Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata!Hai sa ne mai animam ca ajungem pe pagina a2!

Raportam: Andrei e in mare refacere inca, dar sunt multumita ..din ce in ce mai linistita.Atata sustinere din partea voastra a contat enorm, telefoane si sms, plus netul, va multumesc mult.Aseara s-a trezit tanarul dupa un somn luuung de vreo 4 ore si a bagat 120 ml dp ce inainte luase doar 40.Apoi nani ..la noi in patasta este, adoarme mai nou cu sanul in gura si tre sa ma simta f aproape ca sa stea linistit si sa adoarma in ciuda tresaririlor.De altfel dr mi-au si zis sa-l tin lg mine o perioada, pana se mai linisteste.La 4 trezit mancat adormit aceiasi metoda, la 6 juma repetat figura si abia acum a atipit.
Diseara intentionez sa-l instalez la el in patut, ieri noapte prima bucata a noptii asa a dormit si m-am mai imbratisat si eu cu tati, ca altfel avem molozocul intre noi.
Si acum cat de cat pe rand:

La multi ani pt Tudor , motan de Daiopri
Kristinuz sanatate bebelui tau , sunt sigura ca va fi bine si nu vei ajunge la internare.
Natymultumesc pt toate incurajarile
Dark esti extraordinara, f optimista si cu un simt al umorului rar.Intotdeauna citesc cu nesatz ce scrii tu si am linisteste teribil.Bravo ca poti fi asa, e ideal.si multumim pt toate incurajarile si sms urile si pupa-l pe Lachlan, licuriciul nostru de revelion
Ciufik esti o dragutaIti multumim si eu si Andrei al meu si abia astept sa vina vremuri linistite si calduroase si sa ne intalnim Andreii intre ei
Veromultumim si tie pt incurajari!da, asa se zice ca ei se recupereaza mai usor ca adultii, care dc isi mai pierd si neuronul unic, mai greu
Cami mai intra la apel sa mai stim de tine.Cu baita sunt sigura ca te descurci, eu l-am spalat singura mult timp pn s-a obisnuit si Radu
ttenzikanu cred sa fie pb cu chistul,,de fapt sunt sigura ca se rezolva cu trat cu anticonceptionale eventual.Chisturile ovariene sunt de obicei foliculi neelberati/nefecundati care raman acolo si de cele mai multe ori dispar cu trat fara pb.
Alinuk la cat doarme Andu normal k are 6 kg!Bravo! ca doar in somn se secreta STH hormonul de crestere!
Bpaulamultumim si succes cu stafilococul made in maternitate
Irismultumim pt urarile catre ochila si ma bucur ca a trecut enterocolita relativ repede sa stii
Damiana si mie mi se pare fumos ochila, cel mai cel!Multumim
Andre_ea dc cantarul meu e onk normal vestile despre greutate sunt bune, sa speram ca se mentin.Multumim
Bebelusi multumim si tie tare faza cu tati!
Iuliacris felicitari ca ai nascut intai, ce eu nu mai eram in zona si nu stiu ce e cu soldul Clarei/ nu am citit nimic in acest sens, mi-o fi scapat, sper ca ortopedul ti-a dat vesti bune, sa ne zici si noua
Elifelicitari pt Florence si greutatea ei.Vzt poze cu voi ce dragutzi sunteti si cei 2 copii cu ochisorii alungit f dragutzi
Asparagus nu e chiar asa putin.E sub medie dar merge.Acum cu scaunele acelea dc bb are apetit , dc ia in greutate!!!imp asta, nu sunt de tratat.POti pt linistea ta sa-i dai 1/2 de plic de smecta de 2 ori pe zi in ceai sau mucilagiu de orez si se rezolva.Nu poate fi diaree infectioasa cat timp are stare buna, nu are febra etc.sanatate si lasa-i pe ceilalti bbei.Un fel de crsetere are un bb care pleaca de la 4 kg si altu de la 2900.Si noi suntem de la 2900 la iesire la 4300 ...ajungem noi mari.Sanatate!
Delia batista bebelusului pt muci si..mi-am cumparat un aparat de nebulizat, un Omron f scumputz 4 mil cam asa...sanatate lui David ca stiu cum e, din pacate , nu mai ai liniste nu mai esti om iar de pui nu mai vorbesc ce se chinuie
Flocum ami esti cu raceala?Poti sa iei antib cam orice dar nu stiu dc ai indicatie acum.

Mai scriu later ca m-a intepenit puiul cu el in brate de o ora!

Va imbratisez cu drag

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ttentzika, parca vorbeai de un chist ovarian, nu? Am citit, dar memoria imi mai joaca feste din cauza programului de noapte.

Pot sa iti spun din experienta mea "bogata" in chisturi. Inainte de sarcina aveam un chist de 7 cm dar care din cauza hormonilor de sarcina s-a micsorat la 4 cm in sapt 14. Apoi nu s-a mai vazut pt ca a crescut uterul. Ideea este ca nu mi s-a recomandat operatie, nici chiar acum cativa ani cand am avut ruptura de chist si am facut niste complicatii aiurea. Unii medici prescriu anticonceptionale sau diversi hormoni, altii asteapta sa vada daca dupa cateva cicluri se modifica sau dispare. Daca e un chist cu o structura anume, se recomanda scoaterea, insa prin laparoscopie.

Trebuie sa il tii sub observatie si sa vezi cu evolueaza dupa ce iti vine ciclul. Operatia e ultima posibilitate.

Sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Mey gagici de chistul meu nustie nimeni sa imi raspunda??

mamica de Alecsandra
pentru IRINA si Ochila al ei
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Neata!
In primul rand un pt Irina si Ochila!

In al doilea rand:
Tudor de Daiopri! ( e singurul licurici nascut pe 13! - norocosu').

Revin
Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Carmen, eu cu diplomatia nu am rezolvat nimic, pana cand mi-am luat inima in dinti si am spus in fata ce ma deranja: alaptatul cu 3 oameni langa mine, vizite, pupaturi cu ruj, parfum puternic, suflat asupra copilului etc. Eu ca mama nu fac asa, apoi altcineva.

Deci fii ferma, dar politicoasa si explica-i stiintific procesul sau da-i sa citeasca!

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Selene felicitari! Sa va iubiti o viata!
Brandusa am dat doar 12 kg, dar incerc sa dau si restul, partea proasta e ca pap dulciuri... daca in sarcina am mancat numai acrituri...

Ciufik eu intrebam de invatat in pat... si eu gandesc ca somnul lui e mai important... credeam ca sunt singura.
Cris si eu pateam cand i-am dat lapte praf, ca si tine, cand agitam laptele sarea, am observat ca era asa cand puneam apa mai fierbinte.

Fetele mai am o intrebare la voi: cum sa-i spun soacrei mele sa nu mai ia copilul din patut, sa nu-l mai legene cand de abia a mancat, si apoi vomita... cum sa.... fiu diplomata???
Saracul Radu i-a mai spus dar nu ai cu cine sa te intelegi, imi este ca eu is mai iritata acum si poate ca o spun intr-un fel care o sa o deranjeze... Cum sa fac??

Noapte buna dragi licurici si dragute mamici..

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Bee

Mergi la inceput

Irina, a bucur sa citesc ca si tu si bebe scump sunteti bine. Sa fiti sanatosi si voiosi!
Si noi vaem probleme cu papa. Ca si Ochila, bebe Alexia papa 40 ml, 60 ml si apoi o razbeste foamea (dupa orele 19:00) si vrea sa pape in continuu. Si mananca serios. Mie mi-e teama sa ii dau des, mai des de 1,5 ore, insa cand ii e foame, tipa de nu te poti intelege cu ea. Deci trebuie sa ii imprietenim.

Cu raceala e mai bine, dupa cateva doze de Oscillococinum, sucuri de portocale si lamai, ceaiuri cu lamaie si miere si chestii din astea. Nu am luat antibiotic, il las doar daca e absolut necesar.

Sa va zic una buna: iau Homeogene 9 pt gat, o pastila pe ora. Bun, face bine la gat dar mai are un efect: lactatie maxima, sani cat casa si lapte ca la robinet. Cred ca plantele din Homeogene 9, plus sucurile si ceaiurile au avut un efect super tare. Mai iau si azi pana trece gatul, sa vedem daca are acelasi efect.

Miere, astea 7 kg ma urmaresc si pe mine, trebuie trecut de ele.

Azi vine soacra sa o scoatem afara pe bebe. Abia astept ca deja simt ca m-am ofilit numai in casa de o saptamana.

Pupici la fete si bebei.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, eu zic ca e bun cantarul. De la 10 luni (cand am terminat cu alaptatul) pana la 1 an i-am dat lui Tudor lapte Bebelac, ca mintea mea creata a zis ca e la fel de bun ca celelalte. Si copilul nu mai lua bine in greutate. M-am plans eu la 2 doctori, dar avand in vedere ca el era vioi au zis ca nu-i nimic. N-am facut atunci legatura cu laptele. La 1 an am inceput sa-i dau Nestle Junior si a luat copilul meu in greutate 1 kg intr-o luna. Ceea ce pentru varsta de 1 an e enorm. Ceea ce vreau sa spun este ca, dupa o perioada in care nu merg f. bine, din diverse motive (precum raceala), bebelusii recupereaza mult mai repede decat daca ar fi luat in greutate constant.

Rein, nu ai mai intrat pe mess.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Am avut putin timp si m-am uitat la pozele cu alaptarea. E atat de emotionant...Toate sunt atat de frumoase si de linistitoare...Sa ai copilul la piept e cel mai frumos...

Noi nu am facut inca poze la titi ca nu a avut cine sa imi faca. Tati e bolnavior si eu nu pot sa ma pozez singura. Poate in seara asta tati se va simti mai bine cu spatele si nu va mai sta doar in pat.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carmen,eu nu prea sunt diplomata,cel putin nu cu ai mei,iar pe soacra-mea o consider mama.Insa de fiecare data cand nu mi-a convenit ceva i-am zis,ba mai mult,al meu sustine ca in sarcina mereu ma ratoiam la ea(eu nici acum nu-mi aduc aminte sau nu-mi dau seama),insa ea a tacut,ca a zis ca deh,sunt insarcinata si cu hormonii la cap.In spital cand a venit,venea zilnic saraca sa ma ajute cat lipsea al meu,imi facea de mancare,imi aducea..ce sa zic,m-a ajutat mult,dar cand se apropia de David ma uitam cu niste ochi la ea..de altfel mi-a si zis mai apoi ca eram tot timpul cu ochii pe ea si aveam o privire de parca-mi manca copilul.Acum,nah,eu habar nu am,ea nu mi-a zis nimic atunci,deh,nascusem,ma simteam rau..Acum,cand il ducem pe David la ea,ii dau instructiuni clare..si e ok,se conformeaza..Insa nu am avut nici o disputa legata de cresterea lui sau mai stiu eu..singura chestie a fost cand l-am dus la ea,era cam racoare ce-i drept in dormitorul unde-l tinem pe David(tinuse toata ziua geamul deschis,ca aeriseste toata ziua camera aia si face curat),dar mie nu mi se parea ca aveam geaca pe mine si ea tot insista sa-l acopere cu paturica,eu nu si nu..Pana la urma a fost ca mine,insa cand m-am dezbracat am vazut ca avea dreptate si dupa cateva min m-am dus eu si l-am acoperitDeci singura solutie e sa-i spui frumos ca tu nu esti de acord cu ce face ea si ca dupa masa bb trebuie sa stea linistit.Pana la urma tu esti mama copilului si nu ea,iar deciziile le iei tu,daca-i convine bine,daca nu asta e.Daca nu poti sa-i spui,pune-l pe sot sa rezolve problema.

Miere,Patricia,super faze.

Irina ma bucur ca esti ceva mai optimista si sunteti mai bine.Multa sanatate puiului.

Selene la noi sunt 2 formulare diferite,pt alocatie si indemnizatie.. se face dosar pt fiecare in parte si se depun in locuri diferite.

Eu cand va aud ca ati dat 15-20 de kg jos ma apuca jalea,zau..Eu nu reusesc sa dau jos 6-7kg deloc.Eu care eram impotriva pastilelor de slabit,m-am trezit spunandu-i sotului" cred ca-mi iau pastile de slabit"Bineinteles ca mi-a facut capul patrat si a zis ca mi le arunca daca ma prinde cu asa ceva in casa..Nah,ce face disperarea din oameni..Imi doresc foarte mult sa slabesc pana la botez,sa-mi pot cauta si eu o rochie frumoasa,care sa-mi vina bine,nu sa mi se vada burta..

Intrebare:daca puii dorm cand vine ora de baita ce faceti?Ca al meu mai ramane neimbaiat ca doarme la ora aia si nu-l trezesc,mai ales ca el nu prea doarme de felul lui si cand doarme in sfarsit..zic Doamne ajuta!

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Ledi, cum zicea Dark, ca zice cumnata ei (mama, ce exprimare, din putul gandirii) - "niciodata sa nu trezesti un copil care doarme".
Noua nu prea ni s-a intamplat, din pacate, dar cand s-a intamplat ori am sarit baita in seara aia, ori l-am imbaiat mai tarziu, dar nu mai tarziu de ora 23.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ledi, eu ii fac baita seara intre 20-23, nu am ora fixa. Nu il trezesc si am grija sa fie cat mai aproape de urmatoarea masa ca dupa aceea ma mananca si pe mine
Si... sa-ti traiasca mama-soacra!

Mergi la inceput