Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
anca_ spune:
Lisa, trebuie sa trimiti poze cu Ana in costumasul nou..degeaba te lauzi daca nu ne arati si noua ![]()
Eu de molifta de la 40 de zile am si uitat, probabil vom merge duminica la biserica si il voi ruga pe preot sa imi citeasca inainte de a intra. Trebuia neaparat sa fie la 40 de zile?
Selene_Bunny spune:
anca_, nu, poate fi si mai tarziu. Si la mine a fost mai tarziu.
Fetelor din Romania, va intreb si pe voi, am intrebat si la "Legislative".
Daca depun actele pentru alocatia de 200 de RON odata cu actele pentru indemnizatie - e un singur formular, cu doua casete de bifat, indemnizatia si alocatia, capsat impreuna cu restul actelor, asa le-am primit de la Primarie - mai primesc din urma alocatia? Pe ianuarie, februarie, martie, adica? Stie cineva?
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Selene felicitari! Sa va iubiti o viata! Brandusa am dat doar 12 kg, dar incerc sa dau si restul, partea proasta e ca pap dulciuri... daca in sarcina am mancat numai acrituri... Ciufik eu intrebam de invatat in pat... si eu gandesc ca somnul lui e mai important... credeam ca sunt singura. Cris si eu pateam cand i-am dat lapte praf, ca si tine, cand agitam laptele sarea, am observat ca era asa cand puneam apa mai fierbinte. Fetele mai am o intrebare la voi: cum sa-i spun soacrei mele sa nu mai ia copilul din patut, sa nu-l mai legene cand de abia a mancat, si apoi vomita... cum sa.... fiu diplomata??? Saracul Radu i-a mai spus dar nu ai cu cine sa te intelegi, imi este ca eu is mai iritata acum si poate ca o spun intr-un fel care o sa o deranjeze... Cum sa fac?? Noapte buna dragi licurici si dragute mamici.. ![]() Poze .. Stefan-Sufletelul meu grabit.. |
CARMEN, spune-i k ti-a interzis categoric medicul sa ii facetzi ce-i face ea! (dealtfel, daca intr-adevar ai intreba medicul cred k ti-ar spune asta pe bune) asa am procedat si ea cand bunica Elizei ne tot pisa la cap sa ii bagam termometrul in funduletz k sa faca kakiki, k d'aia e agitata pt k nu a facut de 36 de ore (ulterior am citit chiar p'aici pe forum, cred k de la Roxanaz citire: risca sa-si piarda reflexul) - well, i-am spus cu toata seninatatea k asa a zis medicul, sa nu folosim termometrul asa aiurea, asa k s-a potolit.
...stai sa vezi ce lupta e sa nu o ia in bratze pe Eliza cand ramane singura cu ea, gizas!!
si bafta, spune-i asa si zi-mi si mie ce ti-a spus!A, sa nu uit: o faza asa de aiurea - de data asta cu maica-mea! - k m-a pufnit rasu' si nici nu m-am mai certat cu ea: nu mai stiu in ce chestie m-am contrazis cu ea, apoi i-am argumentat cu citat din Capraru, la care desteapta de mama zice: "eh, mai minte si Capraru!"

Ira, mamica Elizei
alinuk spune:
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetele mai am o intrebare la voi: cum sa-i spun soacrei mele sa nu mai ia copilul din patut, sa nu-l mai legene cand de abia a mancat, si apoi vomita... cum sa.... fiu diplomata??? Saracul Radu i-a mai spus dar nu ai cu cine sa te intelegi, imi este ca eu is mai iritata acum si poate ca o spun intr-un fel care o sa o deranjeze... Cum sa fac?? Noapte buna dragi licurici si dragute mamici.. ![]() Poze .. Stefan-Sufletelul meu grabit.. |
problemele de 'soacre'..indiferent de ce parte sunt..se rezolva de catre copilul din dotarea impricinatei...
cel mai cumsecade lucru intr-un cuplu poate fi o conventie, care pe scurt ar suna asa: 'orice problema cu mama o rezolv eu, orice problema cu mama ta o rezolvi tu'...si daca e ceva care deranjeaza la mama ..nu-i spui tu, ci imi spui mie sa rezolv problema...si vitzevercea...ceea ce e naspa cu mama ta nu-i zic eu niciodata, iti zic tie si tu (sic:sotz) reglezi 'dilema'
in fine...e drept ca functioneaza ft bine cand nu dai nas in nas zilnic...
daca al tau caz e asta cu zilnic e mai delicat
pana la urma oricum ai da-o va trebui sa tai pisicul brutal, ca altfel nu cred ca ai sorti de izbanda
...
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui IRINA.C Fetelor eu inca nu m-am linistit!El cu raceala e mai bine, cred ca si cu tresaririle saracu ar fi mai bine...ieri dupa mucilagiu+smecta nu a mai avut scaun..pn la urma l am ajutat eu si tot apos era , dar.....dupa ce am evacuta colonul , baitza cantarit si a luat in greutate---noi acum 2 zile 324o si azi 3370.O fi real, nu o fi? Dupa afacerea asta baitza ,papa doar 40ml si nani...domne acu doarme prea mult...cine sa ma mai inteleaga .ma uit la el si am uneori impresia ca saracul recupereaza cat a fost de chinuit si nedormit la spital..sper sa fie asta .Oricum sunt inca nelinistita , am fost aman2 f chinuiti si speriati si astept sa treaca un timp.Poate timpul ne va vindeca pe aman2.www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
IRINA C., bine ai revenit acasa, sanatate lui Ochila de la mine & Eliza mea!

In chestia cu dormitul dupa boala sunt eu insami asa: dupa ce bolesc dintr-un motiv sa altul dorm incredibil de mult cateva zile. Lasa copilul sa doarma. Timpul sigur va va vindeca pe amandoi, am impresia k pe Ochila mai devreme decat pe tine...
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui anca_ Carmen_Marieta, asta cu soacrele e nasoala, e problema delicata. Diplomatia functioneaza numai daca o vezi pe soacra rar, dar daca o vezi zilnic sau la cateva zile nu cred ca mai merge diplomatia, trebuie sa fii ferma si sa iti spui parerea si cu cat mai repede cu atat mai bine. Daca nu ii spui de la inceput ce te deranjeaza dupa aia se complica lucrurile. Daca nu vrei sa-i spui direct poti da tot timpul vina pe doctorita sau sa-i spui ca ai citit tu pe internet sau in carti, de genul: a spus doctorita ca dupa ce mananca bebeii trebuie lasati in patut sau am citit eu intr-o carte ca e mai bine sa.....Astea le mai folosesc eu cu soacra-mea |
Ei, vezi, Carmen? treaba cu "mi-a spus doftora sa nu fac asa" e folosita pe scara larga
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui anca_ Lisa, trebuie sa trimiti poze cu Ana in costumasul nou..degeaba te lauzi daca nu ne arati si noua Eu de molifta de la 40 de zile am si uitat, probabil vom merge duminica la biserica si il voi ruga pe preot sa imi citeasca inainte de a intra. Trebuia neaparat sa fie la 40 de zile? |
Stai sa vezi k eu am intrat in biserica acu' 2 saptamani, ca participant la un botez, fara molifta facuta fara nika...
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Anca, bebe Andrew este superb! Imi place mult poza cu tine tinandu-l in brate sub dus:)). Sa va traiasca si sa fie sanatos! Ai o familie tare frumoasa.
Aaaa. si poza asta e funny:
http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/BabyAndy46weeks#5312376025174317618
Asa sta si Tzitzi a mea si il studiaza pe Aidan! Si el face la ea: Muuuuuuuu:)))
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ttenzika spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny anca_, nu, poate fi si mai tarziu. Si la mine a fost mai tarziu. Fetelor din Romania, va intreb si pe voi, am intrebat si la "Legislative". Daca depun actele pentru alocatia de 200 de RON odata cu actele pentru indemnizatie - e un singur formular, cu doua casete de bifat, indemnizatia si alocatia, capsat impreuna cu restul actelor, asa le-am primit de la Primarie - mai primesc din urma alocatia? Pe ianuarie, februarie, martie, adica? Stie cineva? Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! |
trebuie sa completezi 2 formulare,unul pt indemnizatie si unul pt alocatzie
,asa e sistemul in tara asta
,desi nu inteleg ca doar are rubtica si pt una si pt alta
,dar nah,ma rog
sa fie acolo cat mai multe hartiiDa
,alocatzia o primesti retroactiv
mamica de Alecsandra

pentru IRINA si Ochila al ei

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

si nani...domne acu doarme prea mult...cine sa ma mai inteleaga