Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Andre_ea, hai sa stabilim o ora, sa zicem diseara la 8, ca e sotul acasa si poate sa stea cu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30
Care dintr-e voi foloseste sticle de plastic de la Avent???Nu stiu ce se intampla ca dupa ce ii prepar formula si incep sa agit, sare lapte pe laturi.Nu se intampla mereu cateodata curge cateodatra nu, e foarte curios .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

atentie cand asezi capacul. fixeaza tetina in cerculetele capacului de biberon ):. pupici.

http://b1.lilypie.com/1Eiqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

Brandusa, Leditia multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de ele. Oricum azi am fost mai ferma.
Irina ma ucur sa citesc ca sunteti bine. sa va dea Dumnezeu numai sanatate!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ttenzika, Ledi, multumesc de raspunsuri. Pai sa-i manance puricii, atunci, de ce mi-au dat un singur formular???

Arata asa: http://www.primariaclujnapoca.ro/cereri-tip/Cerere%20pentru%20acordarea%20indemnizatiei%20pentru%20cresterea%20copilului_oct06.pdf

Vedeti casutele de bifat? Scrie indemnizatie (prima casuta) si alocatie (a doua casuta).

Formularele voastre arata altfel?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Noi am trecut cu bine si de primele doua vaccinuri. Nathalie are 5,340 kg, doctorita a spus ca e perfect asa, chiar un pic deasupra curbei de crestere. (ceea ce inseamna ca Francesca era cu mult deasupra curbei, ea avea 5 kilograme la doua luni, dar se nascuse cu 3,5 kilograme, nu cu 4, ca si Nathalie). Nathalie a fost doar cam somnoroasa de la vaccin, in rest nici o reactie.

Veronica, nu te speria, e bine fetita ta. Mie cu 1,3 kilograme in doua luni mi-a zis ca e peste norma, dar e ok pentru ca e alaptata. Fiecare copil are ritmul lui si de acum voi incerca sa nu o mai compar pe Nathalie cu Francesca cu alti copilasi. Ieri la control era un baietel de 1 an cu 13,5 kilograme, ce zici?

Selene, ma bucur de vestea ta cea buna, sa ramaneti indragostiti si sa va cresteti frumusetea de fata!

Miere, ce are Aidan nu ne cumva acneea bebelusului? Si Nathalie a avut, i-a trecut in doua saptamini...nu am atins, am spalat doar cu apa fata.

Bebelusi, hahaha, faina faza cu sotul tau... dar de ce nu vrea sa fie leganat?
Eu sunt acasa cea cu sfaturile pentru Paul si in avantul meu, la un moment dat, ii explicam sa scuture bine de tot sticluta in care pun laptele dupa muls, inainte sa se mulga... la timp mi-am dat seama ca el nu se mulge!... trebuie sa ma abtin ca sunt in stare sa dau mereu sfaturi, eu stiu evident cel mai bine orice cand e vorba despre copii! Norocul meu ca am barbat intelegator si nu isi ia campii.

Cris, nu esti singura cu prunca la prima marime, si Nathalie e inca la 56, desi ii raman cam scurtute ca e mai lunga decit era surioara ei la aceeasi varsta.

Dark, cred ca ai dreptate, Nathalie are 5,34 kilograme si e la marimea 56...ii mai dau si 62, dar sunt largute, doar pantalonii ii dau 62 si chiar 68, pentru lungime, dar pluteste in ei.

Carmen Marieta, esti o tipa faina, ca tii asa de frumos cont de sentimentele soacrei. Ai putea sa ii spui ca ai citit ca e indicat sa... asa, pe un ton calm, si ca preferi sa faci asa, sa vezi daca ii e mai bine copilului...

Irina, ce bine ca sunteti tot mai bine pe zi ce trece!!! Si eu ma bucur ca am scapat de enterocolita, dar a fost un stress, ca nu suntem invatati sa aiba fata temperatura si, mai ales, sa nu manince...pe langa sta ma telefonam cu fratello al carui ficior avea in acelasi timp enterocolita si el imi dadea indicatiile doctorilor din Cluj: dieta, nu lapte, medicamente...aici indicatiile au fost: sa bea si sa manince ce vrea, daca vrea, si daca are temperatura mare si dureri un paracetamol.... trebuie sa spun ca Francescai i-a trecut mai repede decit nepotelului!!!! Si a baut lapte, suc de ananas proaspat (doar asta vroia) si de mancat cam putin, doar biscuiti....

Flowerbee, sanatate sotului tau!

Si pe mine ma apuca groaza, ca si pe Leditia, cand va aud cat ati slabit... Ledi, ai noroc de o soacra faina si fain ca o apreciezi...mama e la fel o soacra de milioane(a avut grija mai bine de juuma` de an de nepot, intre 2 ani si 2,5 ani, in prima si a doua sarcina s-a dus zilnic, doua ore cu autobuzul, sa faca mancare, curatenie, grija de nepot la a doua sarcina, sa il scoata afara), insa nu e apreciata si ea saraca tace si inghite. Enfin, nu largesc aici subiectul, nu se stie cine ajunge pe aici. M-au mancat si pe mine degetele....

Va las ca am de facut cate ceva prin casa si apoi iesim iarasi afara... (avem azi soare si deja am fost o ora la bronzat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

multumumesc gagici de raspunsuri, vazut poze frumoase cu bebei la san
Selene,la fel arata si formularul meu,dar intreaba si tu pe functionara aia de la primarie, daca accepta asa,daca nu fa o copie si completeaza ambele separat pt fiecare in parte(alocatie+indemnizatie) si vezi la fatza locului cand ajungi ce t-i se spune

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Carmenmama e f frumos faza cu el sa rezolve dar...de multe ori nu merge, asa ca spune-i pur si simplu ca eu am cam tacut si rau am facut.Impune-te ferma ca nu conteaza nimic cand vine vb de bebele tau.Tu stii mai bine
Aalina pe unde mai stai mama?nu te am mai vzt online deloc deloc...
Crysyana hai ca trece perioada asta nebuna si vei avea ceva mai mult timp...nu mult mai mult nu te gandi
Miere dar lui Aidan i-au venit vreodata hainele de 0 luni?F bine dc reusesti sa iesi si sa te simti sigura , eu acum sunt mai tematoare dp ce am patit.Iesitul afara nu e o pb , adultii si mai ales copiii purtatori de diverse sunt pbemele.
Lisacreste ciufulita si incepeti si voi sa mai dormiti...hi hi sa o tineti tot asa
Ancace dor mi-ai facut de Timsy al meu, tot asa griuletz era, offf abia il astept inapoi...ii e bine si cu fratele lui Radu dar ne e tare dor.Nu era o matza dragastoasa asa, mai degraba agresiva si independenta, nici vorba sa vrea sa fie dragalita sau periata...era un scandalllll
Rein toate sfaturile au ajutat dar linistea ti-o recapeti doar cand e bine copilul tau.Incet incet..
Ira deja cred ca i gata faza cu dormitu...de azi dimin se tot agita, il doare si burtica e evident asa...cred ca gata cu linistea mea...de altfel bocane unul nene ..de darama blocul.CE LINISTE...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

IRIS am incercat si asa, am avut probleme la pus copilul cu capsorul pe ambele parti, cand il puneam pe partea stanga trebuia sa-l pun cu capul spre usa, mi-a sarit in cap ca-l trage curentul... si i-am aratat intr-o revista ca, copilul trebuie sa fie pus pe ambele parti... ca nu-l trage curentul... ca .... atunci a functionat...

ACUM SPER SA INTELEAGA, A VORBIT RADU CU EA....

Aseara daca i-am spus sa lase copilul sa planga,(vocifera cand am intrebat-o de ce l-a luat din patut, raspunsul ei.. plangea, dar copilul era calm.. in fine) mi-a spus ca mai bine il luam la bataie ca sa planga.... cateodata imi vine sa o dau afara din camera... dar incerc sa fiu calma... off

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor;

Dark - merci pt sfaturi , eu povesteam cum o scot afara pe Alice...si da probabil ca ii e cald ...azi ma duc la cumparaturi pote gasesc ceva mai comod decat cosmonautul care evident il uraste ;

Bebelusi, Miere - super tare intru si eu in club....atunci cand alaptez pe la ora 2.00 adorm cu ea in brate;

Irinuca - ma bucur ca tu si Andrei sunteti mai bine ;

Am vazut pozici noi cu bb de crysiana si Anca , ma duc sa vad si video cu Clara

Lisa- e musai sa ne arati costumasul si sa imi spui daca ciufulita ta e mai ciufulita decat Alice
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5312623316660848802;
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5312623302486926914/
Nasul ii spune " papusa Chichi"

Carmen - cat a stat soacra la mine am indurat totul cu vrednicie fara sa spun nik si toooottt rau a iesit....;

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Selene - ma tot tin de ieri sa te felicit deci:
Felicitari si sa dea Dumnezeu ca de acum in colo sa fie asa cum iti doresti tu si sa fiti o familie fericita. Tin pumnii sa gasiti un job cat mai repede.

Iris - sar'mana de incurajari;

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput