Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
IRINA.C spune:
Mai ma uit la Ochila al meu si mi se umple sufletul de liniste si fericire..ce cosmar a fost..hai sa va bucurati toate de puii vostri din plin fiindca e asa de bine sa fie bine .Nu stim sa ne bucuram de bine atunci cand il avem fir-ar sa fie.
Am primit invitatiile comandate pt botez.Sunt f dragute si sunt multumita, mai ales ca le comandasem online si nu le vazusem live ca sa zic asa.Radu a dat avans si pt muzica si pt fotograf+cameraman.Acum am la ce sa ma gandesc...sigur nu va zis ca ma intreb ca toanta uneori..dc se imbolnaveste iar pui chiar atunci
da stiu ca aceste ganduri vor disparea cu timpul si cu recapatarea increderii.
aaa si nici nu stiti cati au sunat sa se invite sa l vada pe bebe dp ce a iesit din spitall...moama ce NU am zis tuturor, cu fiecare nu deveneam mai linistita.Fraza e ceva de genu:ne face placere sa va vedem in parc(cand om iesi inca nu stim, va anuntam noi) sau la botez.![]()
Si sa stiti ca trimit invitatiile si prin posta ca nu stau sa ma vad cu totii ca nu e nunta.Invitatiile au fost un moft al meu da dc mi l-am facut le si trimit![]()
pup
PS hai ca a mai tacut bezmeticu cu loviturile si nani si Ochila..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Eh, a racit un pic Mister Mister, e cam fornait si nu-i convine...si-l cred, ca si eu sunt cu nasul infundat si nu-i deloc placut. Azi noapte s-a trezit de 2 ori in loc de unica trezire cu care ma obisnuise (nani de la 1 la 4 jumate, apoi de la 4.45 la 6 jumate si din nou somn de voie pana la 8 si un pic)... deci noi la numarul de ore dormite tot stam bine... numa' ca uite ca-s cam fragmentate. Acum i-am desfundat nasucul cu pompa si iarasi soileste jupanul. Oricum mai incolo il scot un pic la aer, ca e destul de frumos afara.
LA MULTI ANI motanelului lui Daiopri

Carmen, zic si eu ca fetele... spune-i bunicii ca a zis medicul sa... sau asistanta ca... Si da, cum zice Alinuk, cel mai bine e sa vorbeasca sotul cu ea daca sunt probleme mai "dificil de discutat". Noi in familie la noi asa facem, daca exista "difficult issues" eu le lamuresc cu ai mei, iar sotul cu ai lui, fara suparare . Eu oricum am noroc de familie/neamuri foarte intelegatoare, deschise si bine-intentionate in sens bun, care sfatuiesc dar nu se baga (prea tare
)... ar fi cam greu ca noi (eu, bebe, taticul lui +madamele) suntem in Scotia iar ei in Romania, Anglia, Italia etc
Lisa, pozici cu costumasul cel dragut? ![]()
Irina, tare ma bucur ca Grumetzelul vostru e mai bine si ca tu esti mai linistita
Acum recupereaza si el... cu somnul, mancatul, jucatul...asa-s ei puiutii mici 
Anca, tare faine poze aveti. O familie de frumosi 
Ttenzika, sanatate multa sa "dispara" chistul ala afurisit (pe cat posibil cu tratamente cat mai lejere)!
Flowerbee, cred ca alea 7 kg sunt "blestemul" multora... si io printre ele. Drept ii ca mi-ar place sa pierd inca 7 sa ajung la greutatea de acu' "n" ani cand eram "beanpole" adica "manechina rau" da' vise taica vise...ca nu mai pot fi la 35 de ani cum am fost la 26 (cand traiam cu o dieta de tigari, cola light, heavy metal si garlic bread 
) Plimbare placuta sa aveti si vreme buna! 
Ledi, daca bebe doarme la ora de baie, ori facem baie mai incolo, ori a doua zi. Tare faina soacra ai, ce bine ca te ajuta asa de mult!
Iris, deja la bronzat
! Pai asa sa tot iesi la plimbare! Pe la noi mai rar soare mult... nu ca mi-ar trebui mie ten ciocolatiu (cine a mai vazut "goth" cu bronz? ) dar e bine ca e caaald si luminos!!![]()
WOW Veronica, pai papusica ta are o pleata... chiar, o "depaseste" careva la ciufuleala?
Na ca s-a trezit bebe mic...pup toata gasca 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Leditia spune:
Selene,cererea pt alocatie nu stiu cum arata ca al meu a fost si-a depus dosarul si cererea a luat-o de acolo.
Eu zic sa-ti scoti la imprimanta 2 formulare si pe unul bifezi indemnizatia si pe celalalt alocatia.Sau cel mai bine mergi acolo si intreaba.M-am uitat pe site-ul primariei Cta si la fel este o cerere care arata cam ca a ta..si eu voi bifa ca vreau indemnizatia,ca pt alocatie am depus deja dosar..In plus la noi se depun in locuri diferite,dosare diferite,deci n-ai cum sa bifezi pe acelasi formular ca le vrei pe amandoua.
Bafta.
Iris,stiu cum este sa ai si soacra in adevaratul sens al cuvantului..aoleu,nu vreau sa-mi aduc aminte
.Eu sunt la a doua casatorie acum si iti spun sincer ca i-am zis "mami"din primele luni de cand eram cu al meu,pt ca asa am simtit.O apreciez f mult,ma inteleg bine cu ea,de obicei cand am discutii cu al meu tine cu mine..
,il iubeste pe David si mereu il alinta,ii face masaj,imi place cum se poarta cu el..In prima luna cand nu am iesit cu David afara(ca asa ne zisese dr) venea in fiecare weekend cu taxiul si ii aducea ba hainute,ba cosmetice..noua ne aducea bunatati..In weekend cand mergem la ea mereu ne face cate ceva bun.Ea ar sta cu David mai mult,dar inca lucreaza si nu poate decat seara sau in weekend.
E pacat ca mama ta nu e apreciata,ce sa zic,de obicei sunt rare soacrele care nu se baga in relatia copiilor,care ii ajuta,care tine la nora sau ginere..Nah,probabil nora nestiind cum e sa ai o soacra din aia "poama acra" si vazand ca-i merge,a luat atitudinea asta..care e total neprotrivita...
POZE CU NOI
de David Christian
miereamara spune:
Doamne, Veronica ce par are micuta ta, eu nu am mai vazut asa pleata la un copil asa de mic! E superba asa ciufulita! Frumoasa foc!
Dark, multa sanatate lui Mister:)) sa se faca repede bine!
Irina bine ati venit acasa, sper sa fie totul ok de acum inainte, tine babele in carantina inainte sa le primesti in casa
.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Selene_Bunny spune:
veronica, multumim de urari! Super haioasa fetita ta, mortala cu freza aia!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
veronica75 spune:
Multumesc fetelor
, freza a iesit asa dupa ce am uscat-o cu feonu, nu a fost facuta intentionat
;
Macar la par suntem primele ![]()
Irinuca - sa ai spor la pregatirile pentru botez;
Dark - multa sanatate tie si lui Mister, aveti grija de voi
;
Eu ma pregatesc sa ies afara ca e soare, ceea ce e destul de rar pe aici ![]()
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#
ttenzika spune:
Copii vostri cat papa lao masa??Alecsandra haleste deja 150ml la 7 saptamani,oare nu e prea mult???pentru varsta ei???...doamne ce intrebari mai pun
,abia astept sa ne amuzam de intrebarile astea cand o sa aiba licuricii vreo 2-3 anisori
,tare nult as dori sa recitesc atunci ceea ce intrebam acum![]()
mamica de Alecsandra
filmul nostru:http://picasaweb.google.com/ttenzika/Filme#
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#
cami_antonia spune:
irinac pe aici sunt ... va citesc de dimineata dar nu am timp de scris ... azi noapte am dormit si noi putin ... slava domnului ... am facut baita mai devreme .... si chiar m-am descurcat ...
acum incerc sa fac un mic program ... adica ceva de genul sa stea treaza dupa baita pana la 12-01 nopaptea si sa dormim apoi ... azi noapte ne-a iesit sa vedem de acu inainte ...
ce bine de tine ca ti-ai facut deja invitatiile ... si noi tre sa ne apucam ca e deja tarziu ....
plange bebe
revin
Camelia
kristinuz spune:
Buna ziulica!!!
multumim pentru sustinere...
aateptam sa vedem daca isi face efectul tratamentul
ttenzika Alexandru papa de la 3 saptamani aprox 120 ml
acu ii termina si are aprox 7-8 mese pe zi...pediatra zice ca e mult ptr 5 saptamani cat are el dar fiecare beelus are ritmul lui si apetitul lui..asa ca...eu zic ca e bine ca bebeii nostri papa|![]()
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
ttenzika spune:
Punem si noi povestea nasterii
,deci:
POVESTEA NASTERII
Totul a inceput in ianuarie 2008 cand mami a avut o problema si s-a dus la dr.iar nenea doctor a zis:''doamna nu credeti ca ar fii cazul sa faceti un copil la 29 ani aveti un corp destul de sanatos
..
1Mai.De astazi incepe viata mea parintii mei nustiu inca acest lucru..sunt mai micutza ca semintele unui mar..insa.. traiesc
voi fii fetitza
cu parul negru si ochii verzi ca a lui mami..si cu siguranta o sa imi placa florile..
16 Mai-sunt unii care spun ca nu sunt o persoana reala..ca doar mama mea exista..mami tocmai a aflat de mine si il anunta pe tati prin telefon
ca voi veni pe lume
..apoi a urmat prima ecografie..cand mami si tati mi-au vazut inimioara
..apoi la 10 saptamani in burtica lui mami am inceput sa deschid guritza, asa observ ca am si degetzele....ei bine peste 8 luni ma vor vedea si ei cum zambesc...
27 August a putut si tati sa ma simta punand mana pe burtica lui mami
..
uite asa au trecut saptamanile si eu cresteam
20 Ianuarie 2009- era asa cald si placut la mami in burtica ca nu voiam sa ies..chiar daca imi doream sa fac cunostiinta cu parintii mei
,,nu am vrut sa imi parasesc mica garsoniera
,,apoi mami a vorbit cu nenea doctor si au hotarat sa ma scoata ei afara..daca eu eram mai lenesa...
22Ianuarie..dimineata mami s-a trezit cu niste emotii..doar stia ca era ziua cea mare ..ne vom vedea in sfarsit 

la ora 13 s-a internat in spital a venit si nenea doctor s-a uitat la mine, bataile inimii mele era bune, totul era ok..si i-a pus la mami o perfuzie ca sa se dilate si sa aiba contractii sa pot eu sa am loc sa ies afara,deoarece v-am mai spus ca nu aveam nici un chef![]()
22 Ianuarie ora 16.30 s-a rupt apa primul semn ca nu mai avem mult pana sa ne vedem

22Ianuarie ora 18.30-dilatatie 4 cm..pe mami o durea rau de tot..tati era terminat de emotii si o incuraja pe mami..apoi
22Ianuarie ora 20-mami era pregatita sa ma vada
..deodata am inceput sa o iau la vale
..stiam ca in urmatoarele clipe ii voi vedea chipul celei pe care o iubesc de cand am fost un bob de grau 
si care mi-a tot vorbit in cele 9 luni.. 

22Ianuarie ora 20.10 min.-eram naucita
deodata totul era rece..un nene tot umbla la buricul meu..o alta tanti imi facea ceva pe la nasuc..dar mami???unde era?...si..deodata acel nene care umbla la buricul meu ma i-a de picioare si atunci o vad...
era ea...mami...nenea ma pune pe burtica ei..ea plange..dar de ce??
ca eu sunt fericita ca o vad..
mai tarziu am auzit-o:''te iubesc ingerule''si atunci am stiut 
..plangea de fericire..ne-au lasat putin impreuna..apoi m-au luat de langa ea..o alta tanti m-a luat si atunci am auzit: 3.100 grame si 49 cm..aha asta era greutatea si lungimea mea..hmmm binisor
..dupa aceea m-au dus intr-un patutz cald ca la mami in burtica era..si atunci l-am vazut pe el 
![]()
statea si ma privea cu lacrimi in ochi..era tati cel care imi tot spunea povesti de cand eram in burtica..daaaaaaaaaa..si ma atingea usor pe manutza..asa am adormit cu el acolo...
Acum sunt marisoara acusica am doua luni si vreau sa le multumesc lui mami si tati pentru dragostea cu care ma ingrijesc,si incerc sa le fac si eu noptile cat mai usoare![]()
![]()
![]()
mamica de Alecsandra
filmul nostru:http://picasaweb.google.com/ttenzika/Filme#
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#