Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
DarkBendis spune:
Selene, noi pe astea le avem:
bouncer: http://www.fisherpriceshop.co.uk/about_the_link_a_doos_bouncer.html
si swing:
http://www.fisherpriceshop.co.uk/about_the_magical_mobile_swing.html
buuune la casa omului cu bebe mic!
Ada, felicitari pentru hainele noi! Eu mi-am luat pantofi, espadrile si sandale ... la haine inca nu ma bag... astept sa mai slabesc un pic hi-hi!
Ciufik, iti trimit eu acum parola
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
asta e irinac pe care o stiam si pe care o vroiam inapoi .... plina de raspunsuri ... de viata ... de initiativa .. draga mea te pup ... sa te plimbi ... sa te racoresti ... ca asa fac si eu cam la 3 zile ... ies singura afara ...si ma linistesc ... chiar daca fizic sunt obosita ....
noi iar nu am dormit aseara ... pana la 3 jumate ... da apoi ne-am razbunat si am dormit pana la 10>30 ziua ...
am inceput cu infacol sa vedem daca are vreun efect ... deocamdata nimic ... avem azi colici f durerosi ... plangem intr-una ... offffff
revin
Camelia
ttenzika spune:
Am uitat sa va spun,am fost ieri la controlul de 6 sapt.si ce credti ca mi-a gasitun chist de 4cm pe 5cm pe ovarul drept,dr.zice ca s-a facut pe baza hormonala,in sarcinba nu il aveam,si mi-a dat tratament 2 luni anticonceptionale,apoi vedem daca s-a retras sau a crescut,in cel mai rau caz laparoscopie
mamica de Alecsandra
pentru IRINA si Ochila al ei
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#
alinuk spune:
azi am fost la revizie la CMU Kid's cu praslea Andu..si cu Teo
la 2 luni Andu are 6100g si 59cm
lui Teo i-am facut Prevenarul, are 90cm si 15kg
am scapat!
mie la controlul gineco mi-au zis verde la sport, masaj, utzautza cu sotzutza
asa ca am inceput cu de toate, multumesc lui Dumnezeu 'ne simtem bine'...vorba cantecului
pup fete cucuiete
sanatate bebelusilor!!!
sar'na pt poze...lucrez la filmuletz, cand il termin va cer parerea
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bpaula spune:
Irina bine ati revenit acasa. Nici nu imi pot imagina cum e sa treci prin asa un cosmar. Mie imi e greu ca mi-a dat sa ii pun picaturi si sa il dau cu un unguent pentru stafilococul luat din spital. Facuse cosulete pe fata cand am mers la control si nu i-a placut doctoritei iar la analize a iesit stafilococul.
Iris2002 spune:
Buna mamici si licurici,
Intru si eu pe fuga... e o zi frumoasa de primavara si la noi, rece dar insorita... Francesca e de ieri iarasi bine, uraaaaaaaaa! Dupa trei zile in care nu a mancat si a baut putin doar, si-a revenit...ieri am tinut-o acasa dar ii trecusera crampele (a avut o enterocolita, pentru a doua oara in viata, cu temperatura o noapte intreaga) si incepuse deja sa manince si sa bea normal. Azi am iesit de dimineata afara cu fetele, a fost tare frumos. Din pacate pe cea mica nu am vrut sa o tin mai mult de o ora, era si ceva vant si rece, asa ca Francesca trebuie sa se obisnuiasca la iesiri mai scurte, deocamdata, pina cand se incalzeste vremea. Maine mergem la controlul de 8 saptamini, pe care le-am implinit azi, si primim vaccin!
Am vazut citeva poze de baietei frumosi, Vlad Mihai si Aidan!
Vorbeati de stranutat, pai a mea stranuta mereu.... si sughita des.... eu stiam ca e normal la bebei.
Irina, ai incredere ca va fi bine cu ochila...
Selene, imi pare rau de Daria ca plange asa...cum mancatul haotic ne putem lua de mana, asa maninca si Nathalie...si la o ora, o ora si jumatate..din fericire noaptea doarme de pe la 9-10 pina la 4-5 dimineata, asa ca ma pot odihni.
Cami Antonia, felicitari pentru prima lunita!
Eli, imi pare rau ca te dor oasele...bei suficient lapte, maninci cascaval? E foarte importanta cand alaptezi. Eu iau si vitamine, beau si 2 cani de lapte pe zi, plus maninc cascaval. Nu ma dor oasele, insa ma gandesc daca nu e cumva lipsa de calciu la tine (poate zic aiureli).
Sa iti traiasca si tie Florence.
Selene, nu pricep de ce te intreaba lumea daca ii dai ceai, cum sa ii dai ceai la bebe asa de mic???? Si Nathalie ar vrea doar in brate si o iau cat pot, dar si Francesca are nevoie de atentie....asa ca trebuie sa isi astepte randul, pana vine tati ca sa aiba fiecare cite un parinte la dispozitie....(acum dorm amindoua )
Dark, sper sa apuc sa il vad le Lachlan, ca nu mai ajung la mail-ul comun...
Va pup pe toate si o zi cu zambete de licurici
Anuc spune:
Eu sunt paranoia rau. Pana la ora asta Filip a dormit in reprize de cate 2-3 ore, a papat intre ele (ca de obicei), n-a plans deloc, e foarte linistit...iar eu ma intreb daca nu cumva o fi ceva in neregula cu el. Parca e prea cuminte. Pana acum mi-ar fi scos peri albi. O fi o zi f buna sau o fi molesit de la ceva?
Dark, esti o draguta. Gasesti mereu o vorba buna pentru fiecare.
Am primit parola (multumesc Alina!) si ma duc sa vad pozici u bebei frumosi
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
oanaq spune:
Si noi avem un swing din asta: http://www.preciouslittleone.com/acatalog/FPCRADLERF.html si suntem extrem de multumiti. Luca il adora. DAR...eu ma ingrijorez putin pentru ca nu sta chiar cu coloana dreapta in scoica aia si, zilnic, doarme cel putin 3 ore in el. Fetelor care aveti leagane, nu vi se pare ca nu-i ok pt coloana lor? Poate sunt eu mai exagerata. Adevarul e ca ma si simt vinovata ca in loc sa-l tin in brate in timpul asta, el sta acolo si doarme si poate e cam mult, ce ziceti? mami de Luca nazdravan
damiana spune:
ceau fetele!
intru si eu rapid sa dau binete. noi suntem bine, acum dormim cu buni si mama mai face una-alta prin casa...
irina, bine ai revenit acasa! multa sanatate lui ochila - ce frmos e - si o sa vezi ca o sa fie totul bine! TREBUIE!! multi pentru tine!
selene, imi pare rau ca plange bebelina ta mie mi se rupe sufletul cadn il aud pe bebe mic plangand...
ne dati si noua parola, pliiiiiz?? sa poze noi la album!
va pupacim!
bebe are 2 saptamani si o zi!!
andre_ea spune:
Buna seara!
Am vazut o gramada de pozici frumoase. Vorba Alinei, tare frumoase sunt mamicile care alpteaza.
Alina, mi-a placut tare mult rochita pe care inteleg ca ati ales-o pentru botez. Si pantofiorii - un deliciu. Mi-a placut si de Ana in costum de mariner si capa aceea alba. Cam ce preturi sunt acolo?
Miericico, ce body fain are Aidan, cu cravata. Si zambeste tare frumos! Uf, ce mai afli si tu. Ar trebui dati in judecata ca bill-urile alea tot de la incapatanarea lor de a nu-ti face ceza mai devreme se trag. Bine ca sunteti sanatosi.
Irina, bine ati venit acasa! Of, prin ce ai trecut si tu! Ai sa vezi ca isi revine Andrei acasa imediat. Te asteptam zilele astea cu vestile bune despre greutate.
Iris, ma bucur ca Francesca e mai bine. Eu scot copiii cate 3 ore afara. Chiar daca bate vantul. Doar ploaia ne opreste in casa. Ii face bine lui Tudor, ca in casa nu reusesc sa ma ocup indeajuns de el, iar Ilinca doarme dusa.
Anuc, sanatate lui Filip. Iesi iubita afara macar cateva minute seara ca tare rau e numai in casa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta