Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa felicitari pt cele 40 de zile ... sa mergi la un preot sau sa il chemi acasa sa iti citeasca si tie si lui bebe sa puteti intra in biserica daca vreti ... asa se face ... eu abia astept sa fac 40 de zile sa ies mai des cu ea .... sa fim si citite ... si felicitari si pt somnic ...

miere super faza cu biberonul ... gandeste-te ca asa sunt eu si acum ... la 3 ore ma scol sa ii dau de mancare si noaptea si uneori atat de chioara sunt ca uit dimineata daca i-am dat sau nu ....

fetele sa ii tineti puymnii ca in seara asta fac singura baita ... adica cu cumnata ... dar fata sotu ... sper sa ne descurcam ...

pupi

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Selene felicitari! Sa va iubiti o viata!
Brandusa am dat doar 12 kg, dar incerc sa dau si restul, partea proasta e ca pap dulciuri... daca in sarcina am mancat numai acrituri...

Ciufik eu intrebam de invatat in pat... si eu gandesc ca somnul lui e mai important... credeam ca sunt singura.
Cris si eu pateam cand i-am dat lapte praf, ca si tine, cand agitam laptele sarea, am observat ca era asa cand puneam apa mai fierbinte.

Fetele mai am o intrebare la voi: cum sa-i spun soacrei mele sa nu mai ia copilul din patut, sa nu-l mai legene cand de abia a mancat, si apoi vomita... cum sa.... fiu diplomata???
Saracul Radu i-a mai spus dar nu ai cu cine sa te intelegi, imi este ca eu is mai iritata acum si poate ca o spun intr-un fel care o sa o deranjeze... Cum sa fac??

Noapte buna dragi licurici si dragute mamici..

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

deliafairais, noi am facut dusuri cu aburi pt era bebe ragusit si i-a trecut, incearca si tu, rau n-are cum sa-i faca. Dadeam drumul la apa fierbinte pana se aburea dusul, apoi lasam apa mai portivita si faceam dus cu bebe. I-a placut f mult.

cris30, am si eu biberoane avent si tot asa am patit, se prelingea lapte pe langa..cred ca fie nu e insurubat bine sau poate tetina nu e pusa fix, inca nu m-am prins care a fost cauza.

miere, e lungut tare Aidan, a crescut f bine. Cred ca sunteti tare mandri de el.

selene, ma bucur ca v-ati impacat, sper ca de acum incolo sa mearga totul intre voi aju cum iti doresti. Bafta la gasit job!

Alinuk, a crescut super bine Andu, 6100g e super bine! Felicitari!

Avem si noi poze mai noi aici: http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/BabyAndy46weeks#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Anuc, nu trebuie facut nimic la manuta, o sa stea mult si bine cojita acolo.

Miere, despre mers: Petru (acum are 2 ani) s-a ridicat singur in picioare sprijinit de patut la 7 luni, la 8,5 luni mergea de la unul la altul, la 9,5 luni mergeam cu el de manuta prin parc. Cred ca am deja 10 perechi de incaltari folosite pt ca lor le creste piciorul cu cel putin un nr pe sezon. Copiii sunt taaare diferiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey ce va cramponati atat de ceea ce am spus: am zis ca poate merge copilul in jurul varstei de un an, asta poate sa insemne si 3 luni in minus si trei luni in plus. Ideea era alta: pantofii pusi in picioare unui copil la 2-3 luni nu pot decat sa ii dauneze, pt ca ii deformeaza piciorul si cred ca asupra acestui aspect e toata lumea de acord, cel putin asta am citit prin cartile de ingrijire a copilului.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor eu inca nu m-am linistit!El cu raceala e mai bine, cred ca si cu tresaririle saracu ar fi mai bine...ieri dupa mucilagiu+smecta nu a mai avut scaun..pn la urma l am ajutat eu si tot apos era , dar.....dupa ce am evacuta colonul , baitza cantarit si a luat in greutate---noi acum 2 zile 324o si azi 3370.O fi real, nu o fi?

Dupa afacerea asta baitza ,papa doar 40ml si nani...domne acu doarme prea mult...cine sa ma mai inteleaga.ma uit la el si am uneori impresia ca saracul recupereaza cat a fost de chinuit si nedormit la spital..sper sa fie asta .Oricum sunt inca nelinistita , am fost aman2 f chinuiti si speriati si astept sa treaca un timp.Poate timpul ne va vindeca pe aman2.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Miere, credeam ca mai au medicii americani alte standarde si noi nu ne incadram ca imediat ne luam de ei

Irina, da-te un pas inapoi si inspira putin aer: bucura-te ca sunteti mai bine, acasa, mananca si doarme cat de cat. Cel mai important lucru acum e sa ai putina rabdare sa-si revina si el si tu. El simte ca tu esti nelinistita. Te rog, pentru amandoi, linisteste-te putin.

Mergi la inceput

Irina, mai dureaza cateva zile pana va intrati in ritmul normal. Incearca sa nu te ingrijorezi, stiu ca e greu, dar fii linistita, bebe va fi bine. Imi inchipui ca acum esti in stare de alerta si il pazesti pe bebe ca pe ochii din cap, dar fii linistita, va fi totul bine. Ai un bebe puternic!

Leditia, parca se simte asa o schimbare de ton, pari mai lisnitita, mai optimista! Cred ca iesirile va prind foarte bine! Bravo!

Cand va aud vorbind de mucenici, off..eu n-am mai mancat mucenici de vreo 3 ani asa ..

Mergi la inceput

Carmen_Marieta, asta cu soacrele e nasoala, e problema delicata. Diplomatia functioneaza numai daca o vezi pe soacra rar, dar daca o vezi zilnic sau la cateva zile nu cred ca mai merge diplomatia, trebuie sa fii ferma si sa iti spui parerea si cu cat mai repede cu atat mai bine. Daca nu ii spui de la inceput ce te deranjeaza dupa aia se complica lucrurile. Daca nu vrei sa-i spui direct poti da tot timpul vina pe doctorita sau sa-i spui ca ai citit tu pe internet sau in carti, de genul: a spus doctorita ca dupa ce mananca bebeii trebuie lasati in patut sau am citit eu intr-o carte ca e mai bine sa.....Astea le mai folosesc eu cu soacra-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am patit si eu asa cu avent pana m-am inavatat ca trebuie strans mai tare,acum nu mai imi iese pe langa laptele dar si ma chinui sa le deshid pt spalat

cami,am facut molifta de 40 de zile,marti. cand ne citea preotul,Anuta mea tare zambea...o dulcica. chiar maine mergem la maslu...iesim in lume

azi am primit cadou un high chair,am mai scapat de o cheltuiala.
aaa,acu' 2 zile,am fost la mall,i-am cumparat Anei un costumas pt primavara mortal,hainuta,pantaloni si caciulita,verde cu roz.caciulita are in varf 2 frunze de mar,ii sta asa de mortal... ne-am distrat pe seama ei.vorba prieteni mele,am o jucarie vie

aseara ne-a facut-o la baita,era sapunita bine si asa de bine s-a relaxat ca a facut kk,asa ca ne-am limpezit in chiuveta

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput