Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si la mine s-a intepenit acul la cantar la 75, offfff mai am inca 7 de dat jos si nu merge. Ma consolez cu gandul ca 20 s-au dus usor si poate e doar o etapa in care corpul stagneaza.

Aidan poarta haine de 3-6 luni, alea de 0-3 luni nu-i mai sunt de mult bune. El este f lung, are 65 de cm, majoritatea ii erau bune la largime, dar scurte. Pe 15 martie facem doua luni. Imi place cum s-a dezvoltat, gangure, ce cearta cu pisica (ieri striga la ea: Muuuuuuuu)i-am zis ca e pisica, nu vacutza, apuca jucariile cu manuta, ba chiar a dus una la gura ieri (un teether), rade tot timpul, (asa cum este in poza cu cravata),ma prefera clar pe mine fata de tatal care moare de ciuda,doarme bine (dar asta stiti:))). Iesim in fiecare zi afara minim 2-3 ore, il iau peste tot cum mine, la dentist, la cumparaturi, la scoala....e mult mai bine de cand am inceput sa conduc. La inceput mi-a fost teama din cauza faptului ca nu avea vaccinurile facute si campusul fiind plin de oameni veniti din toata lumea...mi-era teama de ceva boli....dar nu pot sa stau cu securea deasupra capului....asa nu mai ieseam nicaieri...mi-am infrant teama si nu ma mai gandesc la toate prostiile.

Are si el bubite pe fata, gat si picioruse, tb sa vad luni ce zice medicul...nu imi plac deloc si parca se intind pe zi ce trece.

Hai ca v-am facut capul calendar.

Selene, ma bucur mult ca s-au limpezit apele la tine, sa dea domnul sa fie totul bine.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Mey gagici de chistul meu nustie nimeni sa imi raspunda??

mamica de Alecsandra
pentru IRINA si Ochila al ei
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere asa mult imi place cum povestesti de Aidan, de fiecare data ma trezesc zambind in fata calculatorului cand povestesti de voi. Cum sa fie micut Aidan, cu cine sa semene? din cate imi amintesc eu voi amandoi sunteti inalti. Sate duci la medic pentru brobonele, dupa cate spui seamana cu ce avem noi. I-am dat aseara tratamentul si azi parca mi se pare deja ca s-au mai strans, sper sa nu ma insel.

Vlad este asa de cuminte de cand ii dau debridatul, imi e drag de el de nu mai pot. Azi am vrut si eu sa iesim la plimbare, dar pana sa ne imbracam a inceput sa burniteze.

Hai sa va pove ceva haios ce am facut eu azi noapte:Bebe doarme in cos langa mine in partea dreapta si Mircea in pat langa mine in partea stanga. Pe la 4 fiu-meo incepe sa scanceasca, intind mana dreapta si il legan de 2-3 ori si adoarme la loc. Peste putin timp iar scanceste...eu iar intind mana dreapta sa il legan un pic si tot asa. Mentionez ca nu m-am ridicat din pat, il leganam asa mai in somn, din reflex...cum il auzeam scancind cum intindeam mana....La un moment dat m-am trezi ca in loc sa intind mana in dreapta sa legan copilul intind mana in stanga si incep sa il legan pe Mircea [D]. La care el saracul: iubita...leagana copilul ...nu pe mine...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ha, ha Bebelusi ce faza tare.

Si eu am preparat biberonul intr-o noapte (cand se trezea Aidan la 3 ore si eram cheauna de somn, in primele saptamani) si am pus cafea in loc de lapte praf, noroc ca mi-am dat seama cand am vazut ca are culoare maro.

Si altadata m-am asezat in fund la marginea patului sa stau un minut sa amestec formula si am adormit asa, in fund, cu sticla in mana.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

foarte tare fetelor

azi sunt,am culcat ratusca la 11pm si s-a trezit la 4,papa si somn pana la 8...asa o vreau.sunt si eu odihnita

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, Miere, sunteti totale

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu sunt incantata de fata mea care atunci cand ma aude nu mai vrea la nimeni decat la mine imi place ca imi recunoaste vocea.
azi avem 6 saptamani

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna fetele, sunt si eu pe aici, va citesc every day dar la scris sunt cam puturoasa .
Noi de luni am ramas singurei ,numai noi si bebe si pot sa spun ca incet incet am reusit sa-i fac Dariei un program de somn si vad ca functioneaza.Pana acum a dormit cu mama in living intr-un playard si vreau sa o obisnuiesc sa doarma cu noi in dormitor in crib.In rest toate sunt bune, am terminat cu vaccinul de la 2 luni si il asteptam pe cel de la 4,papam cate 150ml de formula la o masa si daca i-as mai da sigur ar mai manca, e papacioasa rau.Avem scandal de fiecare data de cate ori iesim afara si ii punem caciula pe cap si salopeta, nu-i place deloc .

Dark marimea 3, pai suntem baiat mare, Daria inca e la marimea 1 si cred ca in maxim o saptmana -doua trecem la 2.Avea in jur de 5kg ultima data cand am cantarit-o, azi ii fac baita si o cantaresc din nou.
Selene ma bucur tare ca v-ati impacat .
Iry sa stii ca ma faci geloasa la ce baiat cumintel ai.

Vorbeati de hainute,noi suntem acum la 3-6 luni dar am observat ca nu se potrivesc deloc marimile.Am pantalon de la Gap 0-3 luni si sunt mai mari decat unii de 3-6 luni sau am bluzite de 6 luni si ii vin foarte bine ea avand 2 luni si 3 saptmani.
Cu imbracatul afara eu ii pun asa:body cu maneca lunga,pulover, ciorapi de bumbac ,pantalon si peste o salopeta subtire si o singura caciula.
Care dintr-e voi foloseste sticle de plastic de la Avent???Nu stiu ce se intampla ca dupa ce ii prepar formula si incep sa agit, sare lapte pe laturi.Nu se intampla mereu cateodata curge cateodatra nu, e foarte curios .

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cris, banuiesc ca sunt marimi diferite la scutece... aici nr 3 este pentru bebei care cantaresc peste 4.9 kg. Noi nici macar nu am folosit nr 1 - am luat direct nr 2. La hainite... avem si 0-3, si 3-6... asa-i, marimile sunt diferite (0-3 la Vertbaudet e la fel de mare ca si 3-6 la Next sau Mothercare)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Cred ca nu se potrivesc, ma uit acum pe punga si scrie marimea 1 pentru bebei de 4-6kg,sigur sunt alte marimi.
Eu hainutele le mai iau si dupa ochi si putin mai mari pentru ca fiind bumbac sigur intra la apa.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput