FIV in Ungaria 53

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Beatriz iubita multumesc din suflet draga de tine cum mai gasit tu pe mine .
Miramar felicitari sarcina usoara si la termen

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Mihaele , sa de-a D-zeu ca in curind sa te vedem si pe tine pe listuta de . DOAMNE AJUTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

atelocin74 sa te auda Dumnezeu sa fiecum zici tu dar mi-ai dat broscuta si asta a0mi mareste sperantele

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Mihaele, multa bafta! Asteptam vestile bune! Doamne-ajuta!

Marina, noi am facut FIV + PICSI + Embryo Glue, insa nu am facut AHA. Daca vrei informatii despre ce am facut noi, trimite-mi PM. Bafta multa!

Laura 5+

Laura, ce inseamna embryo glue? Te pup! sa ai grija de tine!
Miramar felicitari!!!!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

CE ACTIVE SUNTETI!....LAURA STIAM CA AISA REUSESTI FELICITARI!!!!!! ACUM AI GRIJA DE TINE .....EU NU FAC NIMIC DEOSEBIT ASTEPT LUNA MAI SI MA CHINUI CU KG AM REUSIT 2-3 SA LE SCAD ESTE F.GREU DAR MA GANDESC CA SE APROPIE ZIUA CAND VOI INCEPE SI AM O MARE SPERANTA DE DATA ASTA......DADO MULT SUCCES....MIRAMAR PT...OLGUTA ITI RASPUND EU ,,EMBRYO GLUE'' ESTE O SOLUTIE IN CARA SE PUN EMBRYONI FERTILIZATI CU 10 MINUTE INAINTE DE TRANSFER CARE AJUTA LA LIPIREA LOR DE UTER LA SZEGED ZADORI MI-A ZIS CA LA A 3 FIV EI IL FOLOSESC SI CA E GRATUIT INTRA PE NET SI AI SA AFLI MAI MULTE INF..... VA DORESC UN WEEKEND PLACUT SI SA NE ADUCA PRIMAVARA NUMAI BUCURII ASTA PT CA SOARELE IMI INCALZESTE IN ACEST MOMENT SPATELE ...VA SI LA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui atelocin74

Miramar FELICITARI !!! Doamne ajuta !! si o sarcina usora si fara probleme tuturor gravidutelor .

tuturor.

gyongyi

Badyguarzii & Florile

Multumesc ma pazeste si pe mine broscuta si-l asteapta in acelasi timp pe bebe - e pe geamul de la camera lui/ei

Te pup.

Multumesc tuturor pentru urari si va doresc tuturor sa va bucurati de reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MARIMAR FELICITARI ! 4X
MARINA@ Bine ai venit !
MIHAELE ne la DDx4

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

buna fetelor!va rog ffff mult daca cineva a are uter bicorn sa-mi spuneti ce sanse de reusita sunt pt un fiv .este cineva in cazul meu ?multumesc ffffffffff mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Olgutza, cum a spus si Retam, Embryo Glue e o solutie care se foloseste la embrio transfer pentru a-i ajuta pe embrionasi sa se lipeasca mai usor de uter. Si la Budapesta se foloseste la fel ca la Szeged, dupa mai multe nereusite, insa eu l-am convins pe Kovacs sa-l folosim acum. Mi-a spus ca nu dauneaza in nici un fel, asa ca m-am hotarat sa-l folosim. Sansele de implantare se pare ca nu cresc cu mult (cred ca a zis ca in cazul meu poate cu un procent, iar in cazul cuiva care a avut mai multe nereusite poate cu vreo trei procente). Este gratis si la Budapesta, la fel cum nici intre PICSI si ICSI nu e diferenta de pret.

Karinuta, din pacate nu am informatii despre uterul bicorn. Eu iti sugerez sa-i scrii doctorului la care te-ai hotarat sa mergi (daca te-ai hotarat, daca nu, oricum poti pune o intrebare intr-un email si ti se va raspunde - gasesti pe prima pagina adrese de email si informatii despre clinici). De transferat in general se transfera 2 embrioni. In functie de varsta si de numarul esecurilor ar putea transfera si 3. Iti doresc multa bafta!

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piroscka spune:

Karinuta ti-am trimis PM. Eu am uter bicorn.

Mergi la inceput