de el... Chiar asa, cum se pronunta Lachlan?

eli, asa si Daria, numai pe verticala... Cu caruciorul e o problema, aici e rece inca si nu-i pot da haine subtiri, ei nu-i plac hainele groase, urla ca din gura de sarpe cand se simte incotosmanata, nu-i place cu caciula, mai ales daca ii vine si pe ochi, nu-i place in carucior, ca nu e la mine in brate etc. etc. ... Cand am mers la banca sa-i deschid cont, am mers cu ea, in carucior, a dormit cat a dormit, pana s-a trezit si a dat-o in plans, am luat-o repede din carucior, ca alunga toti clientii, si am completat formularele cu o mana, ca ea era in cealalta mana... A adormit cu capul pe umarul meu... Pe drumul spre casa, iar plans...

Ma enerveaza doua chestii:

1. Strainii care vin pe aici si repede, repede, s-o ia in brate - ea urla, ce bine! Sa priceapa aia ca n-au ce pune mana pe ea.

2. Rudele si strainii care, de cum intra in casa, incep cu "ceai ii dai?" Zici ca-s setati pe aceeasi frecventa, omule bun...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

helau!

Daria-Maria de dalma!
Matei-Teodor de RalucaAlexa!
Florence Maria de eli!
Antonia-Ioana de cami!
Liviu-Stefan de Venerata!

pt Irina si Ochila!

Selene si Ledi vrem si noi in club . Cum a fost Daria ieri, asa e Andrei in fiecare zi .
Gata, ca s-a trezit dupa 30 min .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

fetelor va rog vreau si eu parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

buna maici si bebici

Sanatate multa lui Ochila!!!!
si noi suntem bolnaviori am facut ieri testul pentru bilirubina si a iesit inca prezent in organism ..din pacate este asociat cu o anemie hemolitica...si ne-a dat fenobarbital sa facem tratament 10 zile si apoi sa repetam analizele...daca nu isi revine alex tre sa ne internam....
cred ca o iau razna...plus i-a mai iesit pe piept si pe spate o alergie la nu-s ce...dr. mi-a zis ca de la detergent...

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irina .
Nu sunt convulsii, stai linistita.
Ioana tresarea foarte mult cand era bebe, la fel face si Nadia. Ne-a zis dr. la amandoua ca nu e nimic periculos.
S-o fi socat saracul la spital. Ioana mea dupa prima internare s-a speriat asa de rau, ii era teama de orice ...

alina sunt superbe rochitele.

miere e tare dulce Aidan. Imi place perna aia in care sta, in forma de semiluna.

selene zic si eu ca dark - inearca un bouncer. La noi face minuni.

spic, anuc la mine fiind si amandoua fetite senzatia ca o am pe Ioana mica e si mai pregnanta. Noi Ioanei ii zicem Nani, ca asa si-a spus ea prima data, nu a putut pronunta Ioana. Iar Nadiei - Nadi. Asa ca deseori le incurc si ii zic Nadiei "Nani mic".

Nadia mea e bebelusha mare - tine capul bine de tot, pedaleaza cu amandoua piciorusele, se joaca cate 45 minute, urmareste jucarelele ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

IrinaC, bine ati revenit acasa. Ma bucur ca Ochila e bine si ca si-a revenit. O sa vezi, ca totul va fi bine. Ne-a fost dor de voi! Si tu ai fost alaturi de noi ori de cate ori am avut nevoie de un sfat sau de o vorba buna!

Selene, si bebe a mea are un program haotic, ziua doarme si se joaca, noapte papa si de joaca...Sa fie sanatoase insa.

Alina, tu i-ai dat Anei lapte praf cand era micuta? Avea intoleranta de atunci?

Referitor la babisme si chestii po****re: eu pe unele le iau de bune (sunt mai superstitioasa) dar pe altele de genul nu iti pupa copilul, sau nu ii spune pe nume pana nu il botezi si alte de astea, nici nu le aud.

Bebelusi, bebe a mea stranuta zdravan si aseara avea un ochisor mai rosu. Sper sa nu fi racit. Stau cu ochii pe ea ca pe butelie si i-am luat si temperatura. De la cate grade se considera febra la sugar?

Va pup de toate si pe toti bebeii.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

la raport si noi
Vazut poze superbe cu bebe Aidansi bebe Vlad
Bebelusi si Alecsandra stranuta parca tot mai des,dar atata timp cat nu are febra si vad ca e vioaie,nici o modificare in comportamentul ei,nu imi fac griji
Irina,bine ai revenit,ai sa vezi ca o sa fie bine,Andrei e un luptator,ce scump e in poza
Offf Selene,poate or fii colicii,bata-i vina,sau poate nu se satura
Doamne Eli,ma crucesc si ma minunez ce scrie pe link-ul alace oameni frateeeeeee
Deliafairais,superb site-ul
kristinuz,offff,sa dea domnul,sa nu fie nevoie de internare
flowerbee,eu ii iau Alecsandrei febra rectal,si stiu ca de la 38 se considera febra,desi temperatura rectal tre sa fie 37.5,dr a zis ca de la 38 sa imi fac griji

Vreau si eu parolaaaa,va rog nu sunt eu cea care stergea mail-urile

mamica de Alecsandra
pentru IRINA si Ochila al ei
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc iar pt incurajari.
Natyin mod special.L am aproximativ infasat ca sa nu se mai trezeasca cand tresare, dar apoi dezvelit puiul.
Flopeste 38 e febra.La 37.5 si peste subfebra, il mai dezbraci pe bb mai vezi...nu e de speriat.Stranutul e normal nu reprezinta nimic boala.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc ttenzika!pt ca te ai gandit la noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput