Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna tuturor...

eu stau cam prost la cap timp da incerc sa arunc cate un ochi pe aici sa va citesc

irina bine ai venit acasa!!

o sa pun si aici mesajul de la topicul deschis cu suzeta:

bb tot plange de vreo 2 zile dar nu pare sa fie din cauza burtii;
e mancat/schimbat/odihnit si bazaieeee.... in sling nu sta, culcat langa mine sau pe mine nu ii place...
se calmeaza doar dc il tin pe umar sau in brate la verticala... doar ca evident obosesc sa il tin doar asa si cum schimb poztia cum o ia de la capat

nu pot sa imi explic...

burtica il mai supara, mai plange in somn si se linisteste dc il mangai pe burta... dar eructeaza bine si scote si gaze... de regurgitat continua sa regurgiteze... dar nu pare afectat...
noaptea doarme prima parte in jur d e4 ore apoi se trezeste din 2 in 2 ore sau chiar mai repede... ziua la fel are uneori momente cand doarme 3-4 ore (mai ales dupa ce vine de afara dc nu ii scot complet haina cosmonaut si e mai racoare in camera...

insa a inceput sa isi suga (nu mereu) pumnu...sau un deget...
plus ca uneori cand e pe pct sa adoarma scoate asa un zgomot de parca ar suge...

mai trag de timp cu suzeta aia desi sotu ma bate la cap sa ii dam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

si Alecsandra e maraita azinustiu daca a dormit de azi dimineata de la 7 pana acum 30 min.nu mai stiu cum sa o pun,doar in bratze cu fatza la minepe piept si in picioare nu cumva sa stau josca urlaaaaaaauite asa ne chinuim,acum am pacalit-o stau pe scaun,si ma legan,cred ca nu realizeaza
De ce nu ii dai suzeta copilului??din 2 rele alegel pe cel mai bun

mamica de Alecsandra
filmul nostru:http://picasaweb.google.com/ttenzika/Filme#
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

am un stol de pasarele ref la suzeta...

da dc continua sa suga cu drag si spor pumnu o sa i-o dau..

Mergi la inceput

si mai am o belea pe cap:
de cateva zile ma trec "sageti" prin sani.... parca ma curenteaza cineva/ceva; nu mereu si nu am identificat sa exite un "pattern"

alterori apar exact cand se mufeaza bb la san...

si in plus ma doare destul de tare sanul drept, in partea de sus; e o durere de parca ar fi o vanataie sub piele... si desi e gol (adica l-a supt bb sau am baga pompa) parca tot e mai tare decat celalalt

noduli nu sunt, sanii ii golesc cu pompa dc nu ii goleste bb; pompa o folosesc in medie de 3-4 ori pe zi, in genere sa golesc sanul pe care nu il goleste bb (laptele il congelez pt cand sunt la munca)

aveti idee de la ce pot fi durerile astea ?
la doctor abia miercurea viitoare am programare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor eu am incercat in zadar sa ii dau suzeta antoniei ... nimic ... o arunca afara imediat ... si nu doar o data ... am incercat ca sa nu o mai las sa planga ... da dsin pacate ... hmmmmmm ... nu o suporta ... poate mai tarziu ....

nu ne deschide si noua nimeni alt capitol???

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irina ma bucur ca Ochila este mai bine, multa sanatate in continuare .
Dark sanatate lui Lachlan, important este sa nu faca febra.Cu ce ii desfunzi nasul???
Daria mea are nasul mai mereu infundat, sforaie noaptea mai ales atunci cand sta culcata pe spate ca in timpul zilei o culc pe o parte, nu stiu ce sa-i mai fac.De vreo 2 ori pe zi ii pun ser fiziologic si folosesc pompita si tot degeaba.
Alte metode nu mai stiu.
Vero ai o ciufulita scumpa tare, sigur e prima la capitolul asta .
Anca aveti 2 baietei tare frumusei, sa va traiasca .

Si noi dormim noaptea dar tot din bucati, nu se scoala neaparat ca ii este foame ci din cauza nasului infundat care nu o lasa sa respire cum trebuie .
Ziua cand este treaza o asez in bouncer si se uita la televizor, nu intelege ea nimic ci doar vede ceva colorat care se misca si ii place tare mult ca incepe sa gangureasca.Azi vrem sa mergem la un magazin sa ne aprovizionam cu mancare si o luam cu noi, sa vedem cum va fi ca pana acuma la cumparaturi nu am luat-o.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

ttenzika imi place noua ta semnatura, venise momentul sa renunti la cea veche....si imi place tot ce am vzt acolo..nu am fost la Budapesta , inca, dar mi-ai facut pofta.
Porumbita si eu am dureri cand se mufeaza.E vorba de stimularea lactatiei prin supt, care declanseaza reflexul undeva in creierul nostru si de acolo apare contractarea gl galactofore.Este mai mult decat normal.Cat priveste durerea de sfarcuri eu am la sanul sg dintotdeauna, unde mai nou nu mai stiu ce si cum sa fac bebe suge f putin.La celalat curge usor si trage mult--deci am lapte---la stangu ciuciu.Il tot pun la stangu intai sa-l stimuleze cat are fosrta , ca altfel am obs ca trage si oboseste si tot 30-40 vin.Asta am obs acum dp spital, cand evident am pb cu lactatia, dar era de asteptat nu???atata consum.Am incredere sa mi revin cu mancat+odihna+ceai

Cat priveste suzeta, CONTRAINDICATA de toti pediatrii toti au dat -o nene, va zic eu.Ca si cu dormitul in pat, doar ca nu recunosc.Eu am mai reusit dar nu din silicon.Una oribilaaaaaaa cu galben rosu si albastru primita MOCA de la targ de la nuk din plastic ordinar.Copilul alimentat la san vrea ceva moale.

Pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Porumbita, noi nu folosim suzeta, nu am avut inca nevoie de ea (avem totusi doua, orthodontice, sper totusi sa ramane nefolosite). Isi mai baga Mister Mister degetelul in gura, dar doar pentru 1-3 minute, apoi si-l scoate singur.

Cris, febra nu are bebe, atata doar ca e putin fornait - i-am curatat nasul cu pompita din aceea simpla - m-am mirat si eu ce a putut iesi dintr-un nas atat de mic.

Ttenzika, tare frumoasa si emotionanta povestea

Fetelor, aici ni s-a recomandat NU televizorului cel putin in primul an, nici macar Baby Einstein.

http://www.sovereignty.org.uk/features/eco/tvdanger.html
http://www.askbaby.com/the-influence-of-tv-on-young-babues.htm
http://uk.reuters.com/article/healthNews/idUKTRE5210N020090302

Noi mereu il luam pe bebe cu noi la cumparaturi - e fain ca sunt carucioare la ASDA cu suport special pentru scoica ... noi umplem carutul si el doarme frumos.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Fetelor, multumesc pentru gandurile bune!

Apropo de suzeta, aici nu este contraindicata. Nu se recomanda in prima luna la bebe alaptat la san, ca sa se obisnuiasca cel mic cu suptul, dar in rest toti zic ca e OK. Noua ni s-a spus sa luam suzete ortodonthice, nu vor "strica" dintii. Totusi, cica sa "pierdem" suzeta cand bebe are cam 1 an si in orice caz, sa fie folosita doar atunci cand e nevoie, nu sa fie "uitata" in gura la bebe. Daca cel mic tine prea mult timp suzeta in gura, s-ar putea ca dezvoltarea vorbitului sa fie incetinita (bebe cu gura plina nu gangureste, iar ganguritul duce la cuvinte)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

ttenzika imi place noua ta semnatura, venise momentul sa renunti la cea veche....si imi place tot ce am vzt acolo..nu am fost la Budapesta , inca, dar mi-ai facut pofta.
Porumbita si eu am dureri cand se mufeaza.E vorba de stimularea lactatiei prin supt, care declanseaza reflexul undeva in creierul nostru si de acolo apare contractarea gl galactofore.Este mai mult decat normal.Cat priveste durerea de sfarcuri eu am la sanul sg dintotdeauna, unde mai nou nu mai stiu ce si cum sa fac bebe suge f putin.La celalat curge usor si trage mult--deci am lapte---la stangu ciuciu.Il tot pun la stangu intai sa-l stimuleze cat are fosrta , ca altfel am obs ca trage si oboseste si tot 30-40 vin.Asta am obs acum dp spital, cand evident am pb cu lactatia, dar era de asteptat nu???atata consum.Am incredere sa mi revin cu mancat+odihna+ceai

Cat priveste suzeta, CONTRAINDICATA de toti pediatrii toti au dat -o nene, va zic eu.Ca si cu dormitul in pat, doar ca nu recunosc.Eu am mai reusit dar nu din silicon.Una oribilaaaaaaa cu galben rosu si albastru primita MOCA de la targ de la nuk din plastic ordinar.Copilul alimentat la san vrea ceva moale.

Pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

imi cer scuze ca am schimbat asa tarziu semnatura,dar nah am zis sa o tin pana e totul ok

mamica de Alecsandra
filmul nostru:http://picasaweb.google.com/ttenzika/Filme#
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput