Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 22
cris30 spune:
Noi folosim suzi doar cand vream sa adormim, o asez in crib ii dau suzi, se freaca la ochi semn ca ii este somn si mai spune ceva pe limba ei acolo si gata
.
Dark multumim pentru articole, foarte interesante si de retinut.Nici eu nu sunt de acord cu Tv-ul, o mai las ziua gandindu-ma ca la varsta ei este atrasa doar de culori si miscari.
Voi cand il luati pe bebe la cumparaturi il luati numai in carseat sau cu stroller cu tot/?? Am vazut ca poti pune carseat-ul pe caruciorul de magazin dar nu stiu cat de safe este.
Stiti pe la cate luni incep bebeii sa respire si pe gurita???
Diseara am sa fac abur in baie si am sa stau cu ea 15-20 minute acolo, sper sa functioneze.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
DarkBendis spune:
Cris, depinde ce cumparam si unde mergem. Daca mergem "in targ" sau la vreun shopping centre, le luam pe amandoua (oricum, avem scoica ce se poate instala pe sasiul strollerului), daca mergem doar la aprovizionare la supermarketuri, folosim doar scoica. ASDA are carucioare speciale cu compartiment pentru scoica (cu centuri de siguranta si tot) iar la alte supermarketuri (ca mergem in fiecare saptamana la altul... sa luam produse variate) punem scoica intr-un carucior separat... si atunci tata impinge caruciorul cu merinde si mama caruciorul cu bebe ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Cris, cand asezi carseat-ul pe carutul de cumparaturi se blocheaza mecanismul ala, e ca atunci cand il asezi in baza (dc ai carseat cu tot cu base). Cel putin al meu asa este, efectiv nu se deblocheaza decat dc tragi de maneta.
Eu am citit ca parca incepand cu 3-4 luni incep bebelusii sa invete sa respire mai bine pe gura, vezi ca scrie in cartea aia de pediatrie pe care o ai si tu (copilul de la 0 la cinci ani), dar nu mai stiu exact la ce capitol.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
bebelusi spune:
Alinuk 
Ira maica-mea nu ar zice ca minte Capraru, ea ar zice ca ce credem ca totul e ca in carti....
Bee ma bucur ca esti mai bine
Irina
in sfarsit mai optimista, ma bucur.
Ledi eu daca doarme la ora baitei ii fac si mai tarziu, daca chiar nu se trezeste decat foarte tarziu, sarim peste ea
Veronica 

mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cat par avetiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Irina arata-ne si noua ce invitatii ai ales sa comanzi
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cris30 spune:
Da cred ca depinde si de magazin si ce carucioare au ca la unele nu poti atasa scoica.
Am pus pozici cu Daria pe contul comun.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
bebelusi spune:
Fetelor noi in ultimul timp dormim toata noaptea pana la 6.30 dimineata

, nu ne mai doare burtica deloc de la debridat (cel putin deocamdata). Azi i-am facut lui tati o surpriza si am fos cu bebe la teatru in vizita. a fost asa de bucuros cand ne-a vazut....
Vedeti ca am pus poze noi la semnatura, nu mai stiu daca v-am spus
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
eli spune:
si pe mine ma trec sageti prin sani cand-
-il pun pe bebe sa suga
-cand ma gandesc la Florence si au trecut 1-2-3 ore de la ult alaptat
-cand nu suge mult timp
laptele este preodus si vine pe canele, de aici sagetile
azi am fost cu Florence la una din intalnireile organizate de primarie pt mamici si bebei. a fost interesant, Florence a fost tot timpul treaza dar ff cuminte cu toate ca mancase putin. o atrag vocile, zumzetul de bb-ei si mamici vorbarete
cand sa plecam am zis sa o alaptez ca pe drum cine stie, isi aduce aminte ca ii e foame. la sanul stang siroia laptele, iesea ca din fantana arteziana, pana ce am reusit sa o mufez am udat-o bine
bb-ei vostri au un san favorit? sau vi se pare ca un san produce mai mult. la stangul ud si schimb la tampoane de san pe cand dreptul nu curge decat ff rar.
mai avem 1 zi si ne luam zborul.
nu stie nimic nimeni de roxy.
restul de fete treceti la apel. mamica cu 3 pui scumpi, unde esti?
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
Daiopri spune:
IrinaC, Dark multumim de urari.
Chiar asa am ajuns si noi la o luna deja![]()
Ieri s-a trezit motanul de la 5 ca il doare capul si avea febra, asa ca a ramas acasa. Mare bucurie ca am mai incasat un virus cred 

In plus azi mergem de nebuni, ca parca au innebunit cu totii. Tati trebuia sa mearga marti la un dr si l-au amanat pe azi, apoi eu aveam pt motan intalnire cu un pediatru pt tusea lui si credeam ca e pe 30 martie si cand colo e tot azi. Asa ca pe fuga, mergem cu totii.
Pisoiul e bine pana acum, desi l-am tot alergat pe motan de langa el, mare lucru sa nu se aleaga si el cu raceala ceva 
Ca si eu simt cam ciudat nasul.
Porumbita, durerile alea sunt normale. Am si eu, cum zicea Irina, cand incepe sa suga bb, cel mai bine e sa apesi tare cu podul palmei pe sanul (sfarcul) opus.
Apoi am si cand ar fi ora de masa, si el doarme, sau daca incepe sa planga cam cand e ora de masa. Mai trec din dureri mai incolo putin, probabil cand nu o sa mai fie asa mult lapte.
Si eu am un san mai prost asa, ca nu prea am sfarcul ca lumea si e si mai plin, ca nici lui bb nu ii prea place la el si cand ii vine randul mereu il freaca de colo colo
Nici nu stiu daca sa scot din el sau sa las sa se regleze asa. Ma intreb daca o sa raman cu unul mai mare si unul mai mic la sfarsit
Noi ne mai luptam cu colici, dar de bine de rau in timpul zilei, nu plange prea mult, dar da din maini si picioare ca avionul. Si cred ca este din cauza ca e prea mult lapte si se ineaca si trage aer, ca mai ales la sanul buclucas se intampla asta.
Miere, flower, asa se intampla se pierd din kg la inceput mai repede iar restul mai incetucu, dar cu putina ambitie se duc ele. Acuma e drept ca v-ar ajuta nitel trezitul noaptea![]()
![]()
Veronica, ce frumusete de fetita cu freza acolo:))
Gata pauza ca s-a trezit sarbatoritul si tre sa dam de baut.
Va dorim toate cele bune si un wk frumos.
lisa79 spune:
vero,ne-ai luat![]()
fac poze zilele astea si le pun cu Anuta![]()
Irina,vrem sa vedem invitatiile.
fetelor,e gata filmuletul despre alaptat?
intrebare,voi va mulgeti dupa fiecare alaptat???
roxana pe unde umblii???
Ana a dormit de la 10pm-3am,papa si somn pana la 7,papa,joaca,somn pana la 11AM.o iubesc pt asta![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!