FIV in Ungaria 53
Raspunsuri - Pagina 7
BoboMom spune:
Crisis, am si eu doua rugaminti la tine:
Adresa de email a clinicii Kaali Budapesta este:
info@ivfpregnancycenter.com.
O poti adauga, te rog, la prima pagina? Nu stiu sigur de unde e adresa pe care o avem pe prima pagina pentru Budapesta. La aceasta adresa se poate scrie in limba engleza si cel mai probabil Peter Kovacs va raspunde la email.
A doua rugaminte e sa ma treci si pe mine pe listuta cu burtici cu FIV februarie 2009 - dr Peter Kovacs. Merci! 
Laura
5+
irinaflorea spune:
N-am mai intrat de mult pe forum, si acum am stat si v-am citit cu nesat.
Laura...FELICITARI!!!!Sa dea Domnul sa duci sarcina cu bine!!!!
Retam in ce luna incerci din nou?
Dado...In Mai? Si eu tot atunci am sa incerc din nou...poate ne intalnim...?
Si ca sa va mai dau si eu putina speranta....va spun ca am o prietena colega de servici, care a facut FIV la Debrecen ,tot la Dr. Bodnar, o data cu mine, (doar cateva zile diferenta) si a reusit din prima.Acum e cred in 3 sau 4 daptamani. Ii tin pumnii si ei, si noua. VOM REUSI!!!!
VA PUP SI...NE MAI AUZIM.

zapp spune:
bine v-am gasit fetelor!
Laura, Miramar felicitari! Urmeaza 9 luni minunate pentru voi, sa va bucurati de ele! Laura, oare nu sint 2, ce-a zis dr tau de valoare?
Mihaele, mult succes!
Teacdrn, eu mi-am facut de curand analizele la bioclinica. Incepand de anul acesta si-au schimbat tehnica de lucru. Vezi ca precizeaza dupa fiecare analiza.
Eu sint in patutz, incerc sa stau cat mai cuminte. Am intrat sa vad ce mai ziceti si sa va spun despre mine. Mi-au fost transferati 2 embrioni de 8 si 9 celule. Zadori a zis ca sint nice:)MA simt f bine, ovarele sint ok, nu am burta umflata...asadar, momentan nu am nici un feeling:)
Pupici tuturor fetelor ambitioase si curajoase!
Doamne ajua!
teacdrn spune:
zapp-sa ai parte de rezultat pozitiv si sarcina usoara!!! Iti multumesc pentru raspuns. Referitor la schimbarea tehnicii la Bioclinica- am aflat ca doar cateva zile pe la inceputul anului au folosit alta tehnica,revenind apoi la cea initiala. Intervalul de referinta de pe analizele mele recente e acelasi cu cel din anii trecuti, deci tehnica e aceeasi.Trebuie sa caut alta explicatie.
Sa ai liniste sufleteasca si rabdare aceste 2 saptamani !!!!
Sarcina usoara noilor gravidutze!!!
Nu stie nimeni cat lipseste Dr. Z?
multumesc, tea
BoboMom spune:
Zapp, sa dea Domnul sa fie cu noroc! Asteptam vestile bune! Asistenta mi-a spus ca ea crede ca e doar unul, iar cu doctorul meu de aici inca nu am vorbit - ne vedem vineri cu el. Kovacs a spus ca nu vrea sa-si dea cu parerea (asta mi-a zis dupa primul rezultat) si ca vom vedea la ecografie. Noi speram in continuare ca sunt amandoi. ![]()
Laura
5+
adaca spune:
ZAPP Doamne ajuta !
sa fie reusita.
x4
LAURASa te auda Bunul Dumnezeu si sa fie asa cum vrei.

LIANA nu ne maiz ici nimic? ![]()
![]()
![]()
![]()
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
karinuta spune:
Piroska multumesc mult pt informatii.iti urez multa bafta! as vrea sa mai discutam !pa
adaca spune:
Fetelor nu stiu daca va mai amintiti de mary1977 (Cap.12). A trecut prin multe, s-a despartit de sotul ei, etc. S-a recasatorit si este
natural. Nu ii vine a crede.
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
RETAM spune:
BUNA DIMINEATA....ZAPP SA STAI CUMINTE IN PATUT SI SA NE DAI UN BETA MARE....IRINA CHIAR MA GANDEAM CA AI RENUNTAT DAR VAD CA TE-AI RIDICAT DIN NOU SI MERGI MAI DEPARTE ...EU MERG LA ZADORI IN MAI CAM PRIN DATA DE 7 DACA VINE CM DUPA CALCULELE MELE DAR VREA IN APRILIE SA MA VADA LA UN ECHO SI CRED CA ATUNCI VOM STABILI PLANUL DE BATAIE ...LAURA
....VA DORESC O DUMINICA PLACUTA SI CELOR
SA AETI GRIJA DE VOI